Buna ziua
Va aduc la cunostinta,ca am lansat un nou site de domeniul auto.
Vreti sa vindeti sau vreti sa cumparati un automobil,o piesa auto, sau pur si simplu va intereseaza domeniul auto? Vizitati http://www.Anunt-Auto.ro
In acest site veti gasi Anunturi Auto de Vanzari,Cumparari,Autoturisme,Camioane,Autocare,Utilitare,Moto,Piese Auto,
Accesorii,Masini Second-Hand si Noi,Parcuri Auto,Director Web,Targ Auto on line, etc.
Puteti posta unul sau mai multe anunturi cu poze, usor si absolut gratuit !
Deasemeni anuntul Dvs poate fi promovat prin banner si pe site-urile partenere.
Acest site se vrea a fi probabil cel mai bun si mai complex site din domeniul auto.
Anunt-Auto.ro este primul site din Romania care va premiaza pentru activitatea Dvs.care o desfasurati in cadrul acestui site !
Daca dvs. nu sunteti interesat de domeniul auto spuneti prietenilor de acest site.
Va asteptam!!!
Ma scuzati pentru deranj:).
Un nou site de domeniul auto www.Anunt-Auto.Ro
2 mesaje
• Pagina 1 din 1
Am revenit pe acest forum sa va anunt de lansarea a doua site-uri noi ,care zic eu, va vor fi de mare ajutor in domeniul auto.
Primul site este de Dezmembrari Auto ,pe acest site puteti gasi : Piese Auto din dezmembrari,Masini Avariate,Parcuri de Dezmembrari,etc.
Intr-un cuvant Piata dezmembrarilor din Romania !
Al 2 lea site este CautaMasini.ro primul Motor de Cautare pentru Anunturi Auto din Romania! Cautarea facandu-se pe cele mai Mari site-uri Auto, afisand Sute de Rezultate la fiecare Marca Auto Cautata !
P.S. Am lansat si sectiunea de Tuning Auto a site-ului Anunt-Auto.ro, puteti vedea sute de poze cu Masini Tunate,modificate,Fete si Masini,etc.
Va Asteptam...
Primul site este de Dezmembrari Auto ,pe acest site puteti gasi : Piese Auto din dezmembrari,Masini Avariate,Parcuri de Dezmembrari,etc.
Intr-un cuvant Piata dezmembrarilor din Romania !
Al 2 lea site este CautaMasini.ro primul Motor de Cautare pentru Anunturi Auto din Romania! Cautarea facandu-se pe cele mai Mari site-uri Auto, afisand Sute de Rezultate la fiecare Marca Auto Cautata !
P.S. Am lansat si sectiunea de Tuning Auto a site-ului Anunt-Auto.ro, puteti vedea sute de poze cu Masini Tunate,modificate,Fete si Masini,etc.
Va Asteptam...
- dragoserv
- Junior Member
2 mesaje
• Pagina 1 din 1