ce ziceti de soulfly?

heavy metal, speed'n thrash, gothic, death...

Mesajde sphere in darkness » Sâm Feb 25, 2006 1:15 pm

oameni buni,sa intamplat imposibilul!!!am fost la concert si pot sa spun k am ramas numai cu impresii bune(in afara rockerilor romaniei care au lasat o mizereie de nedescris!!!).cred k o sa aiba mult de curatat dupa ei!!!!in plus era interzis fumatul,filmatul etc in sala!!!dar regulile sunt facute ptr a fi incalcate!!!!asta nu inseamna k io sunt usa de biserica!!!!!!!!
in alta ordine de idei,jos palaria ptr modul exceptional in care max&co au cantat!!!au avut un show exploziv si kiar nu imi pare rau k am participat!!!!autograf nu miam luat k erau in fata mea o sumedenie de alti fani care vroiau si ar fi insemnat sa mai stau cel putin o ora acolo!!!!organizarea a fost destul de proasta din cauza panei de curent de 3 ore,iar linea 77 au fost naspa in comparatie cu soulfly!!!ptr whatever:poti sa imi spui cum ai fost imbracat? k poate team vazut pe acolo!!!

SOULFLY RULES!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A nightmare released a terrible disease
Looking behind si...
Mai bine sa-mi fie rau decat sa-mi para rau!!
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde whatever » Sâm Feb 25, 2006 1:58 pm

mda, adevarat, organizarea a lasat de dorit, faza cu fumatul chiar a fost aberanta, si ca veni vorba, haotici sau nehaotici, Linea 77 mi-au placut cat de cat. Solistul ala gras care tot sarea pe scena m-a enervat in schimb, celalalt parea ok. La Soulfly a fost chiar genial, pacat doar de sonorizare, deh, ce sa ii faci.

Eu am stat langa inginerul de sunet (unul dintre cei 2, eu zic de ala ras in cap daca am vazut clar) si aveam pe mine un trening adidas negru (cu dungi albe evident) Dar mai bine vorbim pe pm-uri din astea.
whatever

Mesajde sphere in darkness » Sâm Feb 25, 2006 2:16 pm

eu am fost in spate k nam putut sa intru mai repede!!!!!!eu port ochelari si era sami pice la un moment dat de la atata zbantuiala si dat din cap!!!!!mam ales cu o durere frumoasa de gat si de cap dar ce mai conteaza?degeaba iti zic cum am fost imbracata k erau multe imbracate asemanator dar i give a try:am avut pantaloni raiati negri,un hanorac negru,un tricou cu un cap de mort cu o coroana pe cap si cu inscriptia "electric queen" si bocanci>reply daca mai vazut!!!!btw,ai parul lung sau scurt?????
Looking behind si...
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde =ll=Kain » Sâm Mar 11, 2006 7:57 pm

eu nu mam ales cu autograf decat de la chitarist.....eu am stat in fata langa boxele din dreapta scenei......
ATZI MANCAT PLESCAVITA~p daca ati stat mai mult in timisoara sicur ati dat peste mancarea asta......
=ll=Kain
Junior Member

Mesajde sphere in darkness » Sâm Mar 25, 2006 1:11 pm

=ll=Kain scrie:eu nu mam ales cu autograf decat de la chitarist.....eu am stat in fata langa boxele din dreapta scenei......
ATZI MANCAT PLESCAVITA~p daca ati stat mai mult in timisoara sicur ati dat peste mancarea asta......

nu,nam mankt plescavita!!!!!!!nu mio place!!!!!e o mancare gretoasa si km grasa si nu vreau sa ma mai ingras!!!lol!!!!!u ai mankt?
Looking behind si...
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde sphere in darkness » Dum Apr 23, 2006 4:47 pm

cam aiurea intrebarea,da au cantat soulfly tot dark ages-ul sau doar anumite mel de pe el??dak da,care sunt alea?

Ce,nu mai scrie nimeni?astept sami raspundeti si mie la intrebarea aia,chiar dak poate nusi are rostul sau e aiurea,de vreo 2-3 sapt!!!
Looking behind si...
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde sphere in darkness » Sâm Mai 20, 2006 11:14 am

Ce,nu mai scrie nimeni?astept sami raspundeti si mie la intrebarea aia,chiar dak poate nusi are rostul sau e aiurea,de vreo 2-3 sapt!!!
Looking behind si...
sphere in darkness
Junior Member

Mesajde The Nameless » Lun Iun 19, 2006 8:26 am

Soulfy....soufly sunt foarte tari. Desi mi-ar fi placut ca Max sa ramana la Sepultura, si sa nu vina tipul ala nou de-acuma....ma rog, si asta canta dragut, dar Max cavalera tot e mai bun.

Dart nu stiu..Soulfly sunt f. asemanatori cu Sepultura anyway (go figure :doh:)

Meh, I'm rambling :D Sunt super, atat mai am de zis.

gata tac :D
I never wanted a anybody more..than I wanted you...
The only thing I ever really loved..was hating you!
The Nameless
Junior Member

Mesajde sphere in darkness » Mie Iul 05, 2006 7:57 am

pana la dark ages soulfly nu a semanat deloc cu sepultura.sepultura suna ca draq cu asta nou,si nu-mi place.
pe dark ages se observa revenirea lui max la thrash-ul cantat de sepultura,desi personal consider sepultura mai mult deathrash,datorita growling-ului lui cavalera,chiar daca unii critici zic ca doar inceputurile sepulturei ar fi deathrash,aka"roots" si "arise".
oricum,soulfly ramane la valoarea sepulturei din perioada cand max era solist.

max ramane max...
Looking behind si...
sphere in darkness
Junior Member

Anterior

Înapoi la Rock international