comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
SOD scrie:vai titina draga, dar cum ai putut sa-mi faci una ca asta? mi-am schimbat buna parere ce-o aveam despre tine draga. daca pana acu te imbracai doar ca o curva, acu te imbraci ca o curva ieftina. ce dracu bre fata? a taiat papa ratia lunara? ai ramas fara taitzei de-ai iesit la produs? n-a intrat la timp alocatia? hai, zi-ne ce-ai patit, poate te ajutam. daca nu cu bani, macar cu vreun client mai pricopsit. te deranjeaza daca e arab?
ca sa zic asa... asta e cel ami tare post pe care lam citit pana acu...mai sunt multe de citit dar pana la altu care os a ma faca sa zambesc mai mult asta e Nr.1 ....
- Katzy...poti sa-mi trimiti si mie poze cu tine ca sa nu stau eu acu sa le caut pe toate ca merge greu netu

-
=ll=Kain - Junior Member
SOD,u know i don't give a fuck de ce zici u p'aici de pozele mele,so...zik sa nu t mai kinui sa comentezi,faci febra muskulara la degete..
brava tino, asa te vreau, fute-i pe tzugulani

wenzdy, nu ierea vorba de tine ci de titina. pijkej a zis "frumosi ochi are miercuri" adica miercurea tina are ochi frumosi ca martea ie inchise discotecile si tina se pozeaza numa miercurea. te-ai prins acu ? s-a prins pacha si tu nu, cum dracu?

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Titina scrie:SOD,u know i don't give a fuck de ce zici u p'aici de pozele mele,so...zik sa nu t mai kinui sa comentezi,faci febra muskulara la degete..
nici nu m-asteptam sa fii nitzel mai inteligenta. dar stai draga linistita, ca sa dai din buci prin discoteci nu-ti trebe studii, doar un machiaj obvios. apropos, ai vazut ultimul ruj de la L'oreal? nu se ia de pe buze si nici chilotii nu-i pateaza.
-
SOD - Mesaje: 6035
frumuase fetili astea katzi shi wednesday:D
aidi bre:D nimic nu se face fara un sacrificiu...intreaba-l pe manole
kain scrie:Katzy...poti sa-mi trimiti si mie poze cu tine ca sa nu stau eu acu sa le caut pe toate ca merge greu netu
aidi bre:D nimic nu se face fara un sacrificiu...intreaba-l pe manole
sigur nu intereseaza pe nimeni semnatura asta
-
diablo_pECi - Junior Member
bre nanuko, buna fatuca aia din prima poza.
cu a treia poza nam inteles ce vrei sa faci.
esti datuare doo beri ca inca ma duare gatu uitanduma la pozele tale.
auz: vruna din fatucile alea, nare chef sa emigreze la suedia pentru vro doo luni (daca tot vad ca e intrebari dastea pacilea?)
ofer: casa, masa si doi romani
cu a treia poza nam inteles ce vrei sa faci.
esti datuare doo beri ca inca ma duare gatu uitanduma la pozele tale.
auz: vruna din fatucile alea, nare chef sa emigreze la suedia pentru vro doo luni (daca tot vad ca e intrebari dastea pacilea?)
ofer: casa, masa si doi romani
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
Nanuka, să mor de viu dacă te inţeleg: unele poze le prelucrezi in fotoşop de să-mi bag picioarele dacă mai pricep ceva din ele, altele (cum sunt cele expuse de curand) nici măcar nu le răsuceşti. oricum, a treia poză este cea mai cul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
la tine in general e cum se nimereste ? (iarta-ma.. nu sunt rautacist, duar invidiuos... recunosc:P )
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma