C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu bre, stau pe felie, nu te las singur, mor cu tine de gat 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
kante mire, merluc, vazui poza lu rockera cu paianjenu, mie mi se pare o poza prelucrata. nu ma pricep dar pare prea...perfecta. mananc castane cunva?
-
nare, breh, nicio inportantza: ie poza-poza, nu ie trucaj, si asta e tot ce conteaza
da' stai umpic sa pui si io, ca a mea ie garantat neprelucrata (casa conpari), numa cropu si resaizu, atata
shapoi, can o initziat ienbi concursele astea sactamanale, n-o bagat nicio precizare despre prelucrari - deci incun motiv sa nu ne ingrijoram
hai ca amu m'apuc sa tai poza si so pun acolosha
da' stai umpic sa pui si io, ca a mea ie garantat neprelucrata (casa conpari), numa cropu si resaizu, atata
shapoi, can o initziat ienbi concursele astea sactamanale, n-o bagat nicio precizare despre prelucrari - deci incun motiv sa nu ne ingrijoram
hai ca amu m'apuc sa tai poza si so pun acolosha
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
bre, nu mai inteles, nare legatura cu concursu, intrebarea mea era daca poti scuate o poza ca aia fara a fi prelucrata
-
ie sus bre, ie sus, nai matale treaba
ce teai plictisit de cart?
bon dimine
iedit:
pupam jijica si sodica
pe litoral ie suare, cald si marea calma
ie zi de plaja insa marea ie cam rece, 12-13 grade
kante mire, matale vaz ca nu mai continui munca de racolare a suporterilor sportului studentesc. vezi ca migu, dinamovist convins, ar cam schinba taberele
ce plm faci?
http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=472947&postcount=281
ce teai plictisit de cart?
bon dimine
iedit:
pupam jijica si sodica
pe litoral ie suare, cald si marea calma
ie zi de plaja insa marea ie cam rece, 12-13 grade
kante mire, matale vaz ca nu mai continui munca de racolare a suporterilor sportului studentesc. vezi ca migu, dinamovist convins, ar cam schinba taberele

http://www.fanclub.ro/showpost.php?p=472947&postcount=281
-
buenos dias
pupăm SODilicu şi aiu
az cre că mă duc la concert
pupăm SODilicu şi aiu
az cre că mă duc la concert
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
serustoc.
deci contrat a ceia ce am crezut io, im place uischi, da am descoperit de abea vineri. deh, niciodata nu esti prea batran sa inveti lucruri noi.
deci contrat a ceia ce am crezut io, im place uischi, da am descoperit de abea vineri. deh, niciodata nu esti prea batran sa inveti lucruri noi.

-
weed13 - Mesaje: 1868
bon dimine
pupam jijica si sodica
tzutzu gaga, teai intors din pelerinaj?
optservez ca de ieri de la 3 dupamasa, de cand dateaza ultimu post a lu iarba, ati intrat la trandaveala care sper sa fie de bun augur pentru sactamana bogata in munci care se prefigureaza (nu vorbeam de tine kante mire, da?)
pe litoral ie suare, cald si o mare de lighean
ieri ierea lume pe plaja deci ie bine
kante mire, matale iar tzai loat liber fara santrebi pe nimeni?
pupam jijica si sodica
optservez ca de ieri de la 3 dupamasa, de cand dateaza ultimu post a lu iarba, ati intrat la trandaveala care sper sa fie de bun augur pentru sactamana bogata in munci care se prefigureaza (nu vorbeam de tine kante mire, da?)
pe litoral ie suare, cald si o mare de lighean
ieri ierea lume pe plaja deci ie bine
kante mire, matale iar tzai loat liber fara santrebi pe nimeni?
-
pupăm SODi şi aiulicuţelu.
merluc: de az mă apuc serios de un proiect de care voi fi foarte mandru cand va fi finalizat.
merluc: de az mă apuc serios de un proiect de care voi fi foarte mandru cand va fi finalizat.
ANTI
-
tzutzu tzutzu si tzutzu all. intors, fu f obositor.
pe scurt vineri noaptea concert, incarcat bagaj, culcat la 2 noaptea, trezit la 4.30 pe la 5 si iesit din bukale, pe la 14 si ajuns in chisinau, bere in gara, intalnit organizatoi, mers la sala, apoi la masa, sond check, toate presarate cu beri, porma gargara cu trupele de acolo, concert, beri, terminat pe la 12 tot, pe la 12 jumate enervat plecat spre casa, 3 ore bantuit chisinau pentru gasit drum spre casa (dar asta e alta poveste. oarecum amuzata) pe la 2 gasit iesire din orasu plii, pe la 3 adormit in parcarea unei crajme din afara orasului plii unde era o nunta de evrei moldoveni, pitit dupa jeepuri si tufe si pe la 3 nani, pe la 5 plecat spre bukale, condus 8 ore in doo reprize cu o singura pauza de benzina + ciorba, acasa papa repede dupa o reteta fast a lui jamie, beri de voie, nani laumomendat, dimineatza la 7 sculat trebi.
asta e filmul pe scurt. pe lung alta data ca acum vreau sa DOOOOOORM!
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci daca e ceva, va urez un calduros gudbai pa larevedere! maine no sa fiu, iara de poimaine plec in turneu. asa ca neom mai auzi sporadic din cand in cand cand o fi sa bag zapu in lactop, iar daca e ceva, ne auzim mai mult de prin 5 iulie incolo.
savetzi grije de voi, da mai ales de astia micii, de ochila si gigila, ca stiti cas neastamparati,da? pupez io pe ei. pa!
savetzi grije de voi, da mai ales de astia micii, de ochila si gigila, ca stiti cas neastamparati,da? pupez io pe ei. pa!
-
SOD - Mesaje: 6035
mnaseara din orasu dipe bega, unde sper sa zabovesc macar o vreme.
unpicutz numa, sa dau o raita si porma stam de taina.
unpicutz numa, sa dau o raita si porma stam de taina.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
salutăm nenea neco şi pupăm furmos pe SODi şi drum bun şi să te intorci sănătos.
ANTI
-
pupam nenea nekoooooo
guzbai sodica si sa ne trimiti carti pojtale
guzbai sodica si sa ne trimiti carti pojtale
-
nene neco nene neco nu ai stat matale sa vezi loshtii la ultimu conshert, te-ai alcolizat cu ciaiu si ai sters-o italieneste. nui frumos.
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 3 (2 membri si 1 vizitatori)
gaga*, Sică
a venit gagautza in vizita. un miliard de motive ca sa poarte lumile prezervativ
gaga*, Sică
a venit gagautza in vizita. un miliard de motive ca sa poarte lumile prezervativ

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
haleolo. bre cantemire, iar tre sa faca aiu ore suplimentare pt tine? saracu om, ar bea o techila...si uita ca trudejte de nu mai puate. mi se rupe............... inima de el.
weed13, Sică
sica...bashti!

weed13, Sică
sica...bashti!
-
weed13 - Mesaje: 1868