comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Unleashed, misto pozele, dar fanele (printre care eu nu ma numar - waw ce aliteratie misto, sau cacafonie?) cred ca asteptau poze cu tanga. sau fara
. flufi o sa fie dezamagita
edit: ce-aveti mah cu sanii lui Nanuka? se aplica treaba cu strugurii acri? btw, pe voi nu va doare tastatura?

edit: ce-aveti mah cu sanii lui Nanuka? se aplica treaba cu strugurii acri? btw, pe voi nu va doare tastatura?
............................
- sin ella
sinello
1. Ei se intituleaza "chilotii cacatzi", nefiind niste oarecare in lumea tangilor
2. Trebuie sa ai si starea de spirit necesara, nu i-am ales eu pe ei, ci ei pe mine, iar ultima oara i-am purtat in "Temple", de atunci nu prea m-am mai ridicat la standardele impuse de ei
3. Oleee! Facem fan club "CC"
)
4. Imposibil, flufi deja e prinsa-n capcana cc-ilor
1. Ei se intituleaza "chilotii cacatzi", nefiind niste oarecare in lumea tangilor
2. Trebuie sa ai si starea de spirit necesara, nu i-am ales eu pe ei, ci ei pe mine, iar ultima oara i-am purtat in "Temple", de atunci nu prea m-am mai ridicat la standardele impuse de ei
3. Oleee! Facem fan club "CC"

4. Imposibil, flufi deja e prinsa-n capcana cc-ilor

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
Weet-weet scrie:Pai tomna, am zis aproape maltratata. Dar astept 9 luni, devine sita pana atunci.. ( stai cu foi de varza pe sub tanga?)
Auzi...nu vrei tu un streptocuc? S-asa asta de-l am io il poti lua daca ai sub 9-10 ani, iar la doi ai tai s-ar potrivi perfect. Ia uite dom'le ce se hamuza ea de suferinta altuia. Razi in loc sa ma bucuri?! Ntz ntz ntz.
P.S.: Da-mi mail si-ti trimit niste poze pregatite pentru curioase

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
piskeshu scrie:Sinelo, cand sari si tu c-o tzatza sa vedem dc si ai tai is acri?
ş]tu cand ne arati bicepsul? cand faci rost de unul?[/QUOTE]
şi acu stau şi mă intreb: sinela ne va arăta o ţaţă cand va face rost de ia? intrebandu-mă retoric, indubitabil.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
nanukulitzuka, lasa-i sa-si verse balele peste tastatura uitandu-se la tzatzele tele si sa zica ce-or vrea. ii ruade pizma ca nu jtie ce-i dedesuptu lu tri coiasu ala. noi jtim... 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre, deci io sunt gata sa bag mana pana la umar intre tzatzele nanukai, alea pe bune, daca alea din ultima poza e ale ei. Mie mi se pare o photoshopuiala, nici macar foarte atenta.
Bre aiule, da' cati oameni are bre un vapor de-al tau, daca secundu' n-are alta treaba decat sa coboare scari?
Bre aiule, da' cati oameni are bre un vapor de-al tau, daca secundu' n-are alta treaba decat sa coboare scari?
If there's a war, we'll all fight!
-
bhuttu - Mesaje: 2510
pentru butulica care are anumite confuzii cu privire la posturile/functiile pe o nava comerciala
1/ comandant (master)
sectia punte
1/ capitan adica secundu
2/ ofiter punte 2
3/ ofiter punte 3
4/ nostrom (sef echipaj)
5/ timonier
6/ bucatar
sectia masina
1/ sef mecanic
2/ mecanic 1
3/ mecanic 2
4/ mecanic 3
5/ electrician
6/ motorist
7/ strungar/fitter
deci butulica, secundu/capitanu ie total diferit de nostrom care are in subordine duar timonierii(boatsmen) care pe o nava pot fi de la 1-2 pana la 10-12
o nava operata de noi are 16-17 uameni per total
1/ comandant (master)
sectia punte
1/ capitan adica secundu
2/ ofiter punte 2
3/ ofiter punte 3
4/ nostrom (sef echipaj)
5/ timonier
6/ bucatar
sectia masina
1/ sef mecanic
2/ mecanic 1
3/ mecanic 2
4/ mecanic 3
5/ electrician
6/ motorist
7/ strungar/fitter
deci butulica, secundu/capitanu ie total diferit de nostrom care are in subordine duar timonierii(boatsmen) care pe o nava pot fi de la 1-2 pana la 10-12
o nava operata de noi are 16-17 uameni per total
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma