).)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
cr3tz scrie:da steaua de ce nu a atacat aseara?si carlos e chiar cel mai bun portar din actualul lot al stelei?
arthemis dai meditatii?
cui bre? si la ce? Lu' carlos la fotbal??
unleashed, cauta pe aici pe caterinci, e un subiect care asa se cheama.... gasesti acolo toate explicatiile de care ai nevoie
I've got PMS and a gun, don't push it!
-

Arthemis - Mesaje: 689
Ma enerveaza cand butonez telecomanda ca se-ntampla sa dau si de ce nu-mi place...si am dat de niste doua tnt si ete ce-a iesit din spumele mele si tastatura pc-ulu http://suntcalm.blogspot.com/2006/05/afoniada-1-trinitrotoluen-strada-mea.html
Gata...nu mai aberez pe blog c-a inceput concursu'...ce pana mea
Gata...nu mai aberez pe blog c-a inceput concursu'...ce pana mea

A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
bre, zice antiloser pentru east west fest, ca printre altele:
da' va intreb io, boieri dvs, ca mi-a fost jena sa stric tredu omului, poti sa donezi sange cand ai alcoolemia in sanje (si, pushkea pe lb, da' unii nu numai alcoolemia....) mai mare ca recentele cote ale dunarii?!
intreb si io, ca omu...
nu e o idee rea sa vina cei de la donatii sange (nu radeti, dar dau bani la donatori, si cand se gata banii de bere...)
da' va intreb io, boieri dvs, ca mi-a fost jena sa stric tredu omului, poti sa donezi sange cand ai alcoolemia in sanje (si, pushkea pe lb, da' unii nu numai alcoolemia....) mai mare ca recentele cote ale dunarii?!
intreb si io, ca omu...
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
ahaha, unii poate a beut votca
insa: ideea era sa poata ominii face rost de bani de br, care omini ii banuiesc deja beti turta, deci oricum nu pot dona sanje pentru a face rost de bani de br
see my point?
insa: ideea era sa poata ominii face rost de bani de br, care omini ii banuiesc deja beti turta, deci oricum nu pot dona sanje pentru a face rost de bani de br
see my point?sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

jino....citeste clar si atent semnatura mea...fara partea cu merenghe. amu dupa ce termini de imitat incoerentami, scrie cu ideile tale 

I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
-

Daimon - Mesaje: 5074
-

plm, ma luati cu tripuri de-astea. am priceput acuma:D
da, sincer, sa moara miraculosu de aviara, daca ma intereseaza ce face Sic&3485 asta:D
da, sincer, sa moara miraculosu de aviara, daca ma intereseaza ce face Sic&3485 asta:D
-

hai sa facem misto de fluf ca-si schimba avataru ca pe ciorapi
avataru ca avataru, da numa io jtiu cate nickuri am schinbat

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
5?
cum ziceam, noroc ca inca ma abtin de la tatuaje, acolo e mai grav. (desi tare ma-ncearca-un chef de fro niste ani de zile...).
ps - adanca recunostinta pentru nashu (de fapt, stai. ca nashu ie ala care da numele, dar cel care oficiaza botezul ie preotu
)
cum ziceam, noroc ca inca ma abtin de la tatuaje, acolo e mai grav. (desi tare ma-ncearca-un chef de fro niste ani de zile...).
ps - adanca recunostinta pentru nashu (de fapt, stai. ca nashu ie ala care da numele, dar cel care oficiaza botezul ie preotu
)sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

de ce un jucător care işi faultează adversarul in poziţie de ultim apărător nu primeşte cartonaş roşu?
răspuns: uşenămaehclişaiotsalăcaojăcurtnep.
răspuns: uşenămaehclişaiotsalăcaojăcurtnep.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-

baixinho© - Mesaje: 14117
gigell scrie:in sfarsit sio tras si Sică., un avatar cumsecade. la multi ani lu avataru lui, sa-l tie cat mai mult
pana gasesc unul cu niste personaje din Futurama sau Family guy ramane asta

cubu scrie:Sică e unul care bea mult, ascultă manele si dă din buric.
prima parte de acum trebuie pusa la trecut, ca sa scumpit alcoolul si nu am bani asa multi, partea din mijloc gresesti, la ulima parte ce pot sa zic: mai dau din cand in cand
p.s. s-au facut tigarile 5 lei pachetul, ma las

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-

Sică - Junior Member
[quote="baixinho ©"]de ce un jucă]Raspuns: pentru ca joaca la stiaua si il cheama nesu. paradoxal cum acelasi jucatoru nu primeste nici macar cartonase galbene.. ca vorba aia poate se aduna doua si...
-