tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
salut tzutzu gaga
intrebare tehnica: da' nici ingredientele cu care umpli clatitele de orez nu le calesti inainte?
cum naiba se conjuga verbul a 'umplea'? 'tu umpli' sau 'tu umplii'? cu un singur 'i', nu?
intrebare tehnica: da' nici ingredientele cu care umpli clatitele de orez nu le calesti inainte?
cum naiba se conjuga verbul a 'umplea'? 'tu umpli' sau 'tu umplii'? cu un singur 'i', nu?
............................
- sin ella
m-ai prins can trajeam cu coada oq-lui ca abia am avut timp de citit pealocuri ca de scris ba. deci:gaga scrie:bre ca nbm nu ma saluta inteleg, e ca nu rad la glumele lui. da' tu gigiele????
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
salut gaga,
sper sa fie indeajuns pentru eventualele omisiuni accidentale ulterioare:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
sinelutza scrie:da' nici ingredientele cu care umpli clatitele de orez nu le calesti inainte?
nici vorba. numai crevetu' sau sepia le fierb si pun bastonase de legume crude + fasii de omleta.
bre la munte ar fi fost extraordinar, de vis, ceva mirobolant daca nu era unu' aiuitnes care mi-a aruncat la gunoi 4 beri!!!! atata rautate nu am vazut. bine, 3 de fapt ca una o pierdusm la pariu.
salu si tzutzu la totzi uamenii de bine.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
tzutzu si salut aghein, si am sho veste pt tua (de fabt, doo): dorintza ta son fabtuit, userul challenger a fost banat; ala cu berile itz mai spune si iel (ca satz m'AI taie supararea, or macar m'AIoneza) ca cialanjer ie banat demult, deci flacaii ajtia doi nor sa te mai necajeasca; in sperantza ca tzam fo de folos si ca tzam adus (intocm'AI si la tinp) informatziile de care ave'AI atata nevoe, itz uram o nuapte buna, plina de tzutzu (adica sa AI din belshug, casa mai posa d'AI si la altzii/altele - dupa plac)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ia te uita! salutam si tzutzuim in pustiu!
rauraurau, nu asa se face cu admiratorii secretz, colegii de job, vanzatoru de la chiosc si vecinii de pe scara, nununu!
zdai sama ce greu im vine amu sa mai spui tzutzu? ca de "salut" nici nare rost sa mai incerc, ieste peste puterile nuastre
deci: tzzzu....tz...u, gaga!
rauraurau, nu asa se face cu admiratorii secretz, colegii de job, vanzatoru de la chiosc si vecinii de pe scara, nununu!
zdai sama ce greu im vine amu sa mai spui tzutzu? ca de "salut" nici nare rost sa mai incerc, ieste peste puterile nuastre
deci: tzzzu....tz...u, gaga!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
-
Daimon - Mesaje: 5074
iaca si io sa .......salut gaga:D
ce ti-e si cu meseria asta de casnica:P
edit: daimoane, erai cur ios ce mai face mai nou gaga:D
asta in lipsa de alte ocupatii?gaga scrie:atunci o sa fac cur

edit: daimoane, erai cur ios ce mai face mai nou gaga:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
adevaru ie ca ie tare najpa sa stau acasa dupe sarbatorile sfinte si neluminate (nu numa ca sa stins lumina de la biserica pana acasa da a fo si pana de curent). preferam sa ma duc la munca. sa muncesc bre sa bag platzi, sa fac grafice si tabele, poi nu?
vezi pe cemeu gigiele zimi de crapu vietzii.
saliu daimoane, nica nou, soare, inundatii + program incarcat in rest. mai putin az ca nu ma misc de acilea nici cu tancu.
vezi pe cemeu gigiele zimi de crapu vietzii.
saliu daimoane, nica nou, soare, inundatii + program incarcat in rest. mai putin az ca nu ma misc de acilea nici cu tancu.
- gaga
intrebam asa, jeneralmente ce fac oaminii...
stiu ca ie greu acu dupa atatea zile de potol si alcoolizare. plus ca mai urmeaza si 1 mai nemuncitoresc (io niciodata n-am priceput de ce se sarbatoreste munca prin ne-munca)
gaga, stiu bre.. niciodata nu apare nimic nou.. totul revine de fapt.. sub o forma sau alta mai avem noi uneori iluzia ca se schimba ceva.. nu ie decat o iluzie
stiu ca ie greu acu dupa atatea zile de potol si alcoolizare. plus ca mai urmeaza si 1 mai nemuncitoresc (io niciodata n-am priceput de ce se sarbatoreste munca prin ne-munca)
gaga, stiu bre.. niciodata nu apare nimic nou.. totul revine de fapt.. sub o forma sau alta mai avem noi uneori iluzia ca se schimba ceva.. nu ie decat o iluzie
-
Daimon - Mesaje: 5074
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma