Te risti sa spui “TE IUBESCâ€ÂÂ

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Unleashed » Joi Apr 20, 2006 4:55 pm

Daca simt, spun. Nu spun acest "te iubesc" ca sa primesc un "si eu" in schimb. Daca ea nu simte, ata ete, m-am aprins eu probabil mai repede, nu ne-am sincronizat, m-am implicat mai mult decat si-ar fi dorit ea, etc. Nu pot spune "m-am aprins degeaba" pen'ca eu ce simt aia fac, iar evolutia mea tine de sinceritatea mea fata de mine si de acceptaea greselilor. Bine, nu-mi plac nici raspunsurile stupide (avui parte si de d-astea...nu doar o data), preferand un moment de liniste. No...daca "te iubesc" ramane singur si fara ecou, inseamna ca a fost o problema cu comaptibilitatea sau cu sincronizarea.

[quote="â€Â
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde Voidship » Vin Apr 21, 2006 5:15 pm

Din experienta mea matusalemica va impartasesc urmatoarele sfaturi care vor servi pentru indreptarea tinerei generati si va vor scuti de lacrimi inutile: nu zicetz 'te iupesc' decat la lume care la randul iei va iupeste. cu alte cuvinte, lume care stitz voi sigur ca va iupeste. ca daca nu, atunci e, in lipsa de un cuvant mai potrivit, anpulea rau.
am 3 incalcari din astea ale bunei intelegeri dintre persoane de sexuri opuse la activ
Fecioarei Maria i-a fost implantat un embrion extraterestru al carui C.S. a fost adaptat la soma pamanteasca pentru a introduce legea non-hibridarii pe Pamant si pentru a strica programul de inginerie genetica al supercivilizatiei lui Satan.
Intrebari?
Voidship
Junior Member

Mesajde Titina » Vin Apr 21, 2006 5:36 pm

Unleashed, vad k avem ratzionamente f diferite, da` mie kiar mi se pare aiurea d ex cum zik fff multi, "te iubesc",asha in vant,vrand sa impresioneze sau crezand ca ei kiar simt asta.Da` iti poti da seama abia dupa muuuult timp dak iubeshti sau nu pers respectiva,nu asha dupa o sapt...
Nah,poate gandesk asha,fiindk nu kred k am iubit pana aku...doar am tzinut mai mult asha la cineva,dar nu pot zice ca am fost in love sau k am iubit.
Shi dak zici asha, imediat kum krezi u k simti ca iubeshti,"Te iubesk",se duce tot farmekul (dak o fi) acestei propozitii, k nu mai reflecta ceva special...deci ptr asta zik k tre sa gandeshti shi sa reflektezi un pik inainte de a zice.
Titina
Junior Member

Mesajde whatever » Vin Apr 21, 2006 5:45 pm

noa ... eu le iubesc pe toate :D
whatever

Mesajde Djinn » Vin Apr 21, 2006 5:47 pm

bre, ideea era daca te risti sa le spui asta in fatza, real, verde si fara echivoc, lasa ce simti/gandesti matale :D
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde whatever » Vin Apr 21, 2006 5:49 pm

probabil ca da, dar pe rand :D
whatever

Mesajde RajaF » Vin Apr 21, 2006 5:49 pm

da da, eu am multa iubire de impartit si trebuie sa o spun. :D
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Apr 21, 2006 5:53 pm

whatever scrie:probabil ca da, dar pe rand

logic, altfel nu te vad prea bine ~p

ps - "probabil"?
Djinn

Mesajde whatever » Vin Apr 21, 2006 5:53 pm

fluffy, te iubesc :)
whatever

Mesajde RajaF » Vin Apr 21, 2006 5:54 pm

Pai poate sa faca o adunare generala cu toate, un fel de sedinta de informare :D
S-ar putea sa ii fie apreciata sinceritatea.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Apr 21, 2006 6:00 pm

whatever scrie:fluffy, te iubesc :)

:wow:

erm... aaaa... ahem...
I hate you too :D

ps - rajaf, tu asa ai face? are you feeling suicidal? ~p
Djinn

Mesajde RajaF » Vin Apr 21, 2006 6:02 pm

mah w/e can faci declaratii de genul

fluffy, te iubesc

ne dai pe toti afara de pe thread :D
da si tu pe PM, si faci un thread separat dupa aia cand si ea e de acord :P
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde Djinn » Vin Apr 21, 2006 6:04 pm

RajaF scrie:ne dai pe toti afara de pe thread

da' ce mah, ie tredu cu "cine iubeste pe flufi"? :D
which reminds me ca suntem pe generalitati si nu pe katerinci, deci ca sa nu fiu offtopic, ca shuturi oricum imi iau :doh: nope, io nu-s in stare sa zic. Nici sa scriu nu pot, cred ca am un blind spot apropo de treaba asta. :D

ps - raja, vezi c-am editat mesaju anterior, ian marturiseste.
Djinn

Mesajde RajaF » Vin Apr 21, 2006 6:06 pm

Eu as incerca da sa fac o adunare generala cu toate (1,2,3......6,7) 7 si sa le zpun la toate cat de mult le iubesc :D

Sunt amator de senzatii tari :P

edith: si ca sa fiu ontopic, da eu am curajul sa o spun. I-am spus unei persoane o data... de demult... si ce s-a intamplat... no.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde shiona » Vin Apr 21, 2006 7:17 pm

eu m-am riscat o singura data pana acu...shi nici macar nu am zis...am scris[si-am facut-o mai mult pt ca tipu "ma iubea" dupa primele 3 zile shi deja ma simteam aiurea sa-l tot imbratishez si sa-l sarut dupa ce-mi zicea fara sa zic nimic]
acu astept mai intai sa vad pe ce teren ma misc si dupa....o iau treptat treptat cu declaratiile...shi daca raspunsurile is pozitive[dar asta numa dupa cateva luni de cand is cu respectivu]...daca il iubesc...ii zic
"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
shiona
Junior Member

Mesajde Unleashed » Vin Apr 21, 2006 9:08 pm

Titina scrie:Unleashed, vad k avem ratzionamente f diferite, da` mie kiar mi se pare aiurea d ex cum zik fff multi, "te iubesc",asha in vant,vrand sa impresioneze sau crezand ca ei kiar simt asta.Da` iti poti da seama abia dupa muuuult timp dak iubeshti sau nu pers respectiva,nu asha dupa o sapt...
Nah,poate gandesk asha,fiindk nu kred k am iubit pana aku...doar am tzinut mai mult asha la cineva,dar nu pot zice ca am fost in love sau k am iubit.
Shi dak zici asha, imediat kum krezi u k simti ca iubeshti,"Te iubesk",se duce tot farmekul (dak o fi) acestei propozitii, k nu mai reflecta ceva special...deci ptr asta zik k tre sa gandeshti shi sa reflektezi un pik inainte de a zice.

1. eu nu e "fff multi"...nici macar "multi"...nici chiar "unii"!

2. nu imi caut mandre ce se lasa impresionate (in modul incare gandesti tu) de aceasta insiruire de cuvinte

3. "crezand ca ei chiar simt asta" - ei pe dreq, da' cine vrei sa simta pentru mine? Sa sun un prieten? Sa intreb publicu'? "Eu cred ca simt, da' nu-s sigur. Exista ceva probe sa ma asigur de sentimentele mele?"

4."Da` iti poti da seama abia dupa muuuult timp dak iubeshti sau nu pers respectiva,nu asha dupa o sapt...Nah,poate gandesk asha,fiindk nu kred k am iubit pana aku" - deci nu crezi c-ai iubit, da' totusi sustii ca sti cam cat dureaza pana sa iubiesti. Pe viitor, cand n-ai habar, pastreaza linistea!

5."Shi dak zici asha, imediat kum krezi u k simti ca iubeshti,"Te iubesk",se duce tot farmekul (dak o fi) acestei propozitii, k nu mai reflecta ceva special...deci ptr asta zik k tre sa gandeshti shi sa reflektezi un pik inainte de a zice." - aceeasi idee ca la punctul 4! Habar n-ai ce-i aia "a iubi", da' deja predai iubire pe paine. Eu zic sa si gandesti inainte de a scrie astfel de postari ce-si dau singure peste gura.

6. Ma repet (poate s-o intelege), pe viitor, nu mai te arunca in discutii ce-ti sunt straine, cel putin nu cu mine.

7. Imi datorezi zeshe mii.
A mai tare semnatura de la X incoa.
Unleashed

Mesajde paiacec » Vin Apr 21, 2006 9:18 pm

La un momentdat, treaba cu spusul " Te iubesc!", devine inevitabila!Vine de la sine.
Daca nu simtiti fluturashii care coboara din stomac in gat:D, n-o spuneti, pentru ca nu aveti nimic de castigat, poate duar de pierdut ceea ce s-ar fi putut intampla intr-un mod fericit dupa o temeinica cunoashtere a persoanei careia i s-ar adresa expresia ce face titlul threadului.
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
paiacec

Mesajde LoveVerde » Lun Apr 24, 2006 3:16 am

lumea a inceput sa uite adevaratul sens al expresiei "te iubesc"...

ca sa fiu on topic: nu e risc daca spui 'te iubesc" persoanei potrivite la momentul potrivit. momentul potrivit e atunci cand nu mai poti sa ascunzi ce simti. trebuie sa recunosc ca am spus "te iubesc" doar la 4 persoane in viata mea: mama, tata, fostul prieten (care desi a fost momentul potrivit, s-a terminat destul de prost) si prietenului actual care e cel mai bun lucru care mi s-a intamplat vreodata. <3
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
LoveVerde

Mesajde wednesday » Lun Apr 24, 2006 11:26 am

chiar daca simti spus prea des incepe sa-si piarda din valoare .. :/
pleasure delaying, mai rarut ca-i mai dragut.
i wish i could help, but i don't want to
wednesday

Mesajde memetshot » Lun Apr 24, 2006 11:44 am

paiacec scrie:La un momentdat, treaba cu spusul " Te iubesc!", devine inevitabila!Vine de la sine.
Daca nu simtiti fluturashii care coboara din stomac in gat:D, n-o spuneti, pentru ca nu aveti nimic de castigat, poate duar de pierdut ceea ce s-ar fi putut intampla intr-un mod fericit dupa o temeinica cunoashtere a persoanei careia i s-ar adresa expresia ce face titlul threadului.

cecule, stiam bre ca iubesti tzuica, dar chiar asa? in lipsa ei, fluturashi ma?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde stefan » Lun Apr 24, 2006 11:29 pm

Da mă memetule, te pomeneşti c-o şi alintă Litruţa Alcoolescu, cum făcea un prieten :D.
subpolar homesick fane

"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
stefan
Junior Member

Mesajde o_tzestoasa » Joi Apr 27, 2006 6:35 pm

cand ma deschis threadu asta, cred ca mai aveam ceva simpatic in mine, ceva simtamant....ca acuma simt ca daca mai zic ca iubesc, e ca si cum m-as arunca in gol de pe o stanca. In ultima vreme, in ultimele luni, am zis unui singur om ca il iubesc, in sensul in acre...da mah, chiar te iubesc, mi-as imparti zilele cu tine! dar cum km dintre noi nu ne lesa... in rest, am ajuns la concluzia ca e mai mult ca ok sa le spui pritenilor ca ii iubesti...de asta nu cred ca m-as satura niciodata. Sa le spun si sa imi spuna si mai mult de atat, sa ma stradui sa dublez cu fapte ceea ce zic si ei la fel. Da unui barbat...nu prevad in viitorul apropiat, din pacate...
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde maxx1nsane » Sâm Apr 29, 2006 8:54 pm

Pesimism, pesimism.....
Dintotdeauna pesimismul a fost cea mai buna scuza pentru a nu lupta pentru ceea ce itzi doreshti :)
You have only one life, USE IT!
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde memetshot » Sâm Apr 29, 2006 8:59 pm

cred ca aveam ceva simpatic in mine

faceai secs atuncea??????
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde kant emir » Dum Apr 30, 2006 5:58 am

Da unui barbat...nu prevad

iaca! da' puate unei fete frumuase? or frunui transsecsual?
bre tzestuaso, nu te mai boci atata, ca nu esti (crede-ma!) decat in pauza dintre doi masculi - mai bine savureaza-tzi linistea, odicnejtetz inima cea sburdalnica, ca acush o iei de la capat, k?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde eyewitness » Dum Apr 30, 2006 6:11 am

Dintotdeauna pesimismul a fost cea mai buna scuza pentru a nu lupta pentru ceea ce itzi doreshti

uauuu, ce macsime baga maxxu, demne de abertaia zilii :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Shaki » Dum Apr 30, 2006 8:59 am

aiule, cand am vazut k ai postat aicia credeam k te-ai riscat sa-mi spui "te iubesc" :D
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde kant emir » Dum Apr 30, 2006 9:06 am

da mah shaki, si io m-am temut de asta (m"AI ales ca postase imediat dupa mine)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde maxx1nsane » Dum Apr 30, 2006 10:46 am

eyewitness scrie:uauuu, ce macsime baga maxxu, demne de abertaia zilii :D

moaaaa, mijto, macar apar shi eu pe undeva :D :n:
FX47 - wish | more
Can U feel it?...I don't think so...
maxx1nsane

Mesajde eyewitness » Dum Apr 30, 2006 12:24 pm

aiule, cand am vazut k ai postat aicia credeam k te-ai riscat sa-mi spui "te iubesc"

shaki, daca aj spune chestia asta si pe forum m-aj banaliza :D
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma