nu, n-am pierdut nimic - tzam si ezplicat ce si cum, dar n-ai bagat de seama; argumente au mai adus si altzii (aici, pe topicul asta zic) si tot nu le-ai loat in seama (deci mantreb: la ce bun?)
daca am adus regulamentul in discutzie, am facut-o ca sa te ajut sa te pazesti de sanctiuni (avertisment, ban), si, cu ocazia asta, tzi-am mai si atras atentzia asupra
risipei
ca sa ma repet: despre hitler am o parerea comuna (banala chear): a fost un monstru
fiind ea (parerea aceasta) atat de comuna si raspandita (si suuuuuuuuuuperargumentata - de 61 de ani incoace, cu procese, martori, marturii, documente de tot soiul), cred ca este o (alta) risipa inutila sa se apuce cineva sa tzi le repete (cand tu zici ca
nicaieri nu sunt probe in acest sens - nu te doare nimic atunci cand dai asemenea sentintze?), nu e nevoie sa argumentam noi nimic, ci tu tresa ne convingi ca gresim (poi tu vrei sa rastorni un "mit", nu? demonteaza-l!)
pot sa renunt la toata palavrageala asta
shatunci la ce mai palavragesti?
shar mai fi o treaba (ca ma mai intrebam io asa, pseudoretoric:
pese - sa fie numai limbajul de vina? asta o fi singura piedica in calea comunicarii? (am rezerve, de aia zic))
Stiam de mult ca lumea e ignoranta in fata realitatii.
potzi sa repetzi? sau sa ezplici? (a, da, ofcors ca ma leg de fleacuri - cum ar fi siluirea limbii - pen'ca n-am argumeeeente!)
editu - pt pacha: nu e tampit, mah, e numa legionar-corutzian, am mai cunoscut io flacai d'astia
verzi (amu, tresa recunosc ca nici nu judec io legatura dintre randamentu creerului si preocupari + abordarea realitatzii cotidiene)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine