tzutzu gaga!
Moderator: anjin-san
-
Daimon - Mesaje: 5074
sinela la tine cum e vremea?
acum s-a cam intunericit, dar a fost wunderschí¶n cum zice ardeleanu. vine primavara
si love was in the air, dar a suflat-o vantu la mii de km departare. off, ce bine...
tzutzu
............................
- sin ella
si mai tarziu, cand razele jucause ale suarelui se lafaiau lenese pe sfarcurile sanilor tai obraznici iote ce scriam io: http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=471174&postcount=2427
...si tu nu mi-ai raspuns
...si tu nu mi-ai raspuns

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vai iubi, ce romantic. n-am vazut, ca-s tare ocupata. muncesc pe branci si umplu sosetuta dupa sosetuta si porcusor dupa porcusor ca sa te pot duce in vacanta la Geoagiu Bai sau macar la Baile Herculane. ups, uite ca am stricat surpriza
tzutzu gaga
tzutzu gaga
............................
- sin ella
tzutzu gaga
iepurash, de aia te iubesc io, intotdeauna ai gasit calea directa spre inima unui barbat
sa te pot duce in vacanta la Geoagiu Bai
iepurash, de aia te iubesc io, intotdeauna ai gasit calea directa spre inima unui barbat
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
tzutzu bre. luatzi-va o camera la otel bre ca nu mai tzine.
aiulicutzicu te astept la un chat sa vorbim oareshce cand vii cu pletele involburate de briza marii, sarata precum lacrimile unui rechin schilodit la aripioara dorsala.
aiulicutzicu te astept la un chat sa vorbim oareshce cand vii cu pletele involburate de briza marii, sarata precum lacrimile unui rechin schilodit la aripioara dorsala.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
uite ca tocma lea-m lansat o propunere. se poate dormi si in fan unde ie foarte romantic:D duar ca nu prea e convenabil la lumina lumanarii din motive, zic eu , foarte evidente.
salut gaga, da am si io o intrebare: cinei hector asta de maciuca lui tio fu..rat semanatura?
salut gaga, da am si io o intrebare: cinei hector asta de maciuca lui tio fu..rat semanatura?

mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
pai e mai multzi, adica e hector malot tata lu "singur pe lume"
porma mai era ghinionistu' ala pe care l-a legat ahile de faetonu' lui si l-a dezmembrat
ar mai fi si hector berlioz de care vorbesc gigeii aia care iti dau dureri de hipotalamus cu scherzo si pizzicatto
cam astia ii stiu eu, toti posesori de maciuca.
ah si pentru final l-am pastrat pe:
http://intimitate.3xforum.ro/img/pics/intimitate.3xforum.ro/68.jpg
porma mai era ghinionistu' ala pe care l-a legat ahile de faetonu' lui si l-a dezmembrat
ar mai fi si hector berlioz de care vorbesc gigeii aia care iti dau dureri de hipotalamus cu scherzo si pizzicatto
cam astia ii stiu eu, toti posesori de maciuca.
ah si pentru final l-am pastrat pe:
http://intimitate.3xforum.ro/img/pics/intimitate.3xforum.ro/68.jpg
- gaga
gaga, AI idee cunva de numarul posturilor tale de pe treadu asta? ca am inpresia ca tuate-s oftopic (ia la moda discutzia despre ontopici si oftopici, de AIa zic)
shalfel, cum o mai duci? ca vaz ca numa de dorsale si camere de otel ie vorba
si salutu de riguare: tzutzulina gagalina!
shalfel, cum o mai duci? ca vaz ca numa de dorsale si camere de otel ie vorba
si salutu de riguare: tzutzulina gagalina!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
si dupe atatea variante de maciuciuri te mai miri ca iti dispare semanaturia:Dgaga scrie:toti posesori de maciuca.
pees. din restu de mesaj n-am preceput nika, cine ie uamenii aia, preteni dai tai?~p
-
jeorj - Junior Member
ceai pacha, nutz place tzutzuiala? or tu te gandejt la pupaturile obijnuite - maaaare ieruare, nu ie pupaturi obijnuite, nunununu!
salut, gaga! (nu mai spui tzutzu cat ie pacha de fatza, casa nul oripilez, ca shasha se da batran sharfi "oripilu batran pacha" - nu mere deloc!)
salut, gaga! (nu mai spui tzutzu cat ie pacha de fatza, casa nul oripilez, ca shasha se da batran sharfi "oripilu batran pacha" - nu mere deloc!)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ca vaz ca nica activitate in libsa mea
sar'na de grija parinteasca da' activitate este pentru o armata, nu pt un biet muritor ca mine. sa dea al de sus sa trec cu bine sactamana asta.
+ ca mi-am futat computatoru' definitiv si irevocabil. plm.
tzutzu
- gaga
gaga o patzit vro chestie deo trecut de la secsuri uomenesti la dinalea ordinateuriale, adica salut papica:D
salut gaga si ai digriji ca shi alea ie plini di boli, virushi shi alte pacoste
salut gaga si ai digriji ca shi alea ie plini di boli, virushi shi alte pacoste
-
jeorj - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma