comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
din cand in cand, mai folosiţi şi messengerul.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Moama, Verzisor mananci Wendy's, tutunezi Marlboro, si un poster mare cu Sin City pe perete. Ti se iarta toate pacatele, inclusiv cutia aia mare si verde
(si mai esti si frumusica foc, ce sa ii fac I'm a sucker for a girl with a console in her arms
)

Live fast, die young!
-
RajaF - Junior Member
tz tz tz...nbm, carcotashule :p decat una azi, una maine, una poimaina shi una la vara, am preferat tot sau nimic
@Shaki
@Rajaf..Optinova, Opticris...

@Shaki

@Rajaf..Optinova, Opticris...

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
-
Daimon - Mesaje: 5074
RajaF scrie:Moama, Verzisor mananci Wendy's, tutunezi Marlboro, si un poster mare cu Sin City pe perete. Ti se iarta toate pacatele, inclusiv cutia aia mare si verde(si mai esti si frumusica foc, ce sa ii fac I'm a sucker for a girl with a console in her arms
)
Postere cu SIN CITY sunt pe toti peretii, toate cu autograf ... O sa fac niste poze sa iti arat.
Si daca tot e vb de jocuri, uite pe ce ma joc eu
http://img.photobucket.com/albums/v722/LuvVerde/DSC00485.jpg
Apropos... tu esti vreodata pe AIM ?
I don`t like to watch myself in the mirror cause i`m a narcississt,
I simply like to see myself exist.
I simply like to see myself exist.
-
LoveVerde - Mesaje: 376
Sică scrie:@titina - ce era in paharul acela de pe scaun?
scuzati offtopicul: sicaaa, ce facusi mah, ai intrat in sevraj???
on topic: titinelu, ai si tu vreo poza imbracata??? adica cu o bluza cu maneci? cu niste blugi? ca in afara de curelele alea foarte late pe care le poti pe post de fusta, altceva nu am vazut.
I've got PMS and a gun, don't push it!
-
Arthemis - Mesaje: 689
titino,cum zicea si mihai eminem:dont fil agli,dont fil blu,francheshtain uaz agli tu!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
piskeshu scrie:Super, geaca de pe omu tau e o fresca a metalului sau ce plm?
chestia aia se chiama metalkutte sau kutte, in iengleza patched jacket. E o vesta de denim acoperita de embleme (patches) care se puarta peste alta jacheta, in cazul lu' Mike peste geaca de motor.
Un fel de status symbol daca vrei.
Am shi io una
uite-o shi din spate
http://mulkster.com/gg/v/mikegnoff2.JPG.html
riiiiiiiiiight................
- supermouse
- Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma