Si,Acum ai realizat ca tembenovelele sunt doar niste filme proaste cu happy end??nu este adevarat.Personajul negativ moare la sfarsit si asta e trist,nu happy.
aha, shi aseara intunecata era langa mine, m-a strans de mana shi mi-a zis sa termin berea aia odata, k iar ne apuca dimineatza shi in plus nu vrea sa ma care pana'n militari. intrebarea care e acu in sufletu meu e daca nopticik ma iubeshte, shi daca Domnu o avea ceva impotriva...Sandra scrie:
prin prezenta iubitului meu langa mine, prin strangeri de mana si dragostea citita in sufletul sau...
io de cand va zic sa nu va mai ascundeti! ce naiba, nu mai suntem in epoca de piatra..Shaki scrie:intrebarea care e acu in sufletu meu e daca nopticik ma iubeshte, shi daca Domnu o avea ceva impotriva...
Sandra scrie:probabil ca nu are rost sa ma lansez in explicatii, dar fie: motivul pentru care oamenii se imbraca asa cum se imbraca e acela ca asa se simt bine.
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator