Arthemis scrie:personajele din povestire sunt fictive si nu se regasesc in viata reala.
trist, nu?
sineluasa cu care vorbesc io scrie:barbatii e curve...
asa!
flaf scrie:ca dai gratis metode patentate
hehehe, ce spuneam io?
Moderator: anjin-san
Arthemis scrie:personajele din povestire sunt fictive si nu se regasesc in viata reala.
sineluasa cu care vorbesc io scrie:barbatii e curve...
flaf scrie:ca dai gratis metode patentate
io militez pentru libera circulatie a informatie dupa cum ai putut optservaDjinn scrie:[size=84]gigielle, las' ca te prind io mah, sa vezi atunci bataie ca dai gratis metode patentate si cu copirait [/size]
ca de fapt credeam ca vianne ii autoarea tredului
ca poate n-a inteles lumea, sau poate tre sa zici mai pe sleau, stiu io?
kant emir scrie:( tu vrei mascul au ba? satz caot, sa ma enteresez, satz trimat fro oferta?)
Djinn scrie:a, pai daca ie doar de agatat masculi, ie simplu
Arthemis scrie:sica, nu era nevoie sa ne spui ca esti gay, am vazut cu totii cat de suav ti se mula guritza pe sticla.... faci si deep throat?
meme scrie:asa...barbatii e porci....mama lor de dobitocii dreaq. Sica, zile tu tata cum te streseaza pe tine barbactu.
sweet insanity scrie:a-ti prins ideea?
pai daca uamenii ie milosi, si sar in ajutoru unei fete ce-si cauta aproape disperata jumatatea de ce sa le zici curve?iote ce zice sinela
barbatii e curve...
apropopou de curve, creca trebe facuta distinctia intre prostitutie, curvie şi umanitarism.
1. vine nineta si zice: gigele(nu gigiell, da? ), vrei o felie de fofo? sai cu paraiu si tzo servesc la tava cu tot tacamu.
2. vai iubi, ce mult te iubesc io pe tine cu tot cu vilele si bapoarele tale
3. mi-e asa de frig......ce coincidenta, si mie mie frig......hai sub patura sa ne ajutam reciproc si sa ne incalzim...cu totu
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Google [Bot] şi 1 vizitator