Comentarii la concursul de creatii literare
la chestia cu personajul ce se punteaza?
faptu cal descrisasi cum ie iel?
originalitatea?
umoru (la aia care are)?
nr de cuvinte?
catzelush cu paru cretz e fabula?
faptu cal descrisasi cum ie iel?
originalitatea?
umoru (la aia care are)?
nr de cuvinte?
catzelush cu paru cretz e fabula?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
la chestia cu personajul ce se punteaza?
eu as puncta ineditul prezentarii, motivele pentru care a fost ales acel personaj, cursivitatea descrierii, plasarea lui in timp si spatiu
catelusul nu e chiar o fabula, dar se poate transforma

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
Salut, nbm !
Iti propun sa faci un subiect unde sa voteze publicul. Oameni care nu sunt in juriu..dar care citesc cu placere operele concurentilor si doresc sa dea note.
Si sa oferi si premiul de popularitate pe baza acestor note. O sa-mi rup eu de la gura si o sa dau un 6 pack de ceheasca, ceva. oki ?
Iti propun sa faci un subiect unde sa voteze publicul. Oameni care nu sunt in juriu..dar care citesc cu placere operele concurentilor si doresc sa dea note.
Si sa oferi si premiul de popularitate pe baza acestor note. O sa-mi rup eu de la gura si o sa dau un 6 pack de ceheasca, ceva. oki ?
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
miraculosule, eu unul nu am nimic impotriva, doar ca ultima ta initiativa de acest gen - din cite imi amintesc eu - a cam fost sortita esecului. adica ai votat doar tu.
eu zic ca, deocamdata, nu are sens sa repetam experienta. daca vrei sa ne impartasesti parerea, esti invitat sa ti-o spui pe subiectele de comentarii, dupa ce juratii vor da notele.
daca mai multi membri vor solicita si infiintarea premiului de popularitate, vei fi insarcinat cu organizarea acestuia (evident, daca vei mai dori acest lucru). dar pina atunci asteptam si alti musterii.
esti de acord?
eu zic ca, deocamdata, nu are sens sa repetam experienta. daca vrei sa ne impartasesti parerea, esti invitat sa ti-o spui pe subiectele de comentarii, dupa ce juratii vor da notele.
daca mai multi membri vor solicita si infiintarea premiului de popularitate, vei fi insarcinat cu organizarea acestuia (evident, daca vei mai dori acest lucru). dar pina atunci asteptam si alti musterii.
esti de acord?
-
sunt de acord.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
-
Oribilul Mosh - Junior Member
Eu zic ca la descrierea de persoana va atarna in balanta, in primul rand, calitatea literara a "operei" si sugestivitatea ei; realitatea se puncta daca tema era, de exemplu, un editorial serios despre situatia industriei, sau mai stiu eu ce. Sau daca era portretul un personaj dat, acelasi pentru toti concurentii.
flufinel, eu cred ca dupa 14 zile in care juriu sa stea nonstop cu persoanele din descrieri "indiferent unde se duc si ce fac acestea", puate-puate se intanpla ceva intanplari interesante si juratii se transfera la concurenti, sa participe la proba 1
(bine, afara de cazurile de autoportret, ca secs cu ei insisi or fi facut destui incat sa nu mai fie un subiect asa palpitant)
flufinel, eu cred ca dupa 14 zile in care juriu sa stea nonstop cu persoanele din descrieri "indiferent unde se duc si ce fac acestea", puate-puate se intanpla ceva intanplari interesante si juratii se transfera la concurenti, sa participe la proba 1

- Alienor
- Junior Member
[quote="nbm"]dana, poti satiriza suporterii stelei, nu neaparat pe cineva din clasa politica. (si da, cica jiji e si om politic). sau poti satiriza de ex soferii de ph, db sau ct ]
Bre, zi-mi exact ce tre facut. Despre ce sa fie fa.bula(!)? Descrierea am inteles-o, iar de jurnalu' sexului te-ntreb in privata.
Bre, zi-mi exact ce tre facut. Despre ce sa fie fa.bula(!)? Descrierea am inteles-o, iar de jurnalu' sexului te-ntreb in privata.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
bre.
ia matale neste carti cu fabule (la fontaine vine acu in minte ca e cel mai celebru pe felia asta, dar nu te rezuma la dansul), studiaza bine-bine, analizeaza si dup-aia vezi daca esti in stare sa produci ceva pe linia respectiva.
as simple as that
ia matale neste carti cu fabule (la fontaine vine acu in minte ca e cel mai celebru pe felia asta, dar nu te rezuma la dansul), studiaza bine-bine, analizeaza si dup-aia vezi daca esti in stare sa produci ceva pe linia respectiva.
as simple as that

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
Djinn scrie:bre.
as simple as that
Bre! Parol c-am auzit de fa.bule(!) si sa mor io de nu stiu sa ma documentez singur. Daca erai matale mai atenta la intrebarea mea ai fi vazut ca raspunsu' tau e offtopic (huo! inadmisibil), deci ia mai cetese-mi postu' anterior si ia produce tu un raspuns mai la obiect asa.
Not that simple!

-
tu simti nevoia sa te bagi in seama? uite iti mai zic si eu.. scrii despre orice ai tu chef. numa sa fie fabula in versuri... subiectul nu contejte! (in fine... nu ma pun acuma sa filosfez.. sa ramanem la afirmatia ca nu contejte)
-
Daimon - Mesaje: 5074
@piskeshu - sunt calm (vezi semnatura
)
Nu era nevoie de acest ton din tramvai din partea lu' Daimon (nici argumentat nu e), raspunsul meu a fost pe masura intrebarii, iar interventia ta deloc obiectiva nu era necesara.
Sigur nu-mi vreti raul?

Nu era nevoie de acest ton din tramvai din partea lu' Daimon (nici argumentat nu e), raspunsul meu a fost pe masura intrebarii, iar interventia ta deloc obiectiva nu era necesara.
Sigur nu-mi vreti raul?
-
Dezlantuitule mama
nu-ti da nimeni mura-n gura subiect, introducere, cuprins si concluzie
tre sa si muncesti. Cu alte cuvinte (si ceea ce voia sa zica si Daimon, banuiesc) nu sta si da din gura degeaba, treci la treaba, amaze us 

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
q.e.d. (ma refer la afirmatia mea de mai sus)
(ce sa-i faci, toti am fost la un moment dat noi pe forum si mai aveam iesiri de genu asta...
)
on topic... din moment ce exista posibilitatea tehnica (asa cum reiese din definitie) ca fabula sa fie si in proza.... am putea sa concepem si noi o fabula in proza? sau.. respectam cerinta, shanume fabula in versuri?
(ce sa-i faci, toti am fost la un moment dat noi pe forum si mai aveam iesiri de genu asta...

on topic... din moment ce exista posibilitatea tehnica (asa cum reiese din definitie) ca fabula sa fie si in proza.... am putea sa concepem si noi o fabula in proza? sau.. respectam cerinta, shanume fabula in versuri?
-
Daimon - Mesaje: 5074
pai daimoane, crezi ca degeaba am pus acolo "in versuri" ? tocmai ca stiam ca fabula se poate si in proza.
dar, daca vrei, poti sa-ti versifici jurnalu
dezlantuitule, te rog sa te abtii de la glume.
daca ai o nelamurire clara legata de subiecte afiseaz-o, dar nu veni cu "ce-i ala jurnal, ce-i aia erotic?". ai dex, wikipedia si suficiente surse de informare pe net si in biblioteci...
dar, daca vrei, poti sa-ti versifici jurnalu

dezlantuitule, te rog sa te abtii de la glume.
daca ai o nelamurire clara legata de subiecte afiseaz-o, dar nu veni cu "ce-i ala jurnal, ce-i aia erotic?". ai dex, wikipedia si suficiente surse de informare pe net si in biblioteci...
-
da ce ma fac domne daca mie nu-mi ajung alea jdemii de litere, ca la cate personaje fabulo-ase are politica romana ......mi-e greu sa ma limitez chiar si daca scriu numa cu initiale:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
...si nici macar nu s-au dat primele note
unleashed, sunt atatea subiecte si personaje in juru nostru in veata de zi cu zi si care pot fi transpuse alegoric incat unu ca la fontaine creca ne-ar invidia pe noi romanii

unleashed, sunt atatea subiecte si personaje in juru nostru in veata de zi cu zi si care pot fi transpuse alegoric incat unu ca la fontaine creca ne-ar invidia pe noi romanii

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
domnisoarelor, doamnelor si domnilor concurenti(e),
astazi este ultima zi in care mai puteti cere lamuriri privind primele trei probe ale concursului de creatii literare.
iar daca nu le aveti, va urez spor la scris si inspiratie macsima.
astazi este ultima zi in care mai puteti cere lamuriri privind primele trei probe ale concursului de creatii literare.
iar daca nu le aveti, va urez spor la scris si inspiratie macsima.
-
Înapoi la Concursuri creatii literare