gaga, am vzt poze cu lost pe metalfan shi avea vocalu tricou cu decida, slayer

poi normal ca nu mai jtiau, ca, in funtzie de materialu cu care se lipisera(de la tualeta sau de la masa) trebea schimbat diluantu`! plus ca tujii(ashii, pentru necunoscatori) se deslipea mai greu decat, sa zic, arshí£ii(doierii, valetzii, juvetzii-pentru aceeashi necunoscatori)!cartile ei frumoase, pe care le luam cu mine si la masa, si la tualeta, de nu mai stiau ai mei ce sa-mi faca sa ma dezlipeasca de ele....
psss-psss! cichi-cichi! CSI-sí£rcí£l sistems iní£neshí£ní£l!; ICE FELIX-V-am prins vrajitoarelor!; Tropicana(la ce bun atata munca, cand e gata preparat!); Titan Ice... o tempora, o morientes!;)adidas torshion
(sau iereati prea tineri in 90 ca sa jtiti reclama?)
gaga scrie:nene neco creca m-ai virusat sau chiar ai dat mailurle alea, ma mai vez?
ayayay... necko, shi io care credam k tu mi-ai trimis matrimonialele cu dragostea care se intamplaNecko scrie:deci daba, precum tzam zis, nu io tzam timis mailurile.
am dat gata o carticica, doo careie de sudoku
Necko scrie:flufi, da sudoku de ala de 4 x 4 ai facut?
nacsual-o, da dacă nuţ răspunde nimeni lantrebare o să ţiii semnptura aia pană la adanci bătraneţ?
gaga scrie:ahaaaa deci tu erai
baixinho © scrie:[size=200]nacsual-o, nu eu ţ]
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 1 vizitator