C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
deci ca sa ma consolez dupa midelzburg,azi dimineata ma trezi ff mahmur si detei sa fac ceva sa mi revin deci cum ca plec in vama deci va saliut!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
capshunare, o mai freci mult pe uscat fara sa zici nica? te vaz online deo ora si tu nica 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
iote bre ca batura steaua la anbal...brava la pl lor
leitar....ochila, ia dacilea atashament. sami zici ce e in neregula
leitar....ochila, ia dacilea atashament. sami zici ce e in neregula
- Fişiere ataşate
-
- spoirtu.jpg (68.67 KiB) Vizualizat de 2350 ori
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
memetule, ie clar ce ie in neregula. greseala de tipar, in loc de locu 3 trebea 13
bre, asear fusei in pragu infarctului, bag pl ca la 4-4 ierea sa sparg televizoru. stancioiu ie varianta autohtona a lu carlos. oricum pana deseara suntem liderii diviziei A
bon dimine
pupam jijica si sodica. jijica, azi munci?
tzutzu gaga si sa fii mandra de avatar batutam xxxxxx(cb) cu 5-4 pe stadionu de dinapoia lu ficus
sa traiejti kante mire, cam rarutz pe meleagurile feceului
pe litoral ie suare, racuare si marea cam ajitata. ca si ieri tenperatura apei fro 9-11 grade asa ca singura varianta ie sanotati duar in butoaiele de bere. la 8 plec in port in ajijea.
saveti o zi escelenta, gratare, beri, alea, alea
bre, asear fusei in pragu infarctului, bag pl ca la 4-4 ierea sa sparg televizoru. stancioiu ie varianta autohtona a lu carlos. oricum pana deseara suntem liderii diviziei A

bon dimine
pupam jijica si sodica. jijica, azi munci?
tzutzu gaga si sa fii mandra de avatar batutam xxxxxx(cb) cu 5-4 pe stadionu de dinapoia lu ficus
pe litoral ie suare, racuare si marea cam ajitata. ca si ieri tenperatura apei fro 9-11 grade asa ca singura varianta ie sanotati duar in butoaiele de bere. la 8 plec in port in ajijea.
saveti o zi escelenta, gratare, beri, alea, alea
-
satz traiasca si tzie tuate alea care tzis dragi, si sa te tzie cat mai mult - casa te potz bucura de iele
naoz bre ca ie b'AI mare cu netu meu? daca nu curge pe tzava, AIa ie, nu pot pencasal trag io cu furtunu (ca duara alfel stii bine ca de ie deschis conpu meu, se deschide si feceu - bai difolt)
si ie o chestie bre cu SS - ai vast ca de cand mam facut si io suporter de sportivistudentz le mere grozav? decida, tresam dea o bere (hAI, puate si voo)
da az sa stii ca stau de caraula p'aci, te potz baza pe mua (daca vrei sa esh la un gratar, ceva - gaugaugau!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
daca vrei sa esh la un gratar, ceva
bre, merluc, daca vrei sa faci un gratar pe puntea promenada a vaporului (la pupa vaporului adica) trebe sa iei permis de la capitanie de lucrat cu focu

asa ca io azi gratar ioc. bine ca la techile nu trebe permis asa co sa biau nijte techile gandinduma indubitabil la muribundu tau net

-
gandinduma indubitabil la muribundu tau net
olaeolaeolae! az ie deslegare, deci ma sbengui cat vreau io!
si daca grataru tau ar avea un o rezistentza electrica? macar asa, de masca? sau daca nu l-ai face pe punte, ci in bucatarie?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ce placere mai ie aia, gratar in bucatarie si mancat in cabina? gratar fara sati sfaraie micu pe jar nu mai ie gratar. lasa bre ca ma scot io altadata
pai de la fro doo incolo cant mantorc din port ne zbenguim inpreuna

olaeolaeolae! az ie deslegare, deci ma sbengui cat vreau io
pai de la fro doo incolo cant mantorc din port ne zbenguim inpreuna

-
buon giorno.
azi ceva mai mult soare, dar oricum imi urc consuarta in masina si plecam pe meleagurile patriei
nene aiule, din pacate am ratat meciu, dar m-am buicurat f tare pt victoria lu sportu. aproape la fel de mult ca si pt infringerea lu dinamo
plus, STEAUA. la handbal
brava baetzii
azi ceva mai mult soare, dar oricum imi urc consuarta in masina si plecam pe meleagurile patriei

nene aiule, din pacate am ratat meciu, dar m-am buicurat f tare pt victoria lu sportu. aproape la fel de mult ca si pt infringerea lu dinamo

plus, STEAUA. la handbal
brava baetzii
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
lalei
din fericire, nu. din păcate, mă cac inprăjtiat de aseară dea ajuns să mă uzture rectu de cat mă şterg. tot din păcate, merluc.
pe dea ltă parte, pupăm aiu şi SODi
eyewitness scrie:jijica, azi munci?
din fericire, nu. din păcate, mă cac inprăjtiat de aseară dea ajuns să mă uzture rectu de cat mă şterg. tot din păcate, merluc.
pe dea ltă parte, pupăm aiu şi SODi
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
kante mire, am revenit din port
ne zbenguim?
ne zbenguim?

-
io nu mai merg cu troleibuzu 86, prefer tranvaiu 14, tu?
-
bon dimine
pupam jijica, azi munci? ai doo pimeie de ieri dimine
pe litoral ie suare, racorica si marea mai calma ca ieri da tot rece
sa traiejti kante mire si la multi ani de zioa ta, zi de trandaveala si leneveala a celor ce nu muncesc
brava capriorii, ierarhia in divizia a a intrat pe fagasu normal
pupam jijica, azi munci? ai doo pimeie de ieri dimine
pe litoral ie suare, racorica si marea mai calma ca ieri da tot rece
sa traiejti kante mire si la multi ani de zioa ta, zi de trandaveala si leneveala a celor ce nu muncesc
brava capriorii, ierarhia in divizia a a intrat pe fagasu normal

-