luna amara

Totul despre muzica rock

Mesajde piskeshu » Mie Apr 19, 2006 3:19 pm

Ba io vad ca te deranjeaza. Io vad ca la voi critici inseamna jigniri. Cum apare cineva care zice ceva rau de voi hop e jignire. Mai usor cu caratu!
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 3:24 pm

mihnea, nu te enerva ca dreptate are si el, uite-te la elogiile aduse care nu sunt deloc obiective (in cea mai mare parte).

total intamplator am gasit in sertar un demo de-al vostru din 2000 tras in 16-20 noiembrie la cluj cu gri dorian, cuba si unfed cu o fotografie lipita drept coperta :D ce vremi dom'le, tot richard va pastorea.

am si eu ceva de spus fata de atitudinea ta vis-a-vis de asta:

ce-mi place de astia pe care ii doare-n pl. de Rosia Montana

am doar aceste argumente (ma refer la pozele din link) si daca tu imi zici ca asta inseamna salvare apoi io zic ca e mai bine sa va doara bre in pl:

http://www.miscarea.com/rosia-montana-2005.htm++

declaratii de pe alte forumuri gen "ROŞIA MONTANĂ: a fost mişto. mi-am urcat maşina pană acolo. concerte alea alea, mici, bere, mizerie. Mă rog, salvăm roşia." probabil ca nu mai are rost sa aducem.

io atat am avut de spus.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde shiona » Mie Apr 19, 2006 3:45 pm

gaga gandeste-te ca asta se intampla cu orice festival de genu "Salvat nush ce" pt ca se strange gashk de roackeri[nu de alta dar de ob sunt trupe rock care org astfel de festuri] pe care-i doare-n cot de ce lasa in urma...or fi si exceptii da nah...ma rog....mai rar
am doar aceste argumente (ma refer la pozele din link) si daca tu imi zici ca asta inseamna salvare apoi io zic ca e mai bine sa va doara bre in pl
-> aici sunt de acord cu tine
trumpet_freak nu cred ca trebuia sa te enervezi chiar in halul asta..pana la urma keshu si-a spus opinia lui proprie si personala[suntem pana la urma intr-o tzara libera...cum crezi ca se simt oare cei din politica sau jandarmii..carora le-ati dedicat atatea mel?...nu-i oare cam aceashi chestie?] ....si acu cunosc destule tipe[tipi am vazut mai rar] care asculta o trupa numa pt ca vai draga ce bine-arata vocalu....chitaristu sau basistu...shi-atunci logic ca respectivele ii pupa-n cur pe cei din trupa aia...sau n-am oare dreptate?
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Mie Apr 19, 2006 3:57 pm

Foarte interesante ultimele post-uri... Daca am fi fost fata-n fata, sigur ne-am fi dat cateva. Noroc de monitoarele dintre noi. :n: Cat despre Aurel Tamas... poate ca vrea si el sa salveze Rosia, dar nu-l intreaba nimeni.
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 4:01 pm

Daca am fi fost fata-n fata, sigur ne-am fi dat cateva.

Dar nu suntem, eu moderez asa ca e liniste si pace la care va ivitam si pentru care va multumim.

shiona
gaga gandeste-te ca asta se intampla cu orice festival de genu "Salvat nush ce"

raspuns corect. de aceea nu ar trebui sa mai existe asa ceva dar, cum nu se poate, pentru ca ar fi ca si cum ai vrea sa impiedici defrisharile masive, aia este. ma deranjeaza insa ipocrizia celor carora "le pasa".

am eu o idee. salvati glina! (am mai avut una dar nu a observat-o nimeni asa ca e bine sa ramanem la obiect si anume: luna amarrrrrraaaa doamnelorrr si domnilorrrr).
gaga

Mesajde Mada@Cluj » Mie Apr 19, 2006 4:03 pm

Si... argumentul tipelor care asculta muzica doar de dragul vocalului... nu prea inseamna nimic. Peste tot sunt din astea. de ce le-ai aduce in discutie? ...
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 4:23 pm

Si... argumentul tipelor care asculta muzica doar de dragul vocalului... nu prea inseamna nimic. Peste tot sunt din astea. de ce le-ai aduce in discutie? ...

draga mada%cluj, despre ce vorbesti tu acolosha ca eu nu m-am prins? ce tipe? ce vocal? ce discutie? care galeat�
daca nu e vorba despre "luna amara" te rog fa un subiect separat.

multumesc.
gaga

Mesajde trumpet_freak » Mie Apr 19, 2006 5:07 pm

pacat, era chiar un forum fain. si nu pentru ca erau doar pareri pozitive.

piskeshu, cand iti gasesti argumentele coerente pt care Luna Amara are versuri "de 2 bani" sau "e naspa", te ascult. pana atunci (cand, oare?...), mai bine lasa...

gaga, pe mine ma deranjeaza ipocrizia celor carora "nu le pasa" si carora li pare atata de cool sa ii "doara-n pl.". cat despre miscarea legionara, e dreptul lor sa fie dusi cu pluta A-) . noi nu ne-am asociat niciodata cu asa ceva.

la revedere.
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 5:12 pm

hehe. eu am zis de poze, nu de site. de pozele cu mizeria ramasa si corturile puse aiurea pe care nu le-a facut miscarea de care zici (eu am dat cautarea pe imagini ca sa iti arat ca "salvati ce vrei tu" e lipsit de un minim bun simt).

si de suparacisme "pacat ... la revedere" ... scuza-ma iar dar suna a patetismul omului ramas fara cuvinte.
eu raman la gri dorian.
gaga

Mesajde LeSharK » Mie Apr 19, 2006 6:51 pm

cum le stiti voi pe toate ca niste oameni mari..
cainii latra, ursul trece..

(trumpet_freak gresesti daca le raspunzi sau daca iei in considerare intepaturile virtuale mai mult sau mai putin argumentate sau tendentioase.. trebuie sa ii tratezi cu aceeasi doza de "durere-n pl.", e un compromis necesar pentru astfel de discutii)
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 6:59 pm

toate care bre? evolutionism? teoria bing bang-ului? fi mai precis.
asta cu cainii si ursu ai rezon, vezi shakira sau him sau de ce nu celebra trupa o-zone, ai mare dreptate, ca un om mare.
gaga

Mesajde r4m0n4_5 » Mie Apr 19, 2006 8:31 pm

felicitari pentru festival, baieti :)
mihnea, ce se mai stie de noul site si de forumul oficial?
r4m0n4_5
Junior Member

Mesajde kmi » Mie Apr 19, 2006 9:34 pm

in legatura rosia montana:
gaga, tu ne-ai aratat un aspect al campaniei (cu toate ca la mn nu a mers link-ul) , hai sa va arat eu o alta fateta:
http://www.rosiamontana.ro/cianuraucide
http://www.greenpeace.ro/campaigns/story/story_88.html
http://www.mindbomb.ro/

cam asa se poarta adevarata lupta de salvare a rosiei, iar fanfestul are ca principala menire aceea de a creste popularitatea zonei, care dispune de un potential turistic extraordinar (cine a fost pe acolo nu ma poate contrazice), turismul fiind (se presupune), cea mai viabila solutie pt localnici.
deci se stie ca jumatate din participanti (poate si mai bine) vin doar pt :beau: , sau :banana: sau sa-l vada pe vocalul x din formatia y (hihi) si sunt liberi sa o faca in continuare. cat despre partea cu gunoiul si camparea aiurea, nu cred ca mai tine de organizatori sa le faca educatie si sa le vorbeasca despre bun-simt. si daca tot am ajuns la acest subiect, afla de la mn, ca anul trecut, dupa fest, voluntarii au ras zona de gunoaie, pana la ultimul muc de tigara.

and the bottom line... daca va laudati ca vreti sa salvati ceva, tot ce puteti face e sa spuneti un NU raspicat cianurii, si cine stie, poate in viitorul apropiat aerul pe care o sa-l respire copiii vostri nu va fi chiar asa poluat (pt ca la asta se rezuma totul). dar repet , cine stie..
kmi
Junior Member

Mesajde trumpet_freak » Mie Apr 19, 2006 10:31 pm

gaga, ai fost la Rosia Montana? daca da, sunt sigur ca ai observat mai mult decat "corturi puse aiurea". daca nu, vorbim dupa ce vizitezi zona. si nu trebuie sa o vizitezi neaparat de festival...
din punctul meu de vedere, daca ai ramas la gri dorian nu ai inteles prea mult din muzica noastra. dar asta e doar punctul meu de vedere...

r4m0n4_5, inca lucram la site, nu pot sa promit o data exacta la care va fi lansat.

peace
trumpet_freak
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 8:34 am

1.
tuata discutia e de porc si este fix pula. e ca faza aia in care neste pletosi se intalnesc la crasma, isi beau mintile si incep sa discute discutii. " ba, sa-mi bag pula, ce mijto ar fi sa vina si pe la noi trupe de afara, sa mergem la concerte ". si ce se intampla nene? vine trupa de afara si rockeru nu se duce la cantare, pe motiv ca ie scump beletu.

dupa ce ca peisajul rock din ro este mai mult decat saracacios, dupa ce ca daca vrei sa faci un festival de rock tragi cu tunul sa aduni 15 trupe pricopsite si te mai si lovesti de ignoranta autoritatilor / sponsorilor, dupa ce ca suntem vai de mama noastra, mai dam si cu cacat in aia 15 de-i avem.

ce treaba are venitu la concert ca sa te uiti la bucile lui mihnea cu faptu ca mihnea canta de sparge? pula mea, peste tot se intampla asta, in orice fenomen social, fie el muzical, economic sau sportiv. pana la urma tine de gustul si pregatirea spectatorului.

dpmdv, in ro sunt ceva trupe care isi fac treaba f bine, dar din pacate multe dintre ele sunt de nisha ( a se vedea exemplul lost care se bucura de recenzii mai mult decat pozitive dar niciodata nu vor fi invitati la un festival public sau la teo in emisiune. desigur, nu ca si-ar dori asa ceva, dar orice aparitie publica e un castig). Luna Amara este fix trupa care a reusit sa adune in piata publica la festivalul X sau Y atat ascultatori de metal ( de orice fel ar fi el ) cat si ascultatori de jazz, blues sau discomaneala. eu personal am un prieten care se culca cu cd cu tiesto sub perna dar este lesinat dupa luna amara.

nu zic ca ma omor dupa ultimul album, dar Luna Amara isi fac treaba bine, atat ca trupa prestatoare cat si ca element deja asa zice de baza in miscarea rock din tara asta de cacat in care traim. de ce zic asta? eu personal sunt satul pana in gat de oameni care trag concluzii / judeca dupa aparente. asta e principalul motiv pentru care mi-as dori sa ma uschesc in alte zari. ignorantza si superficialitatea. si asta se reflecta mult mai departe decat buza scenei, mult mai departe dacat presa de cd-uri, mult mai departe decat casa de discuri. la fel de bine cum nu avem trupe capabile sa sparga piata internationala, la fel de bine nu avem producatori pregatiti pentru asta, sau critici muzicali cu adevarat competenti.

pana la urma si la coada, Luna Amara e singura trupa de gen din ro so din pacate e e urmata de altele care si ele sunt exemple singulare in categoria lor. cand vom avea coaie sa ne luam la tranta macar cu ungaria ( dpdv muzical ), atunci poate isi vor avea rost discutiile vis a vis de bucile lui mihnea sau buzele cristinei sau coaiele lui despot...

2.
festivaluri de diverse feluri in care cineva salveaza ceva. mie personal, ca miscare sociala, mi se par a fi cauze pierdute dar care se transforma in acte de bravura. nu zic ca nu e ok ca se intampla, dar ajungem iar la lipsa de profesionalism a producatorilor implicati. ma rog, e o parere personala si puteti sa va pishati pe ea. dar intreb acu io, ce s-a salvat la rosia montana? poate cineva sa-mi raspunda? trupele au cantat free sau pana la urma cineva a incasat neste taitzei?
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde leadfoot » Joi Apr 20, 2006 8:53 am

apropo de rosia montana, ar trebui sa verificati mai multe surse inainte sa ziceti: "ce gunoaie au ramas dupa concert, au fost numai betivi etc." sau chiar sa mergeti la festival ca sa va dati seama de ce se intampla acolo. sunt sigur ca voluntarii au curatat tot platoul. chiar si o parte din oamenii care au fost pe scena au strans gunoaie (de ex. vocalul din aria urbana). despre ce se intampla pe forum, ce sa mai zic? se pare ca e neaparat necesar sa fie ceva de impartit sau daca o mana de oameni se simt ok pe un forum trebuie sa se gaseasca unul cu durere'n p. care sa le strice cheful. ca, deh, suntem romani si le stim pe toate. no offense, dar de abia asteptam sa ne facem un site nou, sa avem forum, bloguri personale etc. acum nu mai pot sa zic asta.

@trumpet freak - nu merita sa te certi cu oamenii care spun ca nu le plac muzica si versurile l.a. dar primul post pe acest thread si majoritatea posturilor se invart in jurul faptului ca tu pari arogant si ca te-ar lua la palme prin baruri. trist. sau faze de genul:" kumm mai sus decat luna amara". si mai trist.

nu zic ca l.a. este o formatie geniala sau ca o sa schimbe lumea, dar daca pentru cineva muzica noastra inseamna ceva, cat de putin, lasati-l sa se simta bine. un pic de toleranta nu cred ca o sa va provoace acnee.

we're in this togheter.

so - l.a.
we're in this togheter
leadfoot
Junior Member

Mesajde trilu-lilu » Joi Apr 20, 2006 10:33 am

bine va sade, asa tuturor, ascunsi dupa un monitor, sa comentati, ca deh, romanul e nascut comentator :calm: ....e foarte usor sa stai sa moderezi sau numa' sa stai si sa postezi aruncand gunoaie in oameni care SE RIDICA sa faca ceva, orice sa schimbe mentalitatea sau atitudinea masei....si mi se pare sa se scapa din vedere ceva, nu discutam tipologii de oameni, discutam actiuni, si atata vreme cat TU, marele comentator, nu ridici un deget in jurul tau, moral, nu ai nici un drept...rosia montana se poate salva, si se va salva, pacat ca toti vad ca unica metoda de "salvare" fanfestul...va recomand sa va mai documentati o tzara...si poate sa faceti si voi ceva....sau cer prea mult...

<<si de suparacisme "pacat ... la revedere" ... scuza-ma iar dar suna a patetismul omului ramas fara cuvinte>>
....nu cred...dar draga mea poate unii au mai bun de facut decat sa iti cante tie in struna...ciudat...simt o urma de frustrare in posturile tale....

pe mai incolo.....
trilu-lilu
Junior Member

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 10:38 am

alo, aici se discuta de luna amara nu de rosia montana.
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde trilu-lilu » Joi Apr 20, 2006 10:44 am

mda, asa stiam si eu.....dar mai nou se pare ca nu numai....
trilu-lilu
Junior Member

Mesajde kmi » Joi Apr 20, 2006 12:14 pm

SOD scrie:1.
dar intreb acu io, ce s-a salvat la rosia montana? poate cineva sa-mi raspunda? trupele au cantat free sau pana la urma cineva a incasat neste taitzei?

la prima intrebare o sa iti raspund probabil peste un an sau doi, in felul urmator: s-a salvat chiar rosia montana. pana atunci va trebui sa te multumesti cu o mica victorie: http://www.greenpeace.ro/home/story/story_160.html

iar la ultima... trupele nu numai ca au cantat benevol, ci au dormit pe fan :dap: si au mancat cot la cot cu voluntarii unt sau branza marca "rosia motana" si sarmale, toate aduse de localnici.
bine, mai putin cei de la shukar collective care au mers sa-si caute un hotel in alba... si dusi au fost :nop: . dar deh, poate erau alergici la fan :blink:

si gata cu asta ca poate sare gaga cu facaletul la noi ca suntem waaay :off: , cu toate ca luna amara are legatura , mai mult sau mai putin, cu rosia montana.
kmi
Junior Member

Mesajde Mada@Cluj » Joi Apr 20, 2006 1:12 pm

Totul a cam luat-o razna pe-aici. Ramane un forum fain, Mihnea, chiar de-ar fi sa nu mai citesc decat arhiva... Nu, Luna Amara nu inseamna doar FanFest fiindca Rosia nu e unica zona de promovare a trupei. Unora cu ochelari de cal le sare in ochi doar omuletul verde, cu furca-n mana... asta-i alta poveste. N-ai adus, pishkesh, nici un argument sanatos care sa-ti sustina parerile; incearca sa te muti "where the open minds grow" si mai discutam dupa ce te trezesti. Desi... fii sigur ca nici atunci n-o sa stii ce ma ridica pe mine din inertie si ce nu. Ca sa nu mai lungim vorba, faceti bine de veniti la concerte macar pentru a vedea (si, poate, intelege) cum creste o trupa din underground si unde ajunge, fara a-si bate joc de imaginea ei si de public. Celor carora nu le pasa, somn usor acasa. This page is not the place for you, sleepy ones, blind ones...
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde piskeshu » Joi Apr 20, 2006 1:26 pm

Ba, io am lasat-o moarta, nu vreau sa va stric jucaria mi-am spus parerea si gata. Argumentul meu sunt chiar versurile. Oricum nu pot sa remarc nicurile de lutze alea sustinatorilor l.a., care-mi spun multe.
Prezumtia de prostie se aplica tuturor !!!
"This used to be a fun house, but now is full of evil clowns..."
piskeshu
banned

Mesajde Mada@Cluj » Joi Apr 20, 2006 1:35 pm

[-o Mersi, piskesh, forumul arata deja mai bine! Iar daca versurile care se canta sunt prea ieftine pentru tine, n-ai decat sa scrii altele mai istetze. Paaa!
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 2:35 pm

mada&cluj, acum ce faci, imiti pe cineva cu PAAAA?
nu de alta dar dupa PAAAA multi viteji se arata.
acest thread s-a transformat intr-unul de atacuri la persoana, la "ba pe-a ma-tii", dupa ce vopsesc oolele pana vi le ciocniti voi pe ale voastre pana se inrosesc poate fac un split si duc in alte parti trilulilismele.

eu am deschis subiectul acesta.

ah si mada#cluj, daca tie nu-ti place (sa zicem) marquez inseamna ca poti scrie mai bine ca el, nu? nu se mai fac ore de lojica la scoala in @cluj?

sodilicutzicu scrie:a se vedea exemplul lost care se bucura de recenzii mai mult decat pozitive dar niciodata nu vor fi invitati la un festival public sau la teo in emisiune.

bre deci era sa leshin, sa cad cu scaunul la acest exemplu ~p~p~p
tare de tot sodi, taaareee ~p

iaodi: ontopic: mie imi suna ok luna amara per total dar (pt raspuns la ce a zis mihnea) in afara de gri dorian nu m-a atins nimic la coarda insensibila. si gata.
si daca vreti sa vb de rosia montana facetz voi un thread separat si lasati-l pe asta al lunii amare cu luna aia amara care este. merci.
gaga

Mesajde Mada@Cluj » Joi Apr 20, 2006 2:54 pm

Ba da, se face logica. Prea multa chiar. Iar daca-l critici pe Marquez c-asa iti vine tie, fara sa stii prea clar de ce ("cuvintele lui sunt argumentele mele")probabil ca te crezi mai destept... Nu-si au locul aici atacurile la persoana, dar lui pis-kesh chiar am simtit nevoia sa-i spun "pa". Tocmai fiindca le practica. Acuma... tu ai deschis pagina de discutii, dar modul in care continua e responsabilitatea celor care posteaza, nu crezi? Succes cu ouale.
Mada@Cluj
Junior Member

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 3:02 pm

modul in care continua e responsabilitatea celor care posteaza

ar fi corect daca toti aparatorii trupei nu ar fi din cluj si baia mare si nu s-ar confunda prietenia cu valoarea (c.p.) si daca threadul asta nu ar semana infiorator de tare cu cel de la proconsul, poate vreti si voi cumva subforum unde sa va pupati linistiti?
fara sa va mai deranjeze alte opinii?
ca putem face cerere la administratie, eventual o combinatie de forum porconsul - luna amara. seamana ingrozitor de tare echipele de fani, nu de alta.

si inca o intrebare domnule fan mada$cluj: cum de nici un aparator fanatic de pe acest thread nu este din nici o alta zona a tzarii decat din cele amintite?

p.s. mihnea, nu vorbesc aicii de voi de muzica sau de trupa ci de adunatura de amici care dupa IP s-au cam strans in gasca.
gaga

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 3:37 pm

kmi scrie:la prima intrebare o sa iti raspund probabil peste un an sau doi, in felul urmator: s-a salvat chiar rosia montana. pana atunci va trebui sa te multumesti cu o mica victorie: http://www.greenpeace.ro/home/story/story_160.html

iar la ultima... trupele nu numai ca au cantat benevol, ci au dormit pe fan :dap: si au mancat cot la cot cu voluntarii unt sau branza marca "rosia motana" si sarmale, toate aduse de localnici.
bine, mai putin cei de la shukar collective care au mers sa-si caute un hotel in alba... si dusi au fost :nop: . dar deh, poate erau alergici la fan :blink:

si gata cu asta ca poate sare gaga cu facaletul la noi ca suntem waaay :off: , cu toate ca luna amara are legatura , mai mult sau mai putin, cu rosia montana.

cami draga, m-ai spart ! sa muara bibi, daca tu crezi ca dormitu in fan si mancatu cot la cot au salvat rosia...
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde LeSharK » Joi Apr 20, 2006 4:42 pm

gaga scrie:si inca o intrebare domnule fan mada$cluj: cum de nici un aparator fanatic de pe acest thread nu este din nici o alta zona a tzarii decat din cele amintite?
eu sunt din Bucuresti. end of subject?
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii

vand tricou TOOL
LeSharK
Junior Member

Mesajde cubu » Joi Apr 20, 2006 5:05 pm

Thread-ul asta incepe sa semene din ce in ce mai mult cu ala a lui Chilian... of, Tanase, unde esti tu? :D

LeShark, tu chiar nu poti sa te abtii sa-ti versi frustrarile vis a vis de metalisti?
indescifrabil
cubu

Mesajde nbm » Joi Apr 20, 2006 5:09 pm

cubule, io mi-s din bucuresti. imi place luna amara. si nu am frustrari vizavi de metalisti.
putem incheia subiectul acum?
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Rock