C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam

...mandra ca o floare

Mesajde supermouse » Vin Mai 05, 2006 5:25 pm

jtiu ca mam chinuit cu una sactamana trecute futui tastatura bunicasii

in azar nius io o sa se cam care in directzia Leeds

daca mai vretzi iepuri verzi, http://mulkster.com/gg/
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

Mesajde Shaki » Vin Mai 05, 2006 5:38 pm

gaga scrie: asta mi-a adus aminte de biata naiti pe care am vrut sa o fac pasibila (de pedeapsa) ca i-a dat lu katzi o br si i-am zis: "tu ejti penibila" ~p~p
in timp ce fluffy ne propunea sa petrecem o seara perfecta in parc, mirosind glicinele, am intrebat-o de 3 ori "mirosind ce?", dupa care i-am spus unui comesean: "puteam sa pariez k a zis sa mergem sa mirosim virginele" :D

super, daca emiru nu are cand shi cum, abordeaza-ma pe mess candva shi spune-mi exact-exact ce albume sau mel de la iris shi cargo vrei

in rest, va urez uichend placut
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde baixinho© » Vin Mai 05, 2006 5:56 pm

eyewitness scrie:ce pot face?

merluc, indubitabil: ia fiecare tastă in parte (cu shift şi fără şi ce alte combinaţii mai ai pe acolo), pune matale conbinaţiile ale intr-un tabel făcut in word (aşa cum faci matale, frumos) şi, pană inveţi tastatura, stai cu tabelu in faţă, că nu este ruşine să nu ştii.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde gaga » Vin Mai 05, 2006 6:53 pm

bre unde e aiu ca iau sosit curcubeii?
alfel necazuri mari de tot az ...
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Vin Mai 05, 2006 9:38 pm

bre, deci lasa ce zice baixinho acolo :D

du-te in control panel -> Date, time, language and regional options -> Regional and language options -> Languages -> Details -> Add -> si din lista aia mare iti alegi ce limba vrea sufletzelu matale, cu tastatura aferenta (suedeza ca sa fie ce scrie pe taste sau romana, daca stii pe dinafara ce unde vine).

Si sa ne zici si noo daca ai rezolvat :)

ps - gaga, ce patisi bre? :(
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
Djinn

Mesajde nae cinefil » Sâm Mai 06, 2006 12:01 am

bre djin, aia cu scuteru fu o incercare (nereujita) de gluma, adeca Scooter...Maria(melodia sheia de la Steaua...)

alfel, dormitz, Ai(c. kante)?!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Sâm Mai 06, 2006 12:18 am

bai deci io nu dorm, da?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Sâm Mai 06, 2006 12:20 am

da` ce faci?! tot mai ejti nervos pe inventatoru lu 0.33l?
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde memetshot » Sâm Mai 06, 2006 12:37 am

bai naie. is 3 inventatori care is de cacat.
primu inventator de cacat s-a trezit intro dimineatza si ce sia zis el la pula lui. Bah, ia sa inventez io lunea dimineatza, ce plm, numa io sa fiu nervos az? deci ala a declarat ca ziua aia e luni si ca aia e dimineta.

locu 2. un alt inventator de cacat sa trezit intro dimineatza. cand era cat paci sa inventeze luni dimineatza sia dat seama ca cineva inainte de el a inventat asta. asa ca sa gandit el si a zis ca la fel de enervat da mai profitabil ar fi sa inventeze un loc, in care gasesti exact aceleasi lucruri ca la magazinele din jur numa ca la preturi de la mai mari in sus. Acel loc el la numit mol, de la faptu ca cartitele e najpa.

locu 3: e tot alui unui tip de cacat, care sa enervar ca cineva a inventat doo chestii de mega cacat inaintea lui si s-a gandit sa se pishe pe ei cu inventia lui. asa ca a inventat el bere al 033 care desi e mai mica decat berea la 05 e mai scumpa. plm, cum vine asta nu prea stiu, cert e ca ca inventie locu 3 e totusi pe primu loc, dar ca timp nu, ceea ce e fericit pentru el, ca daca se nastea mai devreme inventa lunea dimineatza.
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde nae cinefil » Sâm Mai 06, 2006 9:53 am

memet, trimite bre la forbes holu asta al faimei, sa-l publice iei!
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde gaga » Sâm Mai 06, 2006 11:59 am

hai ca am intrat de un guzmorning da sai zic la fluf ce patzii .. auz ce patzii ...

in scopu nobil de a trece prutu mam dus sami fac cauciucele (echilibrare blabla). ca sa vezi aveam un piron in cauciucu care a trebuit pulanpisdagigimarga 500k.

dupa care mam vazut cu niste oameni ca era ziua unui om si din vorba in vorba ca din ce an e masina scot talonu' si surprizaaaa: mia expirat itp. doo bulioane.

ma duc sa schinb placutze ca sa fie ca deh, si mecanic zice masina ie beton, nu tremura nu crapa, aia are aia are si din vorban vorba, da catz kilometrii are, pai atatzia. pai noi am umblat vreodata la distributie? pai nu.

slap (palma peste frunte la mecanic data de el insushi). poi trebuia de zece mii sa facem alea alea arde bre trebe. cash parai? (aici sar peste amanunte ca ma doare burta numa cand ma gandez).

si pana una alta e noroc sa fi gagica bre, misoginii e fraieri. penca au zlabiciune la brunete politzaiu imi face revizia luni macsim martz si mecanicu imi repara masina intr-o noapte ca sapt viitoare era full. si io la altu nu ma duc al meu e cel mai jmeker.

asa ca imi cer scuze pe aceasta cale nevestei mecanicului si portofelului ca o sa il zlabesc. si dupa toata alergatura si nervii provocatzi de devalutare se mai trezeste si unu sa ma injure ca i-am luat fatza. acu inteleg sa ma injure dama de la volan ca i-am luat fatza ca sa nu las un om in ploaie, da ala din dreapta????????

si ca urmare l-am fugarit, l-am prins si l-am invatat bunele maniere futui mortzii lui de tzaran.

asa ca uichend placut in continoare si gratare la fel de placute ca ale noastre. tzutzu
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde Djinn » Sâm Mai 06, 2006 12:55 pm

bre, d-aia am vandut io masina, ca sa-mi salvez portofelu de trebi d-astea

norocu tau ca ai mecanic calumea si dedicat, ca altfel.... (si ca esti bruneta :D )
gaga scrie:si ca urmare l-am fugarit, l-am prins si l-am invatat bunele maniere futui mortzii lui de tzaran.

amanunte, pliz, sa mai invatam si noi cum se fugareste ala din dreapta

uichend placut asemenea, tuturor. io teme, as usual... :nervos:
Djinn

Mesajde nbm » Sâm Mai 06, 2006 1:50 pm

buon giorno,
e scunp bre sa ai mashina, mie-mi zici? :D
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
nbm

Mesajde eyewitness » Sâm Mai 06, 2006 11:02 pm

vrajeala, nu ie scunp deloc, in ultimile doo luni nam bagat niciun banutz in machina
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Djinn » Sâm Mai 06, 2006 11:32 pm

nuapte buna :)
rezolvasi bre cu tastatura aia?
Djinn

Mesajde eyewitness » Dum Mai 07, 2006 6:59 am

bon dimine

pupam jijica

jijica, acu sunteti bara bara cu dinapulea lu lira, deacu incolo naveti voe sa gresiti si sper sa va vaz la tuamna in serile de martzi sau miercuri numa pe proteveu :D

flufa, sa rezolvat, a venit botonaru sef afecs si a gasit setarea : french(luxenbourg). mersi de sprijin. ai grije deseara sa numi bei iar canecata si sa ma faci de ras si sa nu mai pot da ochii cu lumea, da?

tzutzu gaga, bun mujchiuletzu deaseara, nu? totu depinde de jar, bre :D

si sa va zic o chestie inedita, maine la 6 plec la ctza, drept pentru care va urez o duminica cat mai placuta si tihnita
eyewitness

Mesajde baixinho© » Dum Mai 07, 2006 7:36 am

buneos dias la trabahadones

pupăm pe toţ

ftemaj in el de calculatorul carel am.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde nocturna » Dum Mai 07, 2006 9:27 am

buna dimineatza. totu' bine? n-am nimic de spus, da' fac si eu un semn aici sa depasesc pragu' critic de 8489.
"Sunt un om. Mi se pare ca e de ajuns"

A.K.M. powered by another.ro
nocturna

Mesajde baixinho© » Dum Mai 07, 2006 10:54 am

aiulicuţelu, merlucianus, cand mai ai pe la turnătorie vre-un calculatoir de dat la casat, sa manunţ şi pe mine că poate fac-em vreun biznis inpreună.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Mai 07, 2006 11:06 am

am notat bre, daca ie iti zic io
eyewitness

Mesajde Djinn » Dum Mai 07, 2006 11:37 am

neatsa la toate lumili (chiar si la alea de posteaza numa ca sa-si mai mareasca nr. de posturi din contor :D )

aiule, promit sa ma opresc la a opshpea bere, ca sa nu dansez pe masa ca data trecuta, cand am frut sa demonstrez ce flamenco misto fac io cu castaniete din capace de bere si si-o prabusit masa de la arjentin cu mine si cu beri cu tot de s-or ofticat ominii si-o zis ca altdat nu mai iese cu mine, ca-s paguba :P
Djinn

Mesajde baixinho© » Dum Mai 07, 2006 4:01 pm

Djinn scrie:promit sa ma opresc la a opshpea bere

de fapt, promit sa ma opresc la a opshpea [B]gură] bere. nu? ~p
ANTI

baixinho©

Mesajde Djinn » Dum Mai 07, 2006 4:20 pm

baixinho © scrie:de fapt, promit sa ma opresc la a opshpea [B]gură] bere. nu? ~p

habarnai bre :D
Djinn

Mesajde eyewitness » Lun Mai 08, 2006 2:03 am

bre kante mire, gata uichendu, ce plm faci ca duar no sati tin locu tuata sactamana?

jijica, ce se mai aude cu CM 2006?
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 08, 2006 7:59 am

lalei

aiulicuţelu, o să mă ocup, aşa cum am zis, dar prioritatea mea este acum alta: trebe sa ma ocup de calculator. ori ii schimb unele componente lu ăsta, ori imi cumpăr altul, adică am de ales intre a da 10 milioane sau vreo 20. merluc: ideia este că de sancbătă şi pană acu mi-am instalat windowsu de trei ori şi dacă pană vineri nu arunc conpu de pe bloc inseamnă că incă stau bine cu nervii.
ANTI

baixinho©

Mesajde marian jan » Lun Mai 08, 2006 8:49 am

deci lasa sa nu mearga calculatoru,da' sa te trezesti dimineata dupe betie si sa nai decat apa planta;nu tu cola,nu tu zuzu.asta cum mai ie?
bravo baixule!
marian jan

Mesajde Djinn » Lun Mai 08, 2006 9:56 am

neatsa. sooooooomn. incoerentza. etc.
Djinn

Mesajde basstard » Lun Mai 08, 2006 9:58 am

hola trabajadores
inca sunt pe dreapta, deci oczional si pe net.
fane, am gasit o polca in reniana... ce zic bre oamenii astia?
http://www.youtube.com/watch?v=yss9zTjlbXE
human being/being human
basstard
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Lun Mai 08, 2006 11:03 am

bunazua!
bre, ashea final de campeonat n-am mai trait den tineretzurile mele, can nu jtiai cine-i mai tare-n gura, internele sau meapeneu`!
am ajuns sa comentez evenimentele etapei cu colejele de biuro, mai ales c-a ajuns sportu sa fie furata de arbitri!;)

alfel, recunosc ca echipierii stelei e cretini, fara nici un comentariu!:)
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde supermouse » Lun Mai 08, 2006 11:37 am

good morning
la mine ploo.
riiiiiiiiiight................
supermouse
Junior Member

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Clasa Muncitoare