comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
ecuatuare io tz-am frut binele si tz-am pus raul in fatza adica pe nocturna, sinella si gaga. acu ca a venit si tina din maneca, io zic ca ai cam belit-o . baga un sarcazm de-al tau, poate scapi, io jtiu? 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
sica, cred ca nocturna a incurcat pajinile din dex, a vrut sa zica "rumega"
imi pare rau dar la treaba asta eu ma deosebesc de tine, mestec, tu poti sa rumegi in continuare.
p.s. vrei sa iti trimit un buzunar cu fan?
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
imi pare rau dar la treaba asta eu ma deosebesc de tine, mestec
... si inghiti.
sucí£ mama, cand gasesti ceva asemanator unei chestii pe care cei aflati in varful lantului trofic il numesc "umor" poti sa lasi primaria din satul Tampesti si sa ni te alaturi.
mult succes.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
te referi la spermatozoidul ala rebel care in loc sa aleaga drumul toaletei a ales sa creeze un suca? apoi deh, incurcate sunt caile domnului.
pies: bre nu te mai obosi ca nu esti nici macar amuzant de prost, fa ce a facut ultima ta sinapsa si ia o pauza.
pies: bre nu te mai obosi ca nu esti nici macar amuzant de prost, fa ce a facut ultima ta sinapsa si ia o pauza.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
te referi la spermatozoidul ala rebel care in loc sa aleaga drumul toaletei a ales sa creeze un suca? apoi deh, incurcate sunt caile domnului.
ma uit la tine si imi pun cam aceeasi intrebare
hai ca nare rost, stai in varful lantului trofic si traiesteti viata oricat de buna ai crede ca este.

bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
adica cum ma, te uiti la ea si iti pui aceeasi intrebare, adica daca daca spermatozoidul ala o ales sa creeze un suca?!?!
mai bine uitate in oglinda. raspunsu o sa vina mia repede decat teai astepta.

mai bine uitate in oglinda. raspunsu o sa vina mia repede decat teai astepta.
-
weed13 - Mesaje: 1868
incercaţi să vă limitaţi la a comenta poze. succes!
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
Bay fratilor dar mare e gradina de... plictisiti. Ce bine ca mai e cate un thread din asta sa-ti umpli timpul atunci cand nu e nimic interesant pe sectiunile mai inteligente ale forumului, nu-i asa? Vorba lui baixinho, nu faceti risipa de spatiu.
Weet-weet, cati ani de "forumism" ti-a luat sa invetzi replicile astea cliseu? Ar fi gresit sa presupun ca din cele n-shpe mii de posturi ale tale 50% sunt replici de genul celei de mai sus? Da, stiu ca aveti antrenamet nici nu m-am indoit, nu e nevoie sa imi aduceti la cunostinta lucrul asta.
Eu personal prea mult timp in buzunare, asa ca va urez spor la ciomege si multa distractie in continuare.
Weet-weet, cati ani de "forumism" ti-a luat sa invetzi replicile astea cliseu? Ar fi gresit sa presupun ca din cele n-shpe mii de posturi ale tale 50% sunt replici de genul celei de mai sus? Da, stiu ca aveti antrenamet nici nu m-am indoit, nu e nevoie sa imi aduceti la cunostinta lucrul asta.
Eu personal prea mult timp in buzunare, asa ca va urez spor la ciomege si multa distractie in continuare.

-
ekuator - Junior Member
Eu personal ma retrag
mi-am inchipuit io ca inpotenta telectuala iti va oferi varianta asta. guzbai
ps: aaa, si sa nu ne iei cu macsima de reala telijenta ca cel mai dejtept cedeaza primu ca ie fumata, da?
-
Ei, daca tii neaparat sa ma provoci promit ca imi fac timp sa mai dau cate un reply si p-aici din cand in cand..
nu bre, Duamne ferejte, nu tzin bre, vezi-ti de tinpu lu matale linijtit
-
aiu di she iesti rau? eh? nu vez ce macho man ie? daca ne paraseste? ce ne facem noi fara el?
ekuator... daca tu nu ne vrei, noi te vrem! zau de nu..
ekuator... daca tu nu ne vrei, noi te vrem! zau de nu..
indiferent cine esti si cum o arzi soarele tot rasare dimineata
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
---
vom zbura si fara aripi, trebuie doar sa crezi
- Wild Rose
- Junior Member
aiu di she iesti rau? eh? nu vez ce macho man ie? daca ne paraseste
nu despera, are balta pejte

-