kacioSS scrie:dar daca e acuzat acest Hitler...ca e un criminal si altceva...ca nazismul a ucis milioane de oameni ...ganditi-va cati a ucis comunismu ...sau cati oameni , intelectuali au fost nimiciti
...
si antisemitismu ..hai sa fim seriosi...ca tot evreii au creat antisemitismu asta...semitii fiind niste evrei mai puternici (din cate stiu eu ) iar ceilalti au opus o rezistenta impotriva lor...si deci de aici rezulta antisemitismul
Cum ma poate acuza pe mine un evreu de antisemitism cand ei l-au creat ? Cum mai poate acuza pe mine un evreu de antisemitism cand insusi prezenta lui , aduce antisemitism?????...eeh...chiar nu ma intereseaza...dar as vrea sa aud parerea unui evreu daca exista pe aici
treaba cu comunistii cum devine? daca au mai fost criminali pe pamant, inseamana ca e ok? puasa vie orce hitler sa omoare pe oricine, ca e scuzat by default de crimele altora?
bolduiala ie asa, umfel de puanta, da?
iar evreul (ala pe care il astepti tu sa iti dea replica): daca e la mintea ta, poate te baga in seama si iti raspunde
cu degetul in nas e un iuzar, dar nu e memetu, e altul]retardul[/I] ce faci, da? ca nu pari sa fii prea luminat, nu stiu de ce iti permiti
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine