C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde gaga » Mie Apr 19, 2006 10:47 pm

duamnelor si domnilor tre sa reintervin ca am avut un vis.
era brad pitt, eric roberts si val kilmer (sau cum l-o chema) si nu stiam ce sa fac cu iei. si am facut un film. horea, closca si crishan. la roata tragea alain delon cand era mai dí£nac asha de visa mama vise cu el.

acu chiar ca nuapte buna..
gaga

Mesajde paiacec » Mie Apr 19, 2006 11:32 pm

Gagone, :kiss: Noapte buna shi tzie!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 2:49 am

visatuarea nedeclarata scrie:...era brad pitt, eric roberts si val kilmer (sau cum l-o chema) si nu stiam ce sa fac cu iei. si am facut un film. horea, closca si crishan. la roata tragea alain delon cand era mai dí£nac asha de visa mama vise cu el.

io mantreb de ce noi fi visat tu pe denidevito, robinuiliamz si cu dabaliubush? ca nus destul de secsosh? poi nah, io team invatzat sa bei de dimineatza, casa te potz culcacu capu linpede, da tu nusinu, ca intai tresa gatejt si porma olicaitu!
iara maica-ta trebea sal viseze pe constantin tanase, or macar pe ilarion ciobanu (garantat te facea cu oo si cu d'aia detz bagi tu tuata zioa, casa posa fii miss ogin cu inventaru con plect) - masculi de masculi, nu frumushei frantzuzejt
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Apr 20, 2006 5:33 am

bon dimine

marea ie ajitata, ie inorat si cam racuare

amr: 1

pupam jijica si sodica
tzuzu gaga

desear ajung in capitala da cica crajmele ie ocupate de iengleji asa co sa stau acasa

steaua-midlzborou 2-0
marcheaza dica min 41 si paraschiv min 55
in minutu 84 arbitru anuleaza in gol al stelei pe motiv de fault la portar

brava capriorii, galop de sanatate cu otelarii si razvan sia inregistrat cererea pentru titlu la registratura lijii lu dragomir

kante mire iar chiulejti?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 5:47 am

bah, cu jijilica si sodica ie numa "pupam" - tuatazioabuenosdias pupam! pupatziva frate, pupatziva, de ce sa nu va pupatz? ba chear si cu gaga (care parcar vrea sa va cunune, sa va pupatz in cadru legal) - tzutzun sus si tzutzun jos! ie oche, tzutzutzu-va catui zioa de buenos, iar nui b'AI!
da' mai lasal pe "kante mire iar chiulejti?" sa se hodine si iel; nu m'AI tzine la tavaleala, ca ie tot mai batran si mai nepupat
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Apr 20, 2006 6:14 am

auliu kante mire, te vaiti ca baba aia careia ia intrat dunarean casa
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 6:19 am

apoi copkilu care nu planje, nu capata tzutzu - n'AI jtiut? or nutz mai amintejt tertipurile cu care unbl'AI si tu, pe la diverse varste, dupa cea dulce tzatza?
kant emir

Mesajde eyewitness » Joi Apr 20, 2006 6:26 am

tenseli kante mire, iele unbla cu tertitupuri duar, duar tzutzu tzatza da aiu ierea greu de pacalit :D
eyewitness

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 6:38 am

hehehe, te'AI inviorat can ai aozit de tzatza!
(shi cum breh, in indepartata ta pruncie si imberba pubertate n'AI bajbait si tu ashea, mai pe blat, sa atingi fructele oprite? ca io tzash putea scrie fro trii condici cu tuate tentativele - haolio, man fiuor can meamintesc niscai senzatzii din cele vremi! ma furnica pe spinare ca atunci, can capatam unda verde si num venea a crede ca palma mea ie plina de tzatza de muere!)
kant emir

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 8:08 am

deci buenos dias la evribodi !
pupici ochiosu si gigiciosu + sarutari de maini doamnelor din dotare.

pai daca e ceva, deseara Steaua - Borou 4-1.
Rape me tender 'cos I'm verry sensitive
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Shaki » Joi Apr 20, 2006 8:53 am

bon dim
da vadk m-atz barfit nu gluma :D
deocamdata munci...
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde Djinn » Joi Apr 20, 2006 9:12 am

aiu scrie:asa co sa stau acasa

daca tot stai acasa fa si-o portie de zakuska, ca tot ziceai matale ca esti disponibel si-n plinatatea capacitatilor creative :D

in alta ordine de idei: Hai Steaua :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde baixinho© » Joi Apr 20, 2006 9:50 am

salutăm şi pupăm la aiu şi SODi şi diseară să fie cat o fi da să se califică Steaua.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nbm » Joi Apr 20, 2006 12:45 pm

buon giorno,
azi e capu greu, dar nu de la beutura, fir-ar :(
desear meci, tzinem pumnii la turma lu berbecali. apropo, care nu a avut inca placerea de a asculta maria manelizata sa dea un semn :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 12:48 pm

deci in sfarSHIT ceva la care am ras cu lacrimi

bre flufaneao militzenii de la tine e mai varza ca astia capitalishti (adeca din capitala):
http://ct.politiaromana.ro/informatii_publice.htm
gaga

Mesajde Djinn » Joi Apr 20, 2006 1:00 pm

votez ca ie vorba de un hecar
Djinn

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 1:29 pm

fane zice ca asa se face ca sa nu ai spam. oricum e kktor
gaga

Mesajde nbm » Joi Apr 20, 2006 1:32 pm

bre, se face, dar nu cu PUNCT...
poti sa pui icsulescu.igreculescu at politiaromana.ro. asha da, dar nu ca acolo :D
nbm

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 2:42 pm

asta nush bre io, voi botonarii stiti, io amu mi-s alergator. si baizauei, iar trimitz meiluri? :D mai ai multe?

in alta dezordine de idei am provocat un dezastru la bucatarie numa ca sa vopsesc opt oo. ma intreb ce o sa se intample cu drobu si pasca (ma-sii).
gaga

Mesajde nbm » Joi Apr 20, 2006 2:50 pm

iar trimitz meiluri? mai ai multe?

am terminat. am facut si eu curatenie de Paste :D
nbm

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 3:05 pm

poi si ma tzii din drobu meu ca sa fac curat dupe tine bre? :D

hai ca mantorc la muncile caznice ca am stat aiurea sa verific ip de la porcosu ... pardon, luna amara fanclub.
gaga

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 3:35 pm

am provocat un dezastru la bucatarie numa ca sa vopsesc opt oo

da ierau uriashe? oo de dinozaur? sau puate ca l-ai vopsit ca pe mashini (cu curatzat, shmirgheluit, chituit, degresat, grunduit, aplicat vopseaua multistrat, polimerizat, aleaalea)?

(or puate ca cei patru nu ierau sedatz?)
kant emir

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 3:48 pm

deci daca e ceva, pe langa gudbai pa larevede va urez siun Paste Fericit si merry xmas sanatos, ca io ma cam duc in trebile mele.

Ochila, Gigila, va pupez la gingiile superioare. voo va urez spritz greu de greu, in sensu de cumplit, in sensu de frate cu muartea.

iar mie imi urez un sincer si calduros
Forza Steaua ! Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !Forza Steaua !

Hai pa !
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde gaga » Joi Apr 20, 2006 4:02 pm

aaaaaaaaaa
la multz ani si tie sodi, tocma voiam sa tentrebesc de o trilema da las pe alta data (raspunsu matale daca mai recitesti).

kantemire, nu mantreba ca nutz raspunz
gaga

Mesajde SOD » Joi Apr 20, 2006 4:07 pm

hai baga iute, ca inca sunt
FOUR OF A KIND
SOD

Mesajde Djinn » Joi Apr 20, 2006 4:19 pm

in final am presarat pe aluat zahar brun si am pus treaba asta la cuptor. va asigur ca o sa iasa ceva bun (doamne-ajuta).

bre, deci multumesc lu gaga ca mi-a mai inseninat zioa de azi ~p ~p

ps - Sarbatori Fericite lu' SOD si celor care fug azi inspre diverse zari fara de net :)
Djinn

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 4:29 pm

breh, merlucu merlucului merlucului: are cineva de vandut (sau de cedat in frun fel uareshcare) "Triumph of Steel"? da numa cd orijinal, sau o copie buna (ceva gen clona blind, nu convertit si rasconvertit)?
kant emir

Mesajde supermouse » Joi Apr 20, 2006 4:31 pm

ruaga-ma frumos, sau da cargo la schimb
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde nbm » Joi Apr 20, 2006 4:38 pm

nbm

Mesajde kant emir » Joi Apr 20, 2006 4:51 pm

multzam, fuarte, multzam (de oferta si de info)!
creca o sa incerc o combinatzie (pentru ca nu stiu ce vine la colet, nu zice nica de casa care a produs ce vand ei, ce calitate are cd-ul; n-ash mai fi la prima tzapa, d'aia-s circumspect) - supermaus, stai sa caot Cargo si teanuntz io
kant emir

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare