Cultura si traditiile romanilor-Unirea romanilor!

Glume, poante, farse, lucruri aberante, off-topic grosolan

Mesajde ghinea corneliu » Mar Mai 16, 2006 1:31 pm

IL IMMIGRANTE ROMENO-APELO!

Abbiamo tutti un sole e una luna
Ma purtroppo nu tutti la fortuna
Da vivere in pace sotto un cielo
Senza nuvoli e fulmini ma sereno

Siamo tutti citadini del mondo
Nei abissi e nel profondo
Girando il mondo senza piu confini
Non avendo paura ne di Bossi ne di Fini

Cominciate a creare cari romeni imigranti
Non per fare i ricchi e i gigante
Ma per il futuro dei vostri bambini
E per salire nel regno dei giardini
ing. corghi'06
ghinea corneliu
Junior Member

Mesajde incoherent » Mar Mai 16, 2006 1:34 pm

riiiiiiight
Gigi Becali e idolul unei generatii
incoherent
Junior Member

Mesajde kant emir » Mar Mai 16, 2006 1:39 pm

breh, io creca baetu ista ie ... nushcum sa-i zic, da' creca are nevoe de support - aplaodatzi-l pre iel! uite, sustzine cultura, o laoda si o ... produce
clujenilor, daca-l vedetz cunva pe jijicifre, datzi-i sa ceteasca, sa se lumineze si iel (sajdea sama ceosa ajunga dupa ce o sa se lamureasca ca femeile ie acre, dadada!)
domnu inginer, tzine-o tot asa! avem nevoe de uameni ca dumneavoastra!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde Shaki » Mar Mai 16, 2006 1:39 pm

incoherent scrie: n-am cu ce plati chiria sau nu-mi ajung banii de piatza?

dragoste, daca vrei sa te insori cu mine, pune-tzi problema nu de chirie shi de piatza, ci de vila shi de insule exotice. la piatza sa o duci pe sin ella ~p
aliatzi, right? :D

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
Shaki

Mesajde incoherent » Mar Mai 16, 2006 1:47 pm

:D noi parca eram insuratzi, io ziceam daca ma iau cu alta, pe tine normal ca numa la Tiffany's te trimit la cumparaturi. ia vezi o legatura de ceapa pentru diseara ~p
incoherent
Junior Member

Mesajde nae cinefil » Mar Mai 16, 2006 2:00 pm

sub motto-ul: "Caci ai tot de la natura
Hai creeaza vino-n s,ura
", ajtebtam replica bilingva a aiului!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde pacha » Mar Mai 16, 2006 2:12 pm

Rimeaza si cu batatura ,care e tot un lucru romanesc
Si asta trece !
pacha

Mesajde cubu » Mar Mai 16, 2006 2:16 pm

Auz, da de ce sa nu fie bautura? :D
indescifrabil
cubu

Mesajde nae cinefil » Mar Mai 16, 2006 2:21 pm

da, da` shi cu bautura, care e ... universala:)
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

Mesajde sin ella » Mar Mai 16, 2006 4:09 pm

sau bautura-n batatura...

bai rapitoareo, da dice sa trimita personul meu delicat la piata? :x

ca femeile ie acre

ba ie dulci A-)
............................
sin ella

Mesajde pacha » Mie Mai 17, 2006 10:34 am

Astazi e-nnorat si nu s-a nascut nici o poesie !

"Romani uitati de vreme
Veniti chiar de departe
De ce stati ca sa va cheme
Necazurile pe voi in parte"

Cornelius

Unde esti tu Tepes ?
Si asta trece !
pacha

Mesajde ghinea corneliu » Mie Mai 17, 2006 3:48 pm

Am vazut multi care-au devenit bogati dar putini care-au devenit buni
De pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite
Vreti idei de creatie pentru a face bani?
In curind voi tipari cele "o mie de idei" carte pentru romanii din tara pentru a face bani cinstit.
Pierdut-ai noptile prin lume
Visind iluzii si comori
Ce vrei sa te faci ,hai spune
Bogat doar azi,in veci nemuritor?
tot EU...corghi'06
vizitati http://www.corneliughinea.cabanova.ro
si http://www.ghinea.it

Va multumesc pentru critici si completari...ne mai auzim romani!
ghinea corneliu
Junior Member

Mesajde eyewitness » Mie Mai 17, 2006 4:20 pm

Am vazut multi care-au devenit bogati dar putini care-au devenit buni

am vazut multi care-au devenit saraci incercand sa fie buni. a fi bun echivaleaza de multe ori cu a fi prost. deci indemnu domniei vuastre io-l inteleg ca un indemn la prostie :D fiti projti, dormiti linijtiti, fni vegheaza :D
multumim, io unu nu servesc

De pe unele frunti si mustele pleaca dezamagite

asta ie a lu matale sau preloate din literatura universala? prin clasa a 5a cand iureshu poetic m-a invaluit odata cu dragostea pentru fetita cu codite din banca a doa, m-am apucat si io de versuri, macsime si aforizme. ceva asemanator produceam si io pe-atunci. n-am futut-o pe fetita cu codite din banca a doa, da cel putin am inpresionat-o :D

Vreti idei de creatie pentru a face bani?

pai ce plm faci bre, in prima zicala ne vrei buni si saraci si acu ne vrei bogati. pai hotarajte-te bre, ori ne vrei buni, ori bogati? deja pe mine m-ai bulversat

In curind voi tipari cele "o mie de idei" carte pentru romanii din tara pentru a face bani cinstit.

si o vei vinde la taraba in fata intrarii de la sucevita si voronetz
io scot o brosurica cu duar 2-3 idei cum sa faci bani necinstit si fara munca. pe pariu ca te tai? ~p

Pierdut-ai noptile prin lume
Visind iluzii si comori
Ce vrei sa te faci ,hai spune
Bogat doar azi,in veci nemuritor?

domnu injiner, am o sugestie pentru dvs, incearcati proza, e mai lezne de jonglat prin ia si puteti mai usor masca unele neajunsuri, lasati versificatia, sunteti departe chiar si de pretentiile scolii elementare, nu jtiu cine v-a pacalit ca ati avea inclinatie dar sincer, in versuri sunteti de-a dreptu penibil
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde kant emir » Sâm Mai 20, 2006 2:56 pm

in versuri sunteti de-a dreptu penibil

poi shin "proza" si in general, casa nutz m'AI spui ca ie si oftopic (ceare balmajeala asta in partzitan "versuri" cu titlul cel ponpos: "Cultura si traditiile romanilor-Unirea romanilor!"? care ie legatura cucu ltura? or cu unirea? sau puate cuco niacu Unirea?)

domnu inginer (or Inginer, or Inginerul, insush Inginerul), atz plecat dintre noi? neatz lasat in intuneric shatz fugit departe? si daca da, pe noi cine ne mai culturalizeaza si unifica (in fro manera traditzionala, ofcors)?
kant emir

Mesajde ghinea corneliu » Dum Mai 21, 2006 12:24 pm

Am plecat din tara pentru ca ne-au alungat din tara cei care au fost la putere chemind si minerii in piata Universitatii sa bata inteligenta si viitorul tarii, "spagarii" trebuie sa dispara,am obtinut bursa pentru a fi ambarcat la Navrom si... cind n-o sa mai dam spaga sa obtineti un serviciu ,un drept legal sau cind "n-o sa mai stam la <<coada>>" atunci vom fi societatea prospera,cind n-o sa mai cintam dupa ceea ce ne spune unchiul Sam sau tata Ivan,varul Itic si vecinul Istvan atunci vom fi romani...oricum ne vedem peste putin timp in tara si sper ca ne vom cunoaste ,va multumesc pentru critici pentru ca acestea nu vor lipsi de acum incolo sunt sigur dar sa facem diferenta intre forma si substanta! Sa spunem ce gindim si sa gindim ceea ce spunem,sa salutam vecinul fara a injura printre dinti (vezi "Morometii"),multi dintre adevaratii romani au fost tradati-de ce?Incepind de la Burebista,Decebal,Mihai Viteazul,Cuza,Tudor etc de ce?
Vreti sa stiti motive pentru a fi mindru de fi roman scrieti-mi la cornel@ghinea.it sau asociatiaromit@fastwebnet.it sau vizitati http://www.corneliughinea.it sau http://www.ghinea.it
Traiti pentru a minca sau mincati pentru a trai?
cu respect pentru a voastra cultura ing. corneliu ghinea

cititi Romania intre Malta si Yalta,cititi ce s-a intimplat in Teheran '43,cititi fenomenele asa zise paranormale, cititi si studiati despre francmasonerie, cititi si informati-va cine este Laszlo Tokes si altii,informati-va despre adevarata istorie !!!Cititi biblia,cititi Coranul,cititi "Capitalul", "Mein Kampf" informati-va despre politica lui Gheorghe Tufis si tentativa de creare imperialismul cu o noua fata cu un actual Mussolini (Berlusconi),informati-va despre istoria emigratiei si a popoarelor vechi din Europa si din lume si de ce nu hai sa citim si "Catavencu" caci facem haz de necaz si..."vai de biet roman saracu'/tot 'napoi el da saracu'..." Haideti impreuna sa fim romani ceea ce suntem de fapt,nu-mi doresc sa fiu un politician sau sa am activitate politica insa de multe ori destinul nu ti-l alegi...se intimpla ceva in viata oricarui OM sau persoane si trebuie sa aleaga calea vietii sau calea desfriului,trebuie sa aleaga calea istoriei,culturii,traditiilor sau cea traficului de orice natura si vietii de "frumos adormit"
cu respect di nou spunindu-va :chiar as dori sa va cunosc!
Multumesc
Ghisalba,Bergamo,Italia
20/05/2006
ghinea corneliu
Junior Member

Mesajde memetshot » Dum Mai 21, 2006 12:28 pm

bre si suedejii sta la cuada....is mai inapoiatz au cum?
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde Necko » Dum Mai 21, 2006 12:30 pm

multi dintre adevaratii romani au fost tradati-de ce?Incepind de la Burebista,Decebal,Mihai Viteazul,Cuza,Tudor etc

nene Becali, mata esti, bre?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde kant emir » Dum Mai 21, 2006 5:10 pm

nu, neneo, iel ie:
inGHINErul, corghi, duar iel scrie:...inteligenta si viitorul tarii

deci ie clar, o plecat ghinea den tzara, o ramas rumanii fara intelijentza si farde viitor!
acelash unic inginer scrie:sa salutam vecinul fara a injura printre dinti (vezi "Morometii")

atata tzo ramas in cap din "Morometii"? teai simtzit "alungat din tara" degeaba, Carstache, nu creca erai vizat

(so aprins un beculetz acuma!)
ete c-am gasit: uare nu ie iel tot IOAN, omu cu miliardele lu corutz ?
kant emir

Mesajde incoherent » Lun Mai 22, 2006 11:53 am

mie chiar mi-a placut ultima intrare a domnului ghinea.
incoherent
Junior Member

Mesajde ghinea corneliu » Mar Mai 23, 2006 1:31 pm

Domnilor m-am amuzat cu comentariile dvs...inca odata va multumesc!
De ce nu vreti sa scrieti la corneliu_ghinea2003@yahoo.it poate va putem ajuta cu ceva ?!Imi place umorul dar folosind si cuvinte inteligente;cuvintele folosite din jargonul local nu atrag interes doar comentarii inteligente.Respectind pe altii vei fi respectat(a),cred ca ...de fapt nu pot crede doar presupun ca umorismul dvs. este doar o treapta de cartier si nu de Uniunea Europeana...astept mai multe comentarii
cu respect pentru a voastra cultura ing. corghi'06
ghinea corneliu
Junior Member

Mesajde pacha » Mar Mai 23, 2006 2:10 pm

Domnu" Cornelius mai dati-o dracului de cultura.Nu va agatati de ea ca un atribut al varstei dvs.Sunt mult mai batran decat dvs.si nu v-am trimis la colt sa recititi lectia.
Daca va simtiti bine intre noi,foarte bine,daca nu,lasati-ne pe noi in incultura si durerea noastra.
Si asta trece !
pacha

Mesajde Necko » Mar Mai 23, 2006 2:17 pm

multzam, pacha! mie-mi era jena sa-i spun.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde RajaF » Mar Mai 23, 2006 3:40 pm

de fapt nu pot crede doar presupun ca umorismul dvs. este doar o treapta de cartier si nu de Uniunea Europeana

Nenea inginer, "umorismul" nostru (simtul umorului pentru cei care nu vor sa foloseasca cuvinte pompoase in discursuri retorice fara nici un rost) sta bine mersi si face misto de matale si incercarile dumitale de a screme ceva destept din gaura cea neagra pe care dumitale o numesti creier. Cuvintele inteligente isi au rostul lor prin alte parti, nu pe aici.

Asa ca in continuare nenea inginer o sa continuam sa ne folosim limbajul nostru pe care dumitale nu il intelegi (si in consecinta il cataloghezi drept de jargon) si vom continua sa facem mijto de dumitale ca poate te prinzi si te duci sa iti etalezi semnele de senilitate prematura (ce imi plac parazitii astia :D) pe alte forumuri.
Live fast, die young!
RajaF
Junior Member

Mesajde incoherent » Mar Mai 23, 2006 4:17 pm

rajaf, ca tot veni vorba de cultura, mai treci si tu p-acas ca au remodelat edilii nostrii Republicii :D
ai uitat-o pe aia cu "ai auzit prin oras ca ne-am schimbat,esti trist/i-o alarma falsa etc" ~p
incoherent
Junior Member

Mesajde ValiEnte » Mar Mai 23, 2006 5:48 pm

Eu nu fac parte din cei care fac parte din persoana intai plural si nu am nimic care poate fi descris de persoana intai plural posesiv, ambele folosite folosite pe acest subiect.
Eu sunt peste.
Istoria incepe sa se razbune...
ValiEnte

Mesajde gaga » Mar Mai 23, 2006 6:50 pm

cititi si studiati despre francmasonerie

da-o-n pisda ma-sii si aici?

dom' ghinea a fugit de comunisti in italia? ~p asta e tare. bine ca nu a fujit in vietnam sau in acea coree ~p
cate secere si ciocane am vazut pe peretzii macaronarilor pot pentru ca sa zic ca a fugit de dracu' si a dat de ta-su.
semnatura fara culori si nestridenta
gaga

Mesajde cubu » Mar Mai 23, 2006 9:42 pm

Uite de aia mor io, ca din cauza unora ca asta au unii argumente atunci cand vorbesc naspa despre ingineri. Nu-i asa, pacha? :P

Cu stima si foarte adanc respect, ing. cubu.
indescifrabil
cubu

Mesajde kant emir » Mie Mai 24, 2006 1:59 am

Eu nu fac parte din cei care fac parte din persoana intai plural
linba sa ie unica - valientiana, s-a m'AI zis!
si nu am nimic care poate fi descris de persoana intai plural posesiv
bun, bun tare! creca nedubitatibil
ambele folosite folosite pe acest subiect.
care anbele? si anbele ce?
Eu sunt peste.
eh, asta jtim. noi jtim (santze legem ca ejt, si tu, inginer? ca nu m-as mira - adica nu, ca tu ejt peste)
si vedetz ca muare cubu (de ce? de aia)

asa, p'orma:
inghineru scrie:Domnilor m-am amuzat cu comentariile dvs...inca odata va multumesc!

placerea ie de partea nuastra (adica umfel de persoana intai plural posesiv)
inghineru scrie:poate va putem ajuta cu ceva ?!

indoiale ie mai mare decat zecemiidecaractere
inghineru scrie:Imi place umorul dar folosind si cuvinte inteligente

bre (asta nu ie un cuvant inteligent, deci nu trebe sa-l cetitz), "noua" ne place umorul-umor]unii[/i], care n-au nici iei, desi iei nu ie cuvinte), ci uamenii (nu numa inginerii, ci totz uamenii)
inghineru scrie:de fapt nu pot crede doar presupun ca umorismul dvs. este doar o treapta de cartier si nu de Uniunea Europeana

umorismul nostru nu ezista domle, nul mai caotatz degeaba! si treapta de cartier ie ca treapta de scara? or ca AIa de liceu comunist? or ca AIa de racheta?
(a zis ceva de uniunea ieuropiana? care ie, si ia, in trepte? si daca da, in cate?)

Nu-i asa, pacha?
kant emir

Mesajde h0va » Mie Mai 24, 2006 2:03 am

domnu ing. cubu tzin sa va anuntz ca eo respect fuarte tare tagma dumitale penca eo's de parere ca meseria ie bratzara de aur shi dumneata ai o meserie! ia aminte de la mine munca face bratzu frumos shi inca ceva: daca ai carte ai parte ca sa nu mai zic ca munca ne scapa de trei mari rele: de urat, de fapte rele si de nevoie..oricum shtii bine cum se spune: Munceste din greu cine nu are nimic de facut..ei bine draga domnule cubu inainte sa plec itzi mai spun atat: tzine minte trei cuvinte...

cu stima prof. h0va.

?!
h0va

Mesajde eyewitness » Mie Mai 24, 2006 6:12 am

am obtinut bursa pentru a fi ambarcat la Navrom si... cind n-o sa mai dam spaga sa obtineti un serviciu ,un drept legal sau cind "n-o sa mai stam la <<coada>>

trecand peste dezacordu "dam"..."obtineti" tipic marinarilor (vezi basescu) tin sa te anunt ca piata fortei de munca in domeniul maritim din romania s-a schinbat radical. daca esti injiner si ai varsta de 35 de ani iejti probabil la nivel de mecanic 1 sau 2 care in conditiile actuale se remunereaza in juru a 2200-2400 usd/luna cel putin pentru un cargou tip dolj de 8750 dwt si este o functie care se cauta deci jpaga este esclusa.

vorbesc de armatori romani care au in dotare nave foste navrom si romline si care folosesc 100% personal navigant roman. te asigur domnu injiner ca jtiu mult mai multe decat tine despre transporturile maritime, nave si personal navigant decat iti poti inchipui frodata

insa nu asta este problema domniei vuastre si scopu postului meu

problema este cea a denigrantilor, cea a celor care chipurile au fujit de mineri sau iliescu si la caldurica occidentului aduc acuze sistemului din romania, tarii si romanilor in jeneral. nijte ipocriti care se cred atotjtiuturi daca au urmarit doo trei emisiuni la rai uno sau rt4 si care intra cu aere de academicieni pe forumuri din romania sa-i invete pe bietii forumijti ce inseamna democratia. ma pish cu bolta pe astfel de specimene si forumu nostru a cunoscut o gramada de denigranti. nu esti nici primu si nici ultimu.

domnu injiner, hai bajti
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii