Ce filme ati mai vazut ?

sub lumina lanternei magice

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 12:40 am

Vrei sa itzi povestesc finalul ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 12:48 am

sure...shi zi shi cine e regizoru k imi scapa..oricum shtiu k e unu mare:)
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 12:48 am

sure...shi zi shi cine e regizoru k imi scapa..oricum shtiu k e unu mare:)
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 12:55 am

Regizorul este David Fincher !
........
Cei ce nu doresc sa afle finalul de la SE7EN..sa nu citeasca in continuare.
Deci..dupa cum ai vazut..criminalul ala..facea crime..evocand cele 7 pacate...lacomia,mandria...etc.
Si dupa ce face el 5 crime..vine la Brad Pitt si Morgan Freeman si se preda. Criminalul era Kevin Spacey.
Dar le zice..ca ami are 2 cadavre..de care nu a zis nimanui...cele 2 cadavre..completand seria de 7 ! Si le zice la detectivi..sa plece doar ei 2 si cu el..sa le arate si lor.
Si se duc ei in pustiu. Doar ei 3. Si acolo..la un moment dat..se face o livrare pt. Brad Pitt. Vine unu si ii aduce un pachet..! Pachetul era trimis de criminal..si continea capu' lu nevasta-sa..care pe deasupra era si insarcinata. Din invidie..o omorase..criminalul ! Asta e pacatul 6 !
Pe final..Bradd Pitt..ii trage criminalului un glontz in cap ! Si..asta e pacatul 7..razbunarea !
Cam asta e finalul filmului ! Daca nu ai inteles...mai intreaba-ma !
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 12:55 am

Regizorul este David Fincher !
........
Cei ce nu doresc sa afle finalul de la SE7EN..sa nu citeasca in continuare.
Deci..dupa cum ai vazut..criminalul ala..facea crime..evocand cele 7 pacate...lacomia,mandria...etc.
Si dupa ce face el 5 crime..vine la Brad Pitt si Morgan Freeman si se preda. Criminalul era Kevin Spacey.
Dar le zice..ca ami are 2 cadavre..de care nu a zis nimanui...cele 2 cadavre..completand seria de 7 ! Si le zice la detectivi..sa plece doar ei 2 si cu el..sa le arate si lor.
Si se duc ei in pustiu. Doar ei 3. Si acolo..la un moment dat..se face o livrare pt. Brad Pitt. Vine unu si ii aduce un pachet..! Pachetul era trimis de criminal..si continea capu' lu nevasta-sa..care pe deasupra era si insarcinata. Din invidie..o omorase..criminalul ! Asta e pacatul 6 !
Pe final..Bradd Pitt..ii trage criminalului un glontz in cap ! Si..asta e pacatul 7..razbunarea !
Cam asta e finalul filmului ! Daca nu ai inteles...mai intreaba-ma !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 1:03 am

aham...deci criminalu o omoara pe Gwilnet (sau cum sa scrie)Palthrow...oricum interesant sfarsit...
MiG29

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 1:03 am

aham...deci criminalu o omoara pe Gwilnet (sau cum sa scrie)Palthrow...oricum interesant sfarsit...
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 1:09 am

Da..criminalul o omoara pe Gwyneth Paltrow ! Dar cel mai interesant..mi s-a parut..ca Bradd Pitt...savarseste ce-l de-al saptelea pacat...prin crima sa !

Foarte inteligenta ideea filmului !

Sa mai amintesc ca... David Fincher..in varsta de 40 de ani..a mai regizat Fight Club si The Game !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 1:09 am

Da..criminalul o omoara pe Gwyneth Paltrow ! Dar cel mai interesant..mi s-a parut..ca Bradd Pitt...savarseste ce-l de-al saptelea pacat...prin crima sa !

Foarte inteligenta ideea filmului !

Sa mai amintesc ca... David Fincher..in varsta de 40 de ani..a mai regizat Fight Club si The Game !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 1:22 am

Aham....genial Fight Club oricum...shi apropos de Edward Norton ...ai vazut American History X?
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 1:31 am

Bineinteles ! :D
De asemenea..genial !..dar si foarte dur ! Nu cred sa fii vazut film mai dur ca ala ! Sa enumeram cateva faze ...dar pe faze de antolgie..ca imi da Aliosha avertisment daca le postez aici !
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde vali » Dum Mai 12, 2002 2:16 pm

bifam:

seven
miller's
american history x
the game

godfather 3
the animal
spy game
the last castle
some people deserve to die
vali

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 12:07 am

am vazut Rezervele(The Rezerves)...cam slabutz...da avea muzik buna(Rolling Stones printre altzii)
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 13, 2002 6:08 pm

Si eu am vazut rezervele...in timp ce ma conversam cu Darky (care si ea vedea rezervele) ,Aliosha,bhuttu,joao...si ceilaltzi.

A fost un film tipic de mancat floricele. Oricum..o sa-l mai vad o data...sa-l inteleg mai bine..deoarece pe tot parcursul filmului am fost bruiat de cei enumeratzi mai sus.

Mi-a placut de sumo ! :D Si mi-a placut si ce palarie avea Gene Hackman ! (vorba lui Darky : "Zici ca e tataia ! " :p )
Oribilul Mosh
Junior Member

da

Mesajde Joao » Lun Mai 13, 2002 10:16 pm

seven a fost un film superb!
am mai vazut ceva scene dintr-unul in care banderas babardea o blonda,bunicel,dar de ce dreacu avea gard in casa?
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 11:59 pm

Am vazut Forever Young ...din gresala mai mult, da` una peste alta un film agreabil shi interesant..chair daca nu ma omor io dupa mel gibson
MiG29

da

Mesajde Joao » Mar Mai 14, 2002 10:16 pm

am vazut filantropica,superb film.
Aia sunt mai ciumegi decat toti pe care-i cunosc eu in bransa asta!
Joao
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 11:59 pm

Filantropica...mda...io zic k a fost amuzat da cam tras de par shi cam prea ptr prostii asa(adik story-ul era de a dreptu varza)..oricum bine facut...da a fost un thread mai demult special ptr filmu asta...
MiG29

latest:

Mesajde vali » Mie Mai 15, 2002 5:35 am

am vazut

the godfather 3 - cam slabutz, m-a enervat finalul, cand dupa o sangeroasa infruntare, se trece direct la moartea nasului (?!?!)

dazed and confused - unul din filmele mele prefetate, o cronica a tineretului din 1976

love stinks - asta e un film facut de si pentru misogini

the curse of the jade skorpion - inca nu l-am vazut pe tot, dar pana acum mi-a placut fff mult

what's the worst that could happen - o comedioara dragutza, numai buna de pierdut cateva ore cu ea

pe tzeava: 13 ghosts, amelie, family man, four rooms, monty python and the holy grail, la vita e bella, senatorul melcilor, spy kids, vanilla sky, way of the gun
some people deserve to die
vali

Mesajde SOD » Joi Mai 16, 2002 1:24 am

cel mai prost film vazut de mine vreodata : discipolii in regia si cu principalu' personaj ice-t.sa nu va uitati niciodata la el ca faceti depresie nervoasa.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Rolf » Joi Mai 16, 2002 10:21 am

Un film mai mult decit penibil fu aseara pe ProTV inainte de meci. Am vazut ultimile 40 minute. Cu o familie urmarita de extraterstrii. Greseli de montaj cu caru. S.a.m.d.
Rolf
Junior Member

Re: latest:

Mesajde Mirela » Joi Mai 16, 2002 11:51 am

Vazut aseara The Bone Collector.sincer am fost un pic dezamagita de finalul slabutz si fleoscait....criminalu' se dezvaluie asa,fara nici un farmec,parca...wham,bam thank you mam,n-ai nici timp sa "savurezi" momentul si poc vine Craciunu' si se termina filmu' fericit.

Da' per total e un film bunutz,Angelina Jolie si Denzelu' fac un duo mishto,desi acesta din urma are filme mult mai bune la acitv.
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Re: Re: latest:

Mesajde Joao » Joi Mai 16, 2002 10:06 pm

Initial trimis de Mirela
Vazut aseara The Bone Collector.sincer am fost un pic dezamagita de finalul slabutz si fleoscait....criminalu' se dezvaluie asa,fara nici un farmec,parca...wham,bam thank you mam,n-ai nici timp sa "savurezi" momentul si poc vine Craciunu' si se termina filmu' fericit.

Da' per total e un film bunutz,Angelina Jolie si Denzelu' fac un duo mishto,desi acesta din urma are filme mult mai bune la acitv.

de kkt,chiar.
eu am ginit criminalul de cand apare prima data sa-i verifice sistemul.Nu avea nici o legatura cu subiectul,deci,era criminalul!
Joao
Junior Member

logica

Mesajde Mirela » Vin Mai 17, 2002 12:22 am

muahaha Joao,buna logica!!

vazut....vroiam sa nu fiu offtopic da' n-am mai vazut nici un film asa ca ata ete,raman offtopic
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde Aliosha » Vin Mai 17, 2002 1:17 am

Am vazut si eu "Along comes a spider" cu Morgan Freeman. Destul de interesant dar nimic deosebit. O poveste clasica de rapire si de profil psihologic al rapitorului.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde MiG29 » Vin Mai 17, 2002 1:28 am

Am vazut pe HBO doua filme cu Gabriel Byrne(la rand) End of Days...film slabutz de tot noroc cu Byrne shi Stigmata care e interesant shi mai deosebit...
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 17, 2002 4:39 pm

Nu doar Mig ..a vazut film cu Gabriel Byrne,astazi.
........................

<< Dean Keaton spunea ca nu crede in Dumnezeu dar se teme de el......eu cred in Dumnezeu si ma tem numai de Keyser Soze >>

Incredibil film. Cat de bun a fost Roger "Verbal" Kint . Cum i-a facut el pe totzi !

Magistral Kevin Spacey in rolul lui Verbal. Mare actor.

Nota mea pentru acest film : 8 (pe imdb are 8.7)
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 17, 2002 5:04 pm

Am vazut si eu "Next Friday", filmul de care ne vorbea K-gula.
O comedie draguta dar mult sub "South Central LA". Acum am "Friday" download in progress si voi reveni cu pareri.
Aliosha

Mesajde Oribilul Mosh » Vin Mai 17, 2002 5:43 pm

Despre filmul de care am vorbit mai sus..nu spui nimic ? Sau nu stii despre ce e vorba ?
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Vin Mai 17, 2002 6:19 pm

Am zis ca e in genul "south central" dar cu mult sub. Acum tu ai vazut "South central " asa ca nu vad de ce iti trebuie detalii suplimentare. Filmul e o caterinca, nu stiu ce sa zic mai mult de atat.
Aliosha

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Film