Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde eyewitness » Dum Apr 30, 2006 2:10 pm

merg duar de la turu 3 de calificari in CL ~p
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 01, 2006 9:08 am

cutuma© scrie:CINE E PE PRIMUL LOC?!??!

cr3tz scrie: Dinamo e :n:

numănebuni! nea nicu?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde cr3tz » Lun Mai 01, 2006 9:14 am

daca pui data postului si clasamentul de atunci te cred :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde bhuttu » Lun Mai 01, 2006 9:54 am

Rapidiştii, ca la uşa cortului!
Dan Udrea

Inainte să plece de la stadion, jucătorii Rapidului s-au dezlănţuit in autocar. Au behăit, au scandat "Gigi, ţărane, sint bolnave oile!" şi l-au injurat in cor pe Rădoi, folosind cuvinte murdare. "Mi se pare normal ce fac ei, dar orice-ar face, nu pot intoarce timpul inapoi. In dreptul nostru scrie semifinalişti Cupa UEFA", a replicat MM. In timp ce el dădea declaraţii presei, fotbaliştii giuleşteni s-au apropiat de uşa autocarului şi şi-au inteţit injuriile la adresa roş-albaştrilor.

SURSA: http://www.gsp.ro
If there's a war, we'll all fight!
bhuttu

Mesajde h0va » Lun Mai 01, 2006 12:53 pm

bhuttu sa nu uitzi de cronica meciului ca's tare curios.

multzumesc.

?!
h0va

Mesajde memetshot » Lun Mai 01, 2006 12:54 pm

bre hova, aia ie tiganie ma..
meciu: neatz macelarit. esti multumit amu?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Lun Mai 01, 2006 1:30 pm

după meciurile din Cupa UEFA aţi scris fără număr, acum vă limitaţi la evenimente petrecute după ultimul fluier, uitand de cate ori a cantat Gigi Becali "Liga campionilor / interzisă ciorilor", iar cele 90 şi ceva de minute ale partidei le rezumaţi la două cuvinte. mă mir că n-o băgaţi şi p-aia a aceluiaşi patron cum că "s-a făcut dreptate, pentru că noi i-am scos din cupele europene şi trebuiau să ne bată şi ei intr-un an o dată". mă rog, ăştia sunteţi voi, de fiecare dată scoateţi in evidenţă numai ce vreţi, ca să faceţi pe victimele sau ca să daţi senzaţia că sunteţi in avantaj. nu vreau să spun mai multe din respect pentru voi doi şi ceilalţi caţiva stelişti de pe forum la care ţin, dar mi-aţi lăsat un gust amar prin felul in care aţi inţeles să reliefaţi meciul de duminică.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde memetshot » Lun Mai 01, 2006 1:43 pm

baicsule: io atata stiu despre meciu ala...nu lam vazut. naveam ce zice. voiai sa zic ca din ce am vazt io pe rezumat atz avut doo ocazii sau trei plus doo suturi din afara careului si neatz dato de doo ori?
pe berbecali nul bag in seama cu prostiile lui, decat cateodata cand il mai fut in gura.
oricum la rapid nu e prima uara cand jucatorii isi injura adversarele, chestie care mie in continuare o tiganie (la fel ca si aia cu lc interzisa ciorilor, cantata de jiji).
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
memetshot

Mesajde old lord » Lun Mai 01, 2006 7:09 pm

mha a devenit deja plictisitor sa tot discutati de ce striga unii asta, de ce striga ceilalti asta. se pare ca mai toti striga cate ceva mai neortodox. cred ca este o chestie de evolutie.

oricum felicit rapidul si sportul studentesc, ar fi futere un podium (podium = locul 1 si 2 ptr ca ele se duc in cupele europene) fara steaua si dinamo. de cand nu s-a mai intamplat asta ????

sper ca rapid sa ia campionatul, cu adevarat e echipa care merita cel mai mult (asta daca dinamo nu mai reuseste sa revina). ar fi superb ca sportul sa ia campionatul. cred ca din 1982 incoace doar dinamo, steaua, si rapid au avut acces la locul 1. am impresia ca la inceputul anilor 90 a luat si craiova un titlu ?!?
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Lun Mai 01, 2006 8:26 pm

drajii mei concetateni si suporteri infocati ai diferitelor echipe din divizia a

ieri seara, jiji becali si cu shiman se intretineau amoros intr-o ipostaza inedita. poate sportu-steaua are deja verdictu stabilit in favuarea stelei. nu jtiu. singura mare problema este cea a jucatorilor si anume ca si iei trebe convinsi de un nonconbat ceea ce m-ar mira. io zic ca jucatorii sportului vor juca cu steaua cel putin la fel ca si cu xxxxxx(cb) indiferent de aranjamentele de culise. pe mine, sincer m-ar bucura enorm ca jucatorii sportului sa-si juace sansa corect pana la sfarsit atat cu steaua cat si cu rapid si tind sa cred c-o vor face pentru sinplu fapt ca iei, jucatorii, tzintesc titlul, indiferent de tentatii, mai ales ca nu si-au loat salariile de luni de zile si nici macar nu li s-au oferit prime daca bat pe xxxxxx(cb). sportu e poate singura echipa din divizia A care juaca de placere si juaca folbal indiferent de adversar sau rezultat. de aia ii iubesc si ii apreciez si voi tine cu iei pana la muarte. hai sportu!

uare unde-s sustinatorii vehementi ai stelei respectiv alexei, cutuma, butulica etc? jtiu ca sod si seringa iji ling ranile la vama veche :D

voinice h0va, aseara ti-ai recajtigat dreptu de-a mai consversa cu mine, brava! ~p
eyewitness

Mesajde memetshot » Lun Mai 01, 2006 9:50 pm

eyewitness scrie:nu te bucura memetule ca vine si randu vostru in furcile caudine ale lu mazilu & co ~p

hehe....daca bateti pe rapid, putetz sa ne luati si noo alea 3 puncte
amu serios, desi mi place sportu, nu iash vrea in cupe, intru cat la vara prevad o mare vanzarre de jucatori, care near lasa in europa fara o echipa available...
memetshot

Mesajde eyewitness » Lun Mai 01, 2006 10:02 pm

desi mi place sportu, nu iash vrea in cupe, intru cat la vara prevad o mare vanzarre de jucatori, care near lasa in europa fara o echipa available
...

memetule, sincer ma surprinde intuitia ta in culisele folbalului autohton. :D da, ai dreptate si mie mi-e teama ca din sportu de azi la tuamna vom vedea o cu totu alta echipa. asta ie...

si da, fara trupa actuala, belim p00la in orice conpetitie europeana si cum pe lista de vanzari ie mazilu, balan, lazar, varga etc mai bine terminam pe locu 4 :D
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 01, 2006 10:04 pm

intai e stoia - Sportul (2 solist) şi abea dupe Căpriorii - Hienele (hics). adic, alfel spus, cine juoacă cu stoia, etapa aviatuare dă peste RAPID. cu escepţia lu faru, indubitabil.
aiulicuţ scrie:mai bine terminam pe locu 4

indubitabil, dupe 1. Capriorii, 2. FC Bancarii, 3. Cefereuu Cluj.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 01, 2006 10:56 pm

jijica, sa-nteleg ca-n tur v-am caftit cu 1-0? :D

l-am intrebat zilele trecute pe bursucu, culmea, in biserica sf pavel si paul din cracovia, unde domnia sa se ruga probabil pentru wisla, cine va loa titlu in romania, mi-a raspuns fara echivoc: steaua. esplicandu-i ca io sunt cu sportu de mic copil bla, bla, mi-a zis sa nu-mi fac iluzii ca zarurile ie aruncate deja si ca daca in tur steaua ne-a administrat un 4-1 sec putem spera duar la un loc 2, eventual. nicioadata in viata lui, spunea bursucu, nu a fost umilit in asa hal si la vremea respectiva a declarat ca daca o echipa poate sa bata sportu cu 4-1 atunci sigur acea echipa va juca finala cupei uiefa. steaua nu va juca finala uiefa dar a fost f apruape de ia. bursucu a intuit bine la vremea respectiva.

ceva mai tarziu, seara, l-am reintalnit pe bursucu in hol la sheraton, ajteptandu-si jamanta de la fitness. n-am mai vorbit, l-am salutat, si-am iesit spre tacsiu care ajtepta
eyewitness

Mesajde Daimon » Lun Mai 01, 2006 11:36 pm

sportu sigur termina pe locul 4. aiule nu vreau sa te superi pe mine, dar sunt doua echipe, shanume sportu si nationalul, pe care eu le suspectez de anumite chestii..
de urmarit ce o sa se mai intample. daca nu fac tampenii enorme, rapidistii au titlul asigurat.
Daimon

Mesajde cr3tz » Lun Mai 01, 2006 11:59 pm

daimone,acum ca sunteti aprope de obiectivul vostru,locurile 1-10 , va uitati si la altii in ograda? :D
ma scot cu: pe forumu de caterinca nu exista offtopice.
cr3tz

Mesajde bhuttu » Mar Mai 02, 2006 12:16 am

@hova: neah, n-o sa fac cronica meciului. Ca n-am chef. Da, cronicile lungi le fac doar cand am chef, nu cand ma rogi tu sau daimon. Sper ca regulamentul nu interzice asta, si-mi cer scuze ca se intampla asa.

@baixu: baixule, serios, nu crezi ca esti absurd cand imi ceri sa reactionez la fel cand bat rapizii tai? Normal ca vreau sa uit de meciul asta. Dar, daca asta e important, nu m-a afectat aproape deloc infrangerea de aseara. Ma sperie ideea ca Steaua e intr-un nou blocaj psihic, din care trebuie sa iasa cat mai curand. Daca ma intrebi pe mine, rapizii au castigat aseara ca se simt razbunati acum. Amara razbunare. Cum zicea cineva pe undeva, echipele mari stiu sa faca diferenta atunci cand trebuie. Da, inclusiv Boro. Bucurati-va.
Despre duelul galeriilor, care din nou mi s-a parut mai interesant decat meciul, as zice ca da, poate ca recuzita, cei care joi au fost englezi si de vineri s-au reintors la conditia de suedezi, au fost ceva mai dotati. Dar ca mesaje lucrurile au stat altfel. Iar declaratia lu' Corsicanu', ca joi a fost cea mai fericita zi din viata lor, pe langa penibilul ei, se leaga de minune cu "Pentru ca noua ni se datoreaza zilele voastre fericite". Ceea ce e bine. Pentru noi.
Si cred in continuare ca Steaua e mare favorita la titlu, fara blaturi. A doua e Sportul, iar Clujul poate incurca socotelile cel putin la fel de tare ca dementii aiului.

@aiu: sunt greu de descifrat intentiile lui Siman, dar daca vrea sa faca mare performanta, eu cred ca se poate. Fie prin vanzarea jucatorilor pe bani multi si aducerea altor nebuni, fie prin pastrarea lor, chiar daca asta e profitabil doar pe termen mai lung.
Dar da, cred si eu ca Sportul s-ar cam sparge daca dau prin Uefa de niste italieni uraciosi, de exemplu.
Si inca ceva. Din postura de stelist fanatic, tampit, irational si huliganic in care ma aflu, zau daca m-ar deranja vrun pic sa ia Sportul campionatul. M-ar deranja oarecum sa ne fure locul de CL si sa nu faca nimic cu el. Da' s-au vazut si mai rele.
bhuttu

Mesajde baixinho© » Mar Mai 02, 2006 8:29 am

da. nenea butu, pe viitor o sa incerc sa evit cu tine discutiile strict legate de fotbal, pentru ca unul dintre noi abereaza la greu. si, din fericire, stiu sigur ca eu nu fac treaba asta. prefer sa discut cu tine despre fotbal asa cum am facut-o in acea noapte cand inghetam de frig in Piata Universitatii asteptandu-le pe mega-vicecampioanele mondiale la handbal.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Mar Mai 02, 2006 10:12 am

Daïmon scrie:....
de urmarit ce o sa se mai intample. daca nu fac tampenii enorme, rapidistii au titlul asigurat.

mha lumea uita ca steaua are 2 meciuri mai putin si ambele cu codasele campionatului......
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde cutuma© » Mar Mai 02, 2006 10:22 am

eyewitness scrie:uare unde-s sustinatorii vehementi ai stelei respectiv alexei, cutuma, butulica etc? jtiu ca sod si seringa iji ling ranile la vama veche :D

Nu stiu unde era bhuttu dar Alexei si Cutuma erau tot la vama veche. Am ascultat meciul la radio. Ce pot sa zic, asta e, mergem mai departe.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde bhuttu » Mar Mai 02, 2006 6:34 pm

baixinho © scrie:nenea butu, pe viitor o sa incerc sa evit cu tine discutiile strict legate de fotbal, pentru ca unul dintre noi abereaza la greu. si, din fericire, stiu sigur ca eu nu fac treaba asta.

Ai luat-o pe ulei.

Cu numaru' lu' Sania se aude ceva?
bhuttu

Mesajde Daimon » Mar Mai 02, 2006 8:23 pm

mda am vazut acum ca steaua are inca 4 puncte virtuale avans.
din pacate, cred ca NU se vrea performanta la Sportul, altfel cred ca lupta pentru titlu se da intre Rapid si stiaua mie unul mi-e greu sa cred ca altcineva va conta in mod serios.
Daimon

Mesajde eyewitness » Mie Mai 03, 2006 7:00 am

cred ca NU se vrea performanta la Sportul

arici in buzunar shiman sigur nu vrea, cel mai najpa ie ca jucatorii si antrenoru vor iar in cazu in care tot nu-i plateste, haji tudose shiman n-are nici o parghie sa-i opreasca in a juca.

problema ie ca sportu nu are forta si esperienta stelei si rapidului pentru a le invinge, in afara de entuziasm si elan tineresc nu prea vad alte atuuri. poate incurca nijte socoteli uneia sau alteia dar slabe sanse la titlu. pentru un suporter al sportului, victoria in fiefu dinap00lii lu ficus este cea mai mare satisfactie in acest sezon :D

ca ierarhie finala a diviziei A, lojic, io vaz: 1/ stiaua 2/ rapid 3/ dinapulea 4/ sportu
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Mai 03, 2006 7:55 am

dacă la primele doo locuri nu te contrazic, la celelante doo nu aj băga mana in floc. da, e adevărat, Sportu are program mai greu ca xxxxxx, dar ia in calcul cele trei puncte ale hienelor caştigate in meciurile cu cele doua echipe romanejti ajunse in sferturile de finală ale ediţiei din acest an ale Cupei UEFA. mă refer la punctele caştigate de Sportul in deplasare, in etapa a 28-a, indubitabil.
ANTI

baixinho©

Mesajde cutuma© » Mie Mai 03, 2006 8:49 am

In etapa a 29-a sportul recupereaza in deplasare punctele pierdute acasa in etapa 28. irefutabil.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Mie Mai 03, 2006 6:20 pm

mă refer la punctele caştigate de Sportul in deplasare, in etapa a 28-a

jijica, ma mixezi :D , noi etapa 28 o jucam cu stiaua pe teren propriu si de-acasa, adica in rejie. ce-ai frut sa insinuiezi? :D ca-n rejie suntem ca si in deplasare atata tinp cat ne antrenam la urziceni sau ca numaru suporterilor stelijti ne va coplesi chiar si pe teren propriu? :D

In etapa a 29-a sportul recupereaza in deplasare punctele pierdute acasa in etapa 28. irefutabil

cutuma spiritual ca-ntodeauna, de aia-mi place mie de el ca are simtu umorului spre deosebire de anumiti suporteri xxxxxx-ijti :D

bre, va rog sa ma credeti, merluc, ma duare la spapanache ce face sportu in urmatuarele 5 etape, daca am batut xxxxxx(cb) e suficient pentru orgoliul meu de suporter ~p
eyewitness

Mesajde MiG29 » Mie Mai 03, 2006 7:08 pm

Aiule, sa mor daca inteleg bucuria ta, atata tinp cat printre iechipele care ne-a loat puncte asta se numara nume mari ca Faru, Arges, Jiul, Poli Iasi, Otelu sau CFR Cluj:D...nu ie nici o scofala ptr Sportu anu asta ca ne-a batut si ei:D.
Daca ne batea numa ei, atuncea da, era mare lucru, da in conditiile actuale, nu se pune~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde eyewitness » Mie Mai 03, 2006 7:23 pm

migulicutzucu,

1/ pentru mine ie o chestie personala, deci orgoliul meu de suporter al sportului ie satisfacut anu asta. stiu, am bucurii mici, dar la nivel national sunt mari :D
2/ v-am umilit o repriza, ne-a ajutat si arbitraju, recunosc, si ma bucur nespus ca ati simtit si voi ce-nseamna sa fii furat de arbitrii :D
3/ cred ca in lista de victoriosi ai omis o echipa, cea mai inportanta, rapidu, care v-a umilit :D
4/ sper sa ai suficient simt al umorului si sa-ti pastrezi doza de optimism, oricum vad xxxxxx inaintea sportului la finalu canpionatului deci optserveaza ca incerc sa fiu obiectiv
eyewitness

Mesajde baixinho© » Mie Mai 03, 2006 7:56 pm

eyewitness scrie:sau ca numaru suporterilor stelijti ne va coplesi chiar si pe teren propriu?

cam aşa, da.
ANTI

baixinho©

Mesajde MiG29 » Mie Mai 03, 2006 9:18 pm

poi bre Aiule pe Rapid nu i-am pus acolo, fiinca ie echipa cu pretentii (asta nu inseamna ca Sportu n-ar fi:P)
P.S. Ne-au umilit iei, e adevarat, da sa nu uitam totuj de 5-2 din tur:D
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern