C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde nbm » Mar Apr 18, 2006 11:02 am

buon giorno,
bag seama ca am intrat in saptamina patimilor ca prea s-a napustit muncile grele peste mine.
va salut calduros si sper sa ne mai auzim/vedem/scriem macar odata pe zi.

ps: multzam nene aiule de suport, sper ca pe vineri sa am timp sa pun neshte chestii la punct
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 1:06 pm

mai traitz, bre muncitori? or v-o copleshit munca? indatoririle-s sufocante?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 1:43 pm

tzutzu gaga, tot la munte bre?

nu bre uite acush am revenit. am alergat nitel, mai am si maine nitel.
si sa nu uit, decret si-a primit premiul cu felicitatiuni in cadru ostil: pe calea moshilor :D

ola la lume. undei basu?
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde supermouse » Mar Apr 18, 2006 2:39 pm

Shaki scrie:mneatza mausica daca mai ie p-aci
ink rau de la sanatate, nu shtiu de ce drq am gustu asta de metal in gura, k ultima data am fost la concert de ambient, nu de metale... :(

acilea iaste io in lupta crancena cu un kkt de aplicatzie care nu vrea sa mearga
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 2:43 pm

bonjur bobor

venitam din port undei ceata si frig si macaralele in berna comemorand muartea subita a portului constanta. multumim conducerii de partid si de stat pentru minunatele tarife aplicate in portu constanta, unice in lume prin marimea si bogatia lor ceea ce a facut din portu constanta un paradis al meduzelor si pescarusilor.

gaga, basu nu mai ie, acu ie bastardu :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 2:47 pm

gaga, basu nu mai ie, acu ie bastardu

ala care ie sa raspunda. matale nai itau?

multumim conducerii de partid si de stat pentru minunatele tarife aplicate in portu constanta

lasa ca nici cu preturile la cartofii de la piatza din sinaia nu me rushine.
gaga

Mesajde Djinn » Mar Apr 18, 2006 3:12 pm

solidarizez cu nebeme prin munca nashpa rau si urata ....
da, kantemir uracios, si azi sufar si maine o sa sufar, si poimaine, si raspoimaine ba chiar si sambata, posibil si luni :nervos:
hepi now? (mama lor de s-au trezit in ajun de pasti cu trebi imense, urjente si nascute din lenea lor....)

multumim lu aiu ca ne tine la curent cu ce se mai intampla prin portu urbei de bashtina :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde SOD » Mar Apr 18, 2006 3:15 pm

deci si azi munci multe, asa ca iar nam avut vreme de nimica.
drept pentru care un gudbai pa larevedere va urez!
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 3:34 pm

~p~p tare aiu pe literaturi, tot carturar a ramas ~p
gaga

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 3:49 pm

da, kantemir uracios, si azi sufar si maine o sa sufar, si poimaine, si raspoimaine ba chiar si sambata, posibil si luni

sarumana, in sfarsit o veste buna pe zioa de az!
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 3:50 pm

bre gaga, imi plac mult eruditii de plezneala, fatuca, scriind postu, presupunand ca nu jtia subiectu tredului, isi pune intrebarea "carte preferata?" si sta pe ganduri in post luand random cel putin jumate din biblioteca academiei, isi mai pune o data intrebarea "carte preferata?" la care ia si jumatatea ramasa, mai baga un hmm... adica punand laolalta anbele doo jumatati si la o analiza profunda, greu de selectat ne baga titluri. hai dao in plm de treaba. plm, cand mantreaba oricare de pe strada sau in tranvai ce carte preferata am, raspund fara echivoc, chinta la dama :D
eyewitness

Mesajde nbm » Mar Apr 18, 2006 3:55 pm

nene aiule, io prefer totusi un care de dame :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 4:05 pm

isi pune intrebarea "carte preferata?" si sta pe ganduri in post luand random cel putin ...

imajineazatz tu pe fatuca asta la vremea senectutzii, punandush intrebarea "amantul preferat?"
kant emir

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 4:09 pm

imajineazatz tu pe fatuca asta la vremea senectutzii, punandush intrebarea "amantul preferat?"

raspunsu ie:

sta pe ganduri in post luand random cel putin jumate din biblioteca academiei, isi mai pune o data intrebarea la care ia si jumatatea ramasa

~p
gaga

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 4:12 pm

tzutzu, gaga! da' de ce ejt asa rautacizta? cartzile (presupunem noi) au fost ... patrunse, nu?
puate ca nici barbatzii n-or ramane ... in rafturi si vitrine
kant emir

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 4:14 pm

poi la ce alceva ie buni barbatzii decat de pus in rama? ~p~p

tzutzu :)
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 4:14 pm

io prefer totusi un care de dame

ienbiemule, cand pierzi fro 20 de miliuane efectiv si pot de fro 50 la o chinta jigarita la valet iti garantez ca chinta la dama va fi modelu tau in viata :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 4:21 pm

bre gaga, pe unii ii pui in rama (de frumosh, ofcors), pe altzii ii pui la rana (de buni, ofcors), pe altzii ii iei peste tot (nu detaliem), shar mai fii nejte categorii, da tresa plec sa inregistrez (am evita sa spun ca trag) pasarele (am evitat sa spun pasarici)
ramane pe mai tarzior umpic (si vesca useru challenger ie deja banat, nu mai cere ezecutzii publice pentru aia mortz deja)
kant emir

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 4:26 pm

si vesca useru challenger ie deja banat, nu mai cere ezecutzii publice pentru aia mortz deja

bre datz careva un mesaj si lu superbu cosh ca numa iel nu mia zis asta, da?
gaga

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 4:29 pm

atata? lasca-l anuntz io (da' vezi ca te-ai suparat degeaba pe cela, l-au mai reclamat si altzii si ie deja banat, nu puasa mai pacatueasca asa banat - in halu asta de banat)
alfel tzutzu la tatz
kant emir

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 5:34 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 6 (1 membri si 5 vizitatori)
gaga*

iote. mosafiri.
gaga

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 5:41 pm

Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (1 membri si 2 vizitatori)
eyewitness*

ete p00la
eyewitness

Mesajde gaga » Mar Apr 18, 2006 6:43 pm

ete p00la

unde unde?

.
gaga

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 8:48 pm

peste tot - nu se vede? si vesca ceri degea baban pt challenger, ce ie deja babardit, are un ban cat tuate zilele de mare!
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 9:00 pm

kantemire, cand te vezi cu gaga, spunei din partea mea ca cialanjer ie banat demult deci sa nusi faca griji, da? mersi anticipat

peseu mai leitar: memetule, tu de ce plm stai la panda, nu mai ai losturi de vazut ? :D
eyewitness

Mesajde memetshot » Mar Apr 18, 2006 9:03 pm

gaga scrie:unde unde?

aide bre dana, chiar crezi tot ce scrie pacilea? asa am crezut si io cand am vazut la suedeji o usa pa care scria in limba lor ca cica femeii si era in plm veceuri
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 9:50 pm

gaga, alo, gaga, maoz? uite ca are aiu atz transmite sa nutz faci griji, ca ie unu cialanjer care ie banat de mult (uite-asha meo zic satz zic: cand te vezi cu gaga, spunei din partea mea ca cialanjer ie banat demult deci sa nusi faca griji, vorbele lui, motamot si cuvant cucu vant)
shin afara de asta, itz mai spui si io ca ala de care stim noi - challenger parca ii zice - ie banat si ala, deci nu tresa tea larmezi; stei cul ca ie oche, sitoatzia ie sub control
si orcum, te mai tzin io lacu rent daca e ceva (sau chear daca ramane asa - din libsa de fidbec, ca tresa avem grija sa circule informatzia si sa ne ferim de redundantza - ca ie nasol si-ar fi pacat!)
kant emir

Mesajde eyewitness » Mar Apr 18, 2006 10:31 pm

bre kante mire, vaz ca nu ma pot inteleje cu anumiti nijte uameni, poti tu sa le esplici, in cuvintele tale sinple si directe, in stilu lu matale lapidar, succint, sumar si concis ca nijte anumitu user cialanjer a fost banat de catre mine candva pe la treijpe a lu avril anu asta? mersi anticipat
eyewitness

Mesajde kant emir » Mar Apr 18, 2006 11:47 pm

sigur, martoria, ta, da' se puate? numa zim, sa deschid tread? facem un subforum de anuntzat gaga ca userul challenger, cashi siamezu lui, cialanjer au fost, inseparabil si irevocabil banatz, in veac si pururi pe vecia cea eterna, shintru nesfarsita nemurire a banutzului lor vejnic? punem pe portal? facem cu poze?
casase ntzeleaga, si spre linpede pricepere sha gandului luminare can tro nefericita (pentru danshii) zi de treijpce (numaru dracului, aoz coin cidsentsa!) careo cazut imediat dupa doijpe si numa cum pic inainte de paijpe, la ceasu nementzionat al zilei cu pricina, zi ce avriliiasca, or de prier or chear apriliana numitu-sa (finca nici in martie, da' nici in mai nu sho gasit locu)
luna era apruape plina si vremea prielnica, pamantu reavan apsorbise tot mustu zapezii si berzele venisera si sapu casera den prajtiat bebelushi pe la uameni si lighiuaie; muguru la copac plesnise, iar in nejte partz ale tzarii scosese chear umpic de frunzulitsa, umpic de floricica (corcodushii - da, iei, si chear si prunii); floriceii si floricile nush primisera inca felicitarile de florii, si nici drumu fara pulbere nu apucase sa atinga cotele cele de osta de ani nemaiatinse; eclipsa insa, beata de ia, se savarshise, da' adrianastasele, insush shasecasele, inca nu se apucase de numarat oole pujcariashilor, dupa cum nici steaua nush loase inca cupa cea indelung visata (chestie de program, de grafic stabilit de cei din susu fotbalului ieuropean); sinela nu revenise (finca inca nush revenise) pe feceu, iara pe "ciao" lu marcuzo cel de acte aducatorul nu se desfashurase inca sodikantemirmoldomahia, dupa cum nici altele (mai maruntsele) nush scosesera clopotselu de subt mantia pura si neatinsa a zapezii (care, defabt, nu maera de mult zapada, ca se topise si se scursese ca martinscorsese in stratu de cernoziom hranitor si de veatsa de plante datator)
dar viatsa merge inainte, chear si fara cateun iuzar de nadejde, cum ar fi cei ce fura banatz (pe drept sau nedrept, nu mae treaba mea sa analizez; daca modu cere, trebe ca adminu sa se gandeasca si sa ea masurile pe care le crede iel cele mai nimerite: in cazu de fatza, gagalina, nutz mai face probleme, ca ai fo gand la gand cu adminu, si ca iel o banat tot ceo fo de banat, fara prinde tu de veste; amu stei cul, tuate ie oche si bazeazate pe mua, ca teoi tzine io la curentz slabi, puate chear shumpic turbionari)

reviu mai acush cu detaliile, k?
kant emir

Mesajde h0va » Mie Apr 19, 2006 1:25 am

ola...am trecut in graba sa va spun de http://www.worldofspectrum.ro pt. nostalgicii sinclair..daca se gaseshte f'unu shi nu se descurca cu emulatoarele alea sa bage o vorba sa dau un sfat maxim doo..

in rest is mai ocupat ca o toaleta publica..examene and shit.

guzbai.

?!
h0va

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare