Clipul piesei mai sus mentionate,incepe sa ruleze pe TV zilele acestea.
Il puteti viziona si pe http://www.dmh.ro/index.php
Pareri ?
DMH - Tu ai ( Tot ce vreau )
17 mesaje
• Pagina 1 din 1
DMH - Tu ai ( Tot ce vreau )
cu capu-n nori si picioarele pe pamant
-
Gyno - Junior Member
dar tu pe ce te bazezi cand spui ca habeeb nu are gusturi? eu zic ca sunte vai de capu lor cu clip si melodia aia daca pot sa o numesc melodie si tot. ce trebuie sa reprezinte? mesaj? imi pare rau ca apar "poseri" la tv si lumea isi face o impresie gresita despre hip-hop-ul de la noi. nu vreau sa fiu "hater" dar e gretzos rau, cu masini si femei si toate basinile. dar asta e...
- Dade
- Junior Member
in loc sa aruncati bani pe clipuri de bashini mai bine se facea un mastering de calitate
lumea e cam satula de kitchuri din astea americane.. lucru de care unii nu s`au prins
asta e..
PS. daca era un clip cu controlo0ri ratb lumea ar fi apreciat ineditul... clipuri cu ml`uri mai sint inca 4644747094
lumea e cam satula de kitchuri din astea americane.. lucru de care unii nu s`au prins
asta e..
PS. daca era un clip cu controlo0ri ratb lumea ar fi apreciat ineditul... clipuri cu ml`uri mai sint inca 4644747094
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
Pai uite ce ascult eu:
Frost
South Central Cartel
Spice 1
Cash Money
Compton`s most wanted
Si la intrebarea aia cu ML-u nu ai raspuns... ai zis ca sunt o groaza,zi-mi care..asa ca kestie... nu era vorba ca era ML sau nu..era vorba ca va place sa mancati.... da mult...
Nu va place asta e,da nu trebuie acum sa considerati kitsch , pt ca din start clipu ala e mai tare ca orice clip ctc zale sau mai stiu eu ce fani aveti voi.
Frost
South Central Cartel
Spice 1
Cash Money
Compton`s most wanted
Si la intrebarea aia cu ML-u nu ai raspuns... ai zis ca sunt o groaza,zi-mi care..asa ca kestie... nu era vorba ca era ML sau nu..era vorba ca va place sa mancati.... da mult...
Nu va place asta e,da nu trebuie acum sa considerati kitsch , pt ca din start clipu ala e mai tare ca orice clip ctc zale sau mai stiu eu ce fani aveti voi.
cu capu-n nori si picioarele pe pamant
-
Gyno - Junior Member

- Dade
- Junior Member
shi iata...
Ca mai apar shi yo in cadru sa spun "lucruri frumoase" desre acest clip "sclipitor".Bleah!Problema e ca nu suntem in State shi aici in Romania nu merita sa se strice o groaza de bani pentru a emula ceea ce pentru noi reprezinta fantezii sau basme.
P.S. Daca se inlocuia o singura litera din DMH putea sa iasa ceva ce am mai auzit.
)
P.S. Daca se inlocuia o singura litera din DMH putea sa iasa ceva ce am mai auzit.

Singur cu mine
-
sadox - Junior Member
hahahahahahahahahaha.. cand o sa aiba aia textele lu' Zale sau CTC macar pe sfert atunci sa scoata videoclipuri ca altfel e de rauNu va place asta e,da nu trebuie acum sa considerati kitsch , pt ca din start clipu ala e mai tare ca orice clip ctc zale sau mai stiu eu ce fani aveti voi.
gangsterisme de bravada, unde e mama sa ma vada?
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
Ne vând minciuni spoite cu izul bunastarii
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
Gyno.. tu vroiai parerea noastra despre videoclip sau vroiai sa ne explici noua ce retardatzi sintem ca nu pricepe arta din clisma aia de videoclip ?!
© If u dont like the answers dont ask the questions
© If u dont like the answers dont ask the questions
[B]§øMê þêøþ£ê T꣣ Mê THªT ï ñêêÃÂ
-
HABEEB - Mesaje: 459
vanzari, bani, aprozar muzical, arta lipsa. trist!Gyno scrie:LeShark , cand o sa aiba texte d-alea,nu o sa aiba vanzari,si nu o sa-i semneze nimeni pt un eventual album 2.
Fanarioti slugarnici ai mondializarii
vand tricou TOOL
vand tricou TOOL
-
LeSharK - Junior Member
17 mesaje
• Pagina 1 din 1