incoherent scrie:si de ce in genunchi ?
ca sa ma adore.
Moderator: anjin-san
Djinn scrie:numa ca se iezista si destule fumei cu ficatu paradit de pumnu si picioru barbatului, deci nu se pune, next criterion please.
Daïmon scrie:multe vrei si tu...
Djinn scrie:bre, zi-i la fata ca e suficient ca omu sa aiba ficat si gata, ie barbat de barbat nu mai trebe alceva
Djinn scrie:bre, zi-i la fata ca e suficient ca omu sa aiba ficat si gata, ie barbat de barbat nu mai trebe alceva
deci sinelo, se pune si canoia mea la flota vietzii, ca-n rest de flori mii gradina plina, shtiu de unsa incep masaju, la bucatarie nu ma cert daca vrea alcineva in locu meu ca diobicei ma ocup singur de toate, cafele nu mai biau de 2 ani deshi primesc cadeau, iar de comentarii la folbal şi politica nu ma pricep de fel. zice lumea ca-s neadaptat:D, ca adica cum sa nu comentezi folbalu si politichiiasinell scrie:full options, versiunea upgradata...
da, sinelo, da!
zeita scrie:ma scuzatz, ma bag aiurea... da' la ce-i trebe ficatu???? ca n-am prins partea aia a discutiei.
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator