luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde kmi » Joi Apr 13, 2006 10:24 am

da, ati cantat "happiness provider" la bis, si cineva acolo in primele randuri a fost satisfacuta :n: .

cat despre restul serii, casa tranzit a facut cu adevarat diferenta, tara m-a lasat cu gura cascata, m-am si amuzat (dar e vorba de genul acela de ras care iti lasa un gust amar, pt k tipul dezvaluie o lume reala, dar nu una cu care ne putem mandri), cei de la grimus promit. e prima oara cand ii vad si sigur nu ultima, cat despre lunaticii nostri , putin cam obositi (mi s-a parut mie) dar se scuza, iar evident de calitatea show-ului nici nu se pune problema.

mi-ar fi placut mult sa vina si mihai iordache, colaborarea cu el e cel putin inspirata, iar rezultatul... ~a

si o chestie offtopic (mi scuzi) o mica stire: marti 11 aprilie s(m)inistra mediului a suspendat procedura de evaluarea a impactului asupra mediului pentru proiectul de exploatare a aurului din rosia montana, pe romaneste, fara aprobarea studiului de impact nu poate incepe exploatarea la rosia montana! :banana: hihi
kmi
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Joi Apr 13, 2006 11:20 am

Daca vine vorba de dat arama pe fatza, cititi aici:
http://adevarul911.blogspot.com/
Nu e semnat, habar n-am cine isi asuma responsabilitatea pentru un articol de greutatea astuia, insa o informatie in plus nu strica. Enjoy.
Mada@Cluj
Junior Member

concert iasi

Mesajde rogzanica » Sâm Apr 15, 2006 4:34 pm

mi-a trebuit o zi ca sa-mi revin dupa concertul din cannabis(iasi)...a fost prea tare(scuzati-mi exprimarea anticalofila dar chiar mi-e greu sa-mi gasesc cuvintele pt a-mi exprima emotia)!
am trecut prin cele mai diverse stari...am plans pe downtown jesus si pe rosu aprins(pentru care va iubesc) dar mi s-a intepenit si gatul de la miscarile "energice" pe alte piese la fel de dragi mie...
mihnea, mersi mult ca mi-ai implinit seara(prin autograful pt codrin-care e departe acum...). mai simplu...felicitari luna amara! aveam nevoie de voi ...peace, roxana.
rogzanica
Junior Member

Mesajde apollinne » Sâm Apr 15, 2006 10:52 pm

Mihnea! Ati fost super tari la Tg-Mures! Toata lumea a zis ca a fost super super fain. Io am prins ceva si in Preoteasa (pe 18 parca?) dar nu prea m-am bucurat ca am stat in spate si nu vedeam nimica + ca trebuia sa ma feresc de iubitorii de pogo :angry:
Sper sa mai cantati si inainte de Peninsula! Cat mai multe concerte Luna Amara la Tg-Mures vrem! :zambet:

Zbye.
apollinne
Junior Member

Mesajde catharsis » Dum Apr 16, 2006 1:13 am

intr-adevar, frumos concertul de la iasi... e a doua oara cand va vad live (prima a fost intr-o discoteca, la un bal al facultatii) si mi-a placut foarte mult de fiecare data.
there is no catharsis

cathartic media
catharsis

Mesajde Beatryce » Dum Apr 16, 2006 10:52 am

Luna Amara la Tg-Ms o fost de nedescris.. atmosfera o fost super, publicul la un moment dat devenise ca un tot.. ne miscam toti odata, simteam muzica trecand prin noi :)
Anyway.. it was great sper sa mai vdm Luna Amara in Tg-Ms as soon as possible ;)
Beatryce
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Lun Apr 17, 2006 2:41 pm

SUCEAVA si IASI, multumim fffffffffff mult!!!! ==D
ati fost extraordinari. am mai spus-o si o repet: we are blessed with a beautiful audience.

momentan, o mica vacanta de sarbatori. dupa aia:

BISTRITA, 28 aprilie, club Afro, ora 20.
VATRA DORNEI, 29 aprilie, am uitat locatia, va anunt eu... A-)
IASI, 30 aprilie, club Black Out, ora 21.
CHISINAU, 1 mai, (probabil) Casa Feroviarilor.

peace.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde hakalbak » Lun Apr 17, 2006 3:51 pm

ma bucur teribil ca se mai nasc si in romania asa formatii,in niste vremuri in care e greu sa faci muzica de calitate.
sa o tineti tot asa
undefinedpace spiritului
hakalbak
Junior Member

Mesajde piskeshu » Lun Apr 17, 2006 4:18 pm

Lunga limba mai ai si tu.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Mada@Cluj » Lun Apr 17, 2006 7:38 pm

Ce fain!!!! Luna Amara la Vatra-Dornei dupa atatia ani... Se pare ca voi avea, totusi, parte de inca un concert inainte sa plec (si ce ma bucur!!!) Nu cred ca Richard citeste asta, dar as vrea sa stie ca ii sunt profund recunoscatoare :) Imaginea Luna Amara e unul din exemplele de high class management de la noi. Mersi, Rich! Si... see u, people, la VD!
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde =ll=Kain » Mar Apr 18, 2006 12:23 am

no bene, io zic ca e mega naspa trupa...
servus la toti...
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde shiona » Mar Apr 18, 2006 7:11 am

si io te-ntreb daca iti poti argumenta afirmatia
mie mi se pare ca in comparatie cu ce se aude prin ro e misto....linie melodica faina...versuri cu mesaj...plus ca e ceva nou...sinura chestie ar fi poate ca prea ofera totul pe tava[uneori versurile is prea directe]
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Apr 18, 2006 8:29 am

Am ascultat si io Loc lipsa. Piesa e usurica, banala chiar, textu e fumat ca de obicei. Aduce ceva nou? Fata draga pe ce lume traiesti?
piskeshu
banned

Mesajde leadfoot » Mar Apr 18, 2006 10:17 am

pishkeshule esti cumva cartarescu si nu stiu eu? raspunde-mi te rog pe private.
p.s. imi place orbitorul foarte mult. te pupic
we're in this togheter
leadfoot
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mar Apr 18, 2006 1:38 pm

Daca si Luna Amara e "mega naspa" (de ce?) nu-mi ramane decat sa ma intreb... ce repere muzicale ai tu? Ai asa ceva? Traiesti in Romania? Vezi ce se intampla langa tine? Cuvantul "atitudine" iti spune ceva? :dir:
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mar Apr 18, 2006 2:54 pm

Te rog sa nu ma faci de ras. Reperele mele is Florica Zaha si Aurel Tamas. Te rog sa ma scuzi ca n-am salvat Rosia Montana la indemnurile Lunii Amare. Atitudinea mea e una fuarte simpla: de durere-n pl. Nu tre sa vina Luna Amara sa-mi deschida mintea. Daca pe tine nu te duce capu, atunci poate ai nevoie de texte socio-politice de doi lei, care oricum nu te ridica din platitudine.
piskeshu
banned

Mesajde =ll=Kain » Mar Apr 18, 2006 2:58 pm

servus la toti...
no bene acu nu sariti pe mine asa ( ca e gay )...
mie nu-mi plac...nu trebuie sa adaog nimic...asa ca mega sorry da parerea mea...
io va salut pe toti...servus...
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde r4m0n4_5 » Mar Apr 18, 2006 7:40 pm

piskeshu, e oare doar impresia mea sau ai vreo legatura cu domnul acela, nu dam nume, care aducea numai cuvinte de lauda lunii amare :angry: pe un alt forum si a pus bazele...hmmm....culturii... ;) pudra... :deranjat: sau te confund? :stresat:
~r
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde cubu » Mar Apr 18, 2006 11:31 pm

piskeshu scrie:Reperele mele is Florica Zaha si Aurel Tamas.

Alaturi de Heaven si Guta cu Daniela... ~p
indescifrabil
cubu

Mesajde piskeshu » Mie Apr 19, 2006 8:29 am

[quote="r4m0n4_5"]piskeshu, e oare doar impresia mea sau ai vreo legatura cu domnul acela, nu dam nume, care aducea numai cuvinte de lauda lunii amare :angry: pe un alt forum si a pus bazele...hmmm....culturii... ]

Da ba, sunt chiar eu, Dr. Oetker. Acum va las in armonia voastra, ma scuzati ca am tulburat apele. Aveti grija sa nu faceti febra musculara la limba.
piskeshu
banned

Mesajde trumpet_freak » Mie Apr 19, 2006 11:36 am

ce-mi place de astia pe care ii doare-n pl. de Rosia Montana dar nu-i doare mana sa tasteze cand e vorba sa fie rautaciosi cu altii...
piskeshu, vezi sa nu-ti cada pl. de atata durere.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Apr 19, 2006 11:50 am

rautaciosule!!!
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde piskeshu » Mie Apr 19, 2006 11:56 am

Nu vad unde am fost rautacios, draga domnule. Si nush de ce aveti voi impresia ca, daca vine unu si zice ca nu-i place luna vietii, omu ala tre sa fie acelasi pe toate forumurile. Fiti mai modesti in plm sau credeti ca exista un singur om in tara asta caruia nu-i place Luna amara?
piskeshu
banned

Mesajde r4m0n4_5 » Mie Apr 19, 2006 12:33 pm

nu, dar exista foarte putin care vorbesc asa ca tine, si care se baga in seama pe un forum civilizat in care niste fani isi exprima aprecierea pt. o trupa. sa speram ca n-o sa ajunga ca si celalalt...

n-o sa ii inteleg niciodata pe oamenii astia care intra pe forumuri numai sa-si exprime antipatiile pentru altii. ce placere deosebita iti poate provoca sa critici pe cineva sau ceva care nu iti place? ;)
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde piskeshu » Mie Apr 19, 2006 12:39 pm

Scrie undeva in titlu threadului "Luna Amara - limbi si osanale"?
piskeshu
banned

Mesajde shiona » Mie Apr 19, 2006 12:48 pm

pe mine sincer nu m-a deranjat chiar asa de mult "interventia" lui piskeshu...mai e nevoie si de critici nu numa de laude ca de...dupa am fi acuzati de pupicurism...shi na...poate ai dreptate in legatura cu:
Nu tre sa vina Luna Amara sa-mi deschida mintea.
dar sunt atatia incuiati la minte care au nevoie sa vina cei de la luna amara sa le deschida mintea ...si-n plus...mai rar vezi o trupa careia chiar sa-i pese de ce se intampla-n ro si care sa nu cante vesnicele cantece in care-si plang dragostea pierduta

ps: piskeshule..te-ai gandit ca poate memetsholu ii adresa remarca lui trumpet_freak?..adik existasi pos asta...mai ales ca-i exact dupa msg lui
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Shaki » Mie Apr 19, 2006 12:49 pm

subscriu la ce spune keshu, nici eu nu ma omor dupa luna amara, iar ultimul lor album nu mi s-a parut k aduce nimik notabil...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde r4m0n4_5 » Mie Apr 19, 2006 1:00 pm

uite ca se poate si sa spui frumos ca nu iti place o trupa...ar putea si altii sa ia exemplu de la voi
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde memetshot » Mie Apr 19, 2006 1:08 pm

ps: piskeshule..te-ai gandit ca poate memetsholu ii adresa remarca lui trumpet_freak?..adik existasi pos asta...mai ales ca-i exact dupa msg lui

shiona, io lu najpetu asta de nauzpicar ii ziceam ca e rautacios.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde trumpet_freak » Mie Apr 19, 2006 3:11 pm

nu scrie in thread "luna amara -limbi si osanale". dar scrie undeva, in capu tau plin de durere-n pl. ca cei care isi exprima aprecierea pt o trupa dau limbi in cur acelei trupe? piskeshule, daca asa intelegi sa-ti exprimi opiniile, jignindu-i pe altii, mai bine cara-te de aici. nu ma deranjeaza criticile, chiar deloc, insa alea care aduc argumente coerente. de jigniri si aberatii am tot avut parte...

news: LUNA AMARA a castigat concursul East West Fest si va canta in Franta, la Lille, pe 27 mai. http://www.eastwestfest.com

peace.
trumpet_freak
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock