)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
asa bre, imi loasi o grea piatra de pe inima, m-am linijtit acu
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
daca tu zici asa o fi...
m-am mai linistit si eo in neshte privinte.
salutam k@tziculiculicutzica care vad ca e p'acilea:*
m-am mai linistit si eo in neshte privinte.
salutam k@tziculiculicutzica care vad ca e p'acilea:*
-

Daimon - Mesaje: 5074
Unleashed scrie:Nu este faza de negare. Ideea e alta. Sa-ti explic io : doua puncte situate pe un cerc, la distanta de 1 mm (sa zicem), au intre ele distanta, ori de 2*Pi*R-1mm, ori de 1 mm, totul tine de modul cum privesti situatia.
tu cine esti? da' versuri de doi lei stii sa faci?
-

nocturna - Mesaje: 8725
nocti draga, vrei sa se intimideze copilu? 
altfel ce mai faci? eu iti urez oricum toate cele, si um sfarsit mervelios de vichend, coroborat cu un inceput de saptamana la fel de mervelios

altfel ce mai faci? eu iti urez oricum toate cele, si um sfarsit mervelios de vichend, coroborat cu un inceput de saptamana la fel de mervelios
-

Unleashed scrie:Mai ai intrebari d-astea incuietoare?
nu, pentru moment. poti sa sezi flexat si sa respiri.
daimoane esti mai incoerent decat de obicei. iar ai baut apa din acvariu' cu melci?
-

nocturna - Mesaje: 8725
nu bre, inca n-am incercat. stiu ca mi-ai tot povestit tu cat e de mishto apa aia, si ce calitati are.. eu continui sa fiu sceptic. pastram legatura, cand o sa fac si incercarea aia o sa te contactez sa iti povestesc cum fu esperienta.
-

sa'mi pag pl'n curca shi'n toata echipa aia de jegoshi..dupa ce au trantit meciu cu shtoia azi au venit sa stea cu curu'n poarta..iar s'au bucurat la final ca dupa 0-0 ala la constantza acu ceva ani..atunci le'am urat sa pice in B shi picatzi au fost..baga'l'ash in pizda mamei lui pe heleshteanu care nu vede penaltyurile nici daca se intampla sub nasul lui..
pfoooa, sunt negru de suparare..
pfoooa, sunt negru de suparare..
?!
-

h0va - Mesaje: 2049
tinere, stai calm domle. ce vina are curca? daia ie portar sa scuata tot.
amu mantreb io, puate nu iera mai bine sa dea jiji 700 de miare pe curca decat 6 + 50% din transfer pe carlos?
amu mantreb io, puate nu iera mai bine sa dea jiji 700 de miare pe curca decat 6 + 50% din transfer pe carlos?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-

memetshot - Mesaje: 7050
Sa recapitulam etapa:
Steaua e furata in ultimul hal la Bistritza, 2 penalty-uri clare ca lumina zilei refuzata + gol valabil anulat, lui Sportul ii se anuleaza un gol valabil, unui jucator al farului nu i se da cartonash roshu pentru un fault criminal.
Observa cineva cum lipseste o anumita echipa din aceasta enumerare?
Steaua e furata in ultimul hal la Bistritza, 2 penalty-uri clare ca lumina zilei refuzata + gol valabil anulat, lui Sportul ii se anuleaza un gol valabil, unui jucator al farului nu i se da cartonash roshu pentru un fault criminal.
Observa cineva cum lipseste o anumita echipa din aceasta enumerare?
-

cutuma© - Mesaje: 3047
da, acest cancer al fotbalului romanesc numit fcm bacau. pun pariu ca totul e condus din umbra de maestrul halagian.
migule acum am vazut ca ai postat. De ce le iei apararea bacauanilor. niste japitze, ar trebui impuscati. ce-a facut dinapoia saptamana asta? a batut nu? Bravo lor, frumoasa echipa, e asa o placere sa-i vezi la lucru mai ca mi-aduc aminte de aia 200.000 de care am fost deposedat in ratb saptamana trecuta.
migule acum am vazut ca ai postat. De ce le iei apararea bacauanilor. niste japitze, ar trebui impuscati. ce-a facut dinapoia saptamana asta? a batut nu? Bravo lor, frumoasa echipa, e asa o placere sa-i vezi la lucru mai ca mi-aduc aminte de aia 200.000 de care am fost deposedat in ratb saptamana trecuta.
-

da bre, aia de la bacau nijte ordinari...da zi-mi tu ce-i cu mirela? am auzit ca sta pe bara 3 saptamani...io nu-l inteleg..mai bine facea si iel ca memelusu si dadea cu pumnu intr-un suporter, decat sa deie in geam:D
The Earth is full.GO HOME!
-

MiG29 - Mesaje: 7104
eu zic ca a fost realmente imbecil. eu in locul lui ii rupeam fatza lui padureanu. cat puteau sa-i dea? 4 etape? Oricum pierde atatea. Macar facea si el un gest util.
-

mie mi-ar fi rushine sa ma reprezinte un cretin ca meeemeeee si un retardat ca jiji analfabetu.. no further comments
-

ohooooooo. salutare daimon. vezi ca e mr. iancu la nea ovidiu in studio. m-as fi uitat si eu, dar cand il vad cu alura aia a lui de jabba the hutt si cu experienta sa de sodomie violenta deprinsa in eternele sale peripluri prin inchisori, parca mi se cam apleaca mai rau decat la lectiile de teologie ale lui nea gigi.
In alta ordine de idei :
Huliţi şi in Valea Jiului
Jucătorii dinamovişti au fost nevoiţi să părăsească stadionul din Petroşani in duba jandarmeriei
Romanii sunt prosti, cum sa huleasca sarmana dinapoia. ntz ntz ntz
In alta ordine de idei :
Huliţi şi in Valea Jiului
Jucătorii dinamovişti au fost nevoiţi să părăsească stadionul din Petroşani in duba jandarmeriei
Romanii sunt prosti, cum sa huleasca sarmana dinapoia. ntz ntz ntz
-

buna decret:)... mie nu-mi convine in mod deosebit de iancu, dar intre un mafiot si un oier, crede-ma ca prefer mafiotul;) cel putin are clasa.
in Timisoara nu s-a apucat nimeni sa-l ridice in slavi pe iancu.. si nici nu se va intampla asta, pe cand la voi... (ok, nu ma refer la tine sau la alti membrii ai fc, ci la atitudinea multor "fani" ai echipei voastre)
degeaba te iei de dinamovisti... voi sunteti mult mai penibili la ora asta, cu mirela si cu aia de care am amintit in postul celalalt. faptul ca Lacatus a plecat ar trebui sa va dea de gandit...
in Timisoara nu s-a apucat nimeni sa-l ridice in slavi pe iancu.. si nici nu se va intampla asta, pe cand la voi... (ok, nu ma refer la tine sau la alti membrii ai fc, ci la atitudinea multor "fani" ai echipei voastre)
degeaba te iei de dinamovisti... voi sunteti mult mai penibili la ora asta, cu mirela si cu aia de care am amintit in postul celalalt. faptul ca Lacatus a plecat ar trebui sa va dea de gandit...
-

bre, nu mai puate nocti si unleashed sa se tzutzuiasca in voe ca veniti voi cu folbalu vostru. ia treceti frumusel pe folbal sa-i faceti trafic lu baicsu 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
Randurile de mai jos le-am pus initial pe forumul moshului, dar sunt madru de ele si cred ca au dreptul la o promovare mai larga.
Aditional, asa adauga aici asa:
@hova: tinere, nici o problema daca esti negru de suparare. Majoritatea suporterilor echipei tale sunt asa din nascare.
@decret si memet: jenant spectacol aseara la Recurs, bre. Buzarin e un bou care se crede destept, Iancu e un si mai mare bou pe care unii il cred cu clasa, iar lu MM i-au bagat pumnul pe gat de cate ori incerca sa zic ceva. A, si-a mai fost si porcea =))
@Migu: MIgule, deci cum ramane ma? Va inscrieti in Intertoto sau ramaneti la pregatiri pentru CL si anu' asta?
@Daimon: Daimoane, inca o data salut performanta echipei tale de a o aduce pe Juventus la Timisoara. Daca mai vine si Barca in vara, si daca faceti si cu aia 2-2, aveti cel putin valoare de campioni europeni. Nici nu mai conteaza c-a batut Nationalu'.
Sa vedeti tarasenie boieri dumneavoastra...
Aseara, pe la 22.30, ma intorceam eu de la o plimbare prin parcurile cartierului Titan. Compania placuta, vremea frumoasa, ba mai mult, pe drum m-am intalnit si cu Iulia care m-a invitat la teatru, la Pod, in seara asta. (A-propos, e binevenit oricine, azi de la 20.00 la sala Pod din Casa Studentilor, pe Plevnei. Joaca niste copii extrem de inimosi)
Ma intorceam, deci, spre casa. Si cobor din metrou la statia Crangasi, aflata la granita dintre Romania si tiganie. Observ pentru inceput un mic stol de cioroi pe peron, cu steaguri visinii care inca mai prezentau urma de urina a celor 7,5 milioane de romani care s-au uitat la Middlesbrough-Steaua.
Urc la tramvai, alt stol. Am socotit atunci ca e mai intelept sa nu incep o disputa pe teme heraldice cu 15.000 de - totusi, in ciuda aparentelor - cetateni romani, asa ca mi-am vazut linistit de treaba. Doar, vorba ceea, facuse rrapid egal cu Farul, un rezultat bun.
Dar sa vedeti tarasenie. Vine el 41, plin ochi cu un alt stol, de data asta ceva mai mare de ciori, toate croncanind niste lucruri neinteligibile si neplacute. Am preferat sa merg pe jos pana acasa, dar mi-a ramas in minte o intrebare: de ce mergeau ciorile spre Ghencea? Ce cautau ele in Romania?
Abia pe la pod la Ciurel mi-a picat fisa: se grabeau sa prinda autobuzele spre Jilava, ca probabil invoirea expira la miezul noptii.
TOTI TIGANII LA JILAVA, HAIDEEE....
Aditional, asa adauga aici asa:
@hova: tinere, nici o problema daca esti negru de suparare. Majoritatea suporterilor echipei tale sunt asa din nascare.
@decret si memet: jenant spectacol aseara la Recurs, bre. Buzarin e un bou care se crede destept, Iancu e un si mai mare bou pe care unii il cred cu clasa, iar lu MM i-au bagat pumnul pe gat de cate ori incerca sa zic ceva. A, si-a mai fost si porcea =))
@Migu: MIgule, deci cum ramane ma? Va inscrieti in Intertoto sau ramaneti la pregatiri pentru CL si anu' asta?
@Daimon: Daimoane, inca o data salut performanta echipei tale de a o aduce pe Juventus la Timisoara. Daca mai vine si Barca in vara, si daca faceti si cu aia 2-2, aveti cel putin valoare de campioni europeni. Nici nu mai conteaza c-a batut Nationalu'.
Sa vedeti tarasenie boieri dumneavoastra...
Aseara, pe la 22.30, ma intorceam eu de la o plimbare prin parcurile cartierului Titan. Compania placuta, vremea frumoasa, ba mai mult, pe drum m-am intalnit si cu Iulia care m-a invitat la teatru, la Pod, in seara asta. (A-propos, e binevenit oricine, azi de la 20.00 la sala Pod din Casa Studentilor, pe Plevnei. Joaca niste copii extrem de inimosi)
Ma intorceam, deci, spre casa. Si cobor din metrou la statia Crangasi, aflata la granita dintre Romania si tiganie. Observ pentru inceput un mic stol de cioroi pe peron, cu steaguri visinii care inca mai prezentau urma de urina a celor 7,5 milioane de romani care s-au uitat la Middlesbrough-Steaua.
Urc la tramvai, alt stol. Am socotit atunci ca e mai intelept sa nu incep o disputa pe teme heraldice cu 15.000 de - totusi, in ciuda aparentelor - cetateni romani, asa ca mi-am vazut linistit de treaba. Doar, vorba ceea, facuse rrapid egal cu Farul, un rezultat bun.
Dar sa vedeti tarasenie. Vine el 41, plin ochi cu un alt stol, de data asta ceva mai mare de ciori, toate croncanind niste lucruri neinteligibile si neplacute. Am preferat sa merg pe jos pana acasa, dar mi-a ramas in minte o intrebare: de ce mergeau ciorile spre Ghencea? Ce cautau ele in Romania?
Abia pe la pod la Ciurel mi-a picat fisa: se grabeau sa prinda autobuzele spre Jilava, ca probabil invoirea expira la miezul noptii.
TOTI TIGANII LA JILAVA, HAIDEEE....
If there's a war, we'll all fight!
-

bhuttu - Mesaje: 2510