da' si mie mi se intampla uneori, da' cred ca asta e din cauza durerilor de cap Sunt matinala ca tre' sa plec la scoala beeeeexxxx! Da' pana atunci mai stau putin cu voi, sa-mi beau cafiaua...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
buna dimineatza somnorosilor! Hai, sus, trezirea, avem cafelutze, ceaiuri, berici pentru mahmuri, cozonac, pasca si alte bunatatzuri! Si mai pe dupa amiaza poate mergem la un gratarel?...
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
Mneatza river. Como estas? Ete io in cateva ore plec la o balta aicisa, ii zice Paltinu. Ma duc, stau pe malu lacului, ma imbat ca un porc si ma intorc.
stiam io ca nu-s singurica pe aicisha! si io, si io ma pregatesc sa plec, creca tragem o fuga pana la Piatra sa mancam mici si sa biem biere, muaaaaa, abia astept! Si avem si noi balta acolosha
Hai sa ne fie de bine!