nu e chiar asha. niste colegi de-ai mei au o testoasa care a supravietuit cu bine mai multor ierni petrecute in hibernare.
ale mele nu au hibernat niciodata, pentru ca stau mai mult in apa... deci nu pot da mai multe detalii
din auzite insa, stiu ca trebuie, de exemplu, sa fii sigur ca si-au golit stomacul inainte de a hiberna, pentru ca altfel - nemadigerind hrana - asta putrezeste in interior si le omoara. plus niste alti factori care iti pot omori animalul
Tzestoase
94 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
broscutze tzestoase
Salut tuturor!
Am 2 BT de Florida, cu o lungime de aprox. 6, respectiv 4 cm. Nu stiu ce varsta au. Le-am achizitionat in martie 2006, iar vanzatoarea n-a stiut sa-mi spuna mare lucru despre modul de intretinere a lor. As dori sa aflu cat mai multe, pentru ca nu vreau sa le pierd, deja m-am atasat de ele, si eu si familia mea. Au avut o perioada cand n-au mancat deloc. Le-am mutat in dormitor, unde este mai cald, si parca incep sa-si revina. Le tin intr-un vas de plastic de aprox. 25/15 cm si le dau produse de la magazinele specializate, dimineata si seara. Dar mananca f. putin. Parca li s-au umflat ochii si le-am aplicat picaturi cu vitamine si pe ochi si pe carapace. Au eliminat un gel alb, ceva ca albusul de ou, nu stiu ce poate fi, o fi ceva grav?! Am citit mesajele de pe acest forum si am inteles ca ar trebui sa le las libere prin casa 1 data la 3-4 zile. Am sa tin cont, dar trebuie sa le fac un grajdulet sa nu le perid prin casa.
Astept sfaturi. Multumesc!
Am 2 BT de Florida, cu o lungime de aprox. 6, respectiv 4 cm. Nu stiu ce varsta au. Le-am achizitionat in martie 2006, iar vanzatoarea n-a stiut sa-mi spuna mare lucru despre modul de intretinere a lor. As dori sa aflu cat mai multe, pentru ca nu vreau sa le pierd, deja m-am atasat de ele, si eu si familia mea. Au avut o perioada cand n-au mancat deloc. Le-am mutat in dormitor, unde este mai cald, si parca incep sa-si revina. Le tin intr-un vas de plastic de aprox. 25/15 cm si le dau produse de la magazinele specializate, dimineata si seara. Dar mananca f. putin. Parca li s-au umflat ochii si le-am aplicat picaturi cu vitamine si pe ochi si pe carapace. Au eliminat un gel alb, ceva ca albusul de ou, nu stiu ce poate fi, o fi ceva grav?! Am citit mesajele de pe acest forum si am inteles ca ar trebui sa le las libere prin casa 1 data la 3-4 zile. Am sa tin cont, dar trebuie sa le fac un grajdulet sa nu le perid prin casa.
Astept sfaturi. Multumesc!
- venera
- Junior Member
salut
am vazut in alta parte ca ai crescut puii de pasarele. am gasit si eu in dupa-amiaza asta un pui de randunica. as avea nevoie de niste sfaturi.......ce sai dau de mancare? l-am pus intr-o colivie si i-am pus si o caciulita ca sa semene cu cuibul.....nu e mare dar nici mic....are cateva pene. TE ROG FRUMOS SA MA AJUTI DACA POTI. NU VREAU SA MOARA. MULTUMESC ANTICIPAT
- katry
- Junior Member
katry, nu stiu daca aici este cel mai potrivit loc sa postezi mesajul tau. incearca mai degraba pe threadul acesta: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=241
venera, din pacate nu am fost pe faza cind ai postat tu mesajul. daca mai dai pe aici, poate ne mai povestesti cum a evoluat problema...
venera, din pacate nu am fost pe faza cind ai postat tu mesajul. daca mai dai pe aici, poate ne mai povestesti cum a evoluat problema...
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
94 mesaje
• Pagina 4 din 4 • 1, 2, 3, 4
Înapoi la Animalele si plantele cu care convietuim