Reclame,Publicitate,advertising!

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 10:20 am

Pai e aiurea ca tipul ala nu prea are voce, ma rog.
Aia cu Bud cred ca e singura reclama despre care s-a auzit pana peste hotare, cred ca au aia niste incasari uriase acuma!
......noapte buna si pofta buna la masa...de Demostene Botez
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 10:24 am

Pai,mai Zgubi....asta e si ideea..sa nu aiba voce. Este un om din popor..care mai vrea sa bea o bere...nu este cantaretz.
Deci..in concluzie..reclama este foarte artistic facuta.
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 11:11 am

mie tot dubioasa mi se pare, nici macar nu are accent tipul ala si pare intimidat!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde Oribilul Mosh » Dum Mai 12, 2002 11:16 am

Tu esti turc ??? E un om ca noi totzi....canta si el cum poate..si este fericit cu gandul la o noua bere !

Dar foarte frumoasa..mi se pare si reclama la Bergenbier. Cu biciclistu care vine la fantana..si bea berea....pana sa vina prietenul sau. Dar pormo..da rpd fuga si mai aduce 2 sticle. Prietenii stiu de ce ! :p
IEZECHIIL 25.17: Voi săvârşi asupra lor cumplită răzbunare prin pedepse grozave şi vor cunoaşte ca eu sunt Domnul, când voi săvârşi asupra lor răzbunarea mea.
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Zgubilici » Dum Mai 12, 2002 11:24 am

La capitolul reclame la bere Golden Brau i-a luat pe toti!
Zgubilici
Junior Member

Mesajde MiG29 » Dum Mai 12, 2002 11:43 pm

Pacat k bere GB e cam naspa...
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde darkshines » Lun Mai 13, 2002 12:17 am

mie imi plac toate reclamele PEPSI.
sunt tari de tot
asta cu jucatorii sumo e superba

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 12:36 am

Pepsi are reclame k lumea......shi aia cu 7up cu Montoya e destul de interesanta da cam trasa de par...
MiG29

Mesajde Zgubilici » Lun Mai 13, 2002 11:39 am

...si cand o vezi pe Britney Spears pe sticla, parca tot la Coca-Cola tragi
Zgubilici
Junior Member

Mesajde K-gula » Lun Mai 13, 2002 12:07 pm

o stiti pe aia de la pepsi cu roberto carlos pe aeroport in Korea?

este super marfa.

K-gula.
Dreapta In Univers Centru In Intuneric
K-gula

Mesajde Oribilul Mosh » Lun Mai 13, 2002 5:05 pm

Povesteste-o K-gula,ca nu o stim !
(acum vreo 2 luni..v-am povestit reclama la Pepsi Godfather...cautatzi-o pe mancaruri si bauturi..parca acolo am povestit-o)
E aia cu fetitza ..care vine cu tasu mare..la pizzerie si cere o Pepsi....si barmanu' smeker ii da un Cola........
Oribilul Mosh
Junior Member

mie imi place

Mesajde Joao » Lun Mai 13, 2002 9:56 pm

aia cu chinezii la campionatul mondial,tot pe pepsii,de se apleca in semn de salut si ala da gol peste capetele lor!
marfa!
Aici sunteti cu totii: "de la maimute la pentium 8"
Joao
Junior Member

Mesajde darkshines » Lun Mai 13, 2002 10:18 pm

Initial trimis de Oribilul Mosh
(acum vreo 2 luni..v-am povestit reclama la Pepsi Godfather...cautatzi-o pe mancaruri si bauturi..parca acolo am povestit-o)
E aia cu fetitza ..care vine cu tasu mare..la pizzerie si cere o Pepsi....si barmanu' smeker ii da un Cola........

darky a luat-o de pe pepsi.com :D
la recomandarea moshului binenteles

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
darkshines

apropo de Pepsi

Mesajde Mirela » Lun Mai 13, 2002 11:33 pm

mai e aia cu chinezii aia grasi,de la Sumo(sau or fi japonezi??bah,in ce tara se practica Sumo??) care joaca fotbal pe Pepsi cu Beckham si Roberto carlos si la urma pleaca si cu cutiile si cu tricourile lor(chinezii matahalosi,tricourile micutze,abia le acopera oleaca de spate)
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Lun Mai 13, 2002 11:51 pm

E shi aia...e tare...aia sunt japonezi...shi mai apar shi Davids Buffon Petit Veron shi cam atata cred....
MiG29

Mesajde Mirela » Mar Mai 14, 2002 12:18 am

in versiunea pe care am vazut-o eu nu apar decat cei doi.si intreaba beckham,uitandu-se in sus chioras la unul din japonezi: So,what are we playing for??iar tipu'raspunde ranjind: Pepsiiiii!! si beckham da din umeri si se uita batos la R.Carlos...dar iau bataie intr-un hal...si se uita cu jind la stocul de Pepsi la gheata care dispare vazand cu ochii in burtile celor 2 "sumo-isti".....
Pink fluffy dynosaurs
Tremendously hardcore...
We are not born with the conviction that Pepsi is better than Coke and that heavy metal liberates the soul (Solomon, 2003). We try it out for ourselves...
Mirela

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 12:34 am

Shui cand se termina meciu nu zic grasii: Amateurs?Yea!...k asta e shi la noi shi sunt totzii aia pe care i-am enumerat mai sus...
MiG29

Mesajde K-gula » Mar Mai 14, 2002 11:32 am

asta pe care o stiu nu este cu nici o fetita.

roberto carlos este pe aeroport. un baietel ii cere un autograf, dupa care ii da sa bea pepsi, apoi se saluta in stiulul traditional asiatic (aplecandu-se). urmeaza meciul cu Korea, roberto este faultat si tre`sa execute o lovitura de pedeapsa. zidul este in fata (ce este drept si cudat, sunt cam mari Koreeni), iar el in incercarea de a bate cat mai bine lovitura si a da gol, isi aminteste cum a fost salutat de baiat (ca in filmele cu Karate de prost gust) pe aeroport (stiti ca daca saluti un asiatic pe strada te saulta si el). saluta zidul, zidul se apleaca cu tot cu portar si roberto suteaza si inscrie.

nu sunt un bun povestitor si nu cred ca ati inteles ceva. cert este ca tre` vazuta reclama. mi se pare cea mai stralucita din acest ciclu (PEPSI).

BAI SOPRA nu-ti creem probleme daca vorbim despre diferite firme si produse? poate te pun CNA-ul sa platesti. ;)

K-gula.
K-gula

Apropo de Atomic

Mesajde Zgubilici » Mar Mai 14, 2002 12:56 pm

Ce erau reclamele alea cu "Vine noaptea..." ca n-am inteles.
Zgubilici
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 2:31 pm

aia cu vine noaptea...cre k se refera la emisiunea aia de manele shi la nivelu de cultura al alor a care asculta...Atomic e postu cu cele mai proaste promo-uri(shi 7abc):D
MiG29

Mesajde K-gula » Mar Mai 14, 2002 3:46 pm

pai din vara iarasi se vor da noapte manele.

K-gula. :cry:
K-gula

Mesajde MiG29 » Mar Mai 14, 2002 5:52 pm

Deja se dau....damn!Shi emisiunea se cheama Manele se intoarce...e mai rau decat penibil da asta e
MiG29

Mesajde Oribilul Mosh » Mie Mai 15, 2002 3:43 am

Da..K-gula..ai povestit frumos. Eu am inteles ce ai vrut sa transmitzi cititorului.....si mi-am si imaginat reclama.
Aia..cu fetitza e altceva ma..nu e din cliclu Campionatului Mondial.
Eu am povestit-o pe subiectul cu mancaruri si bauturi...si ii dau paste si aici....pentru cei care nu au citit-o acolo.

Vine o fetitza cu tasu mare..la un local d'ala cum numai in America exista...d'ala old-fashion..unde mancau mafiotzii macaroane. Tasu mare comanda o pepperoni..iar aia mica cere un Pepsi. Barmanu' smeker..in loc sa-i dea Pepsi..ii toarna Coca Cola in pahar. Fetitza il ia..soarbe din el..si face o fatza scarbita. Apoi cu voce de mafiot ,din Godfather....ii zice barmanului ceva de genul : " Credeam ca ne-am inteles ! nu suntem doi oameni normali ? ti-am cerut un Pepsi..iar tu imi dai rahatul asta ! " . Totzi oamenii din local..cu mancarea in gat..se uitau la fetitza care vorbea exact ca Marlon Brando. Speriat ..barmanul..ii aduce fetitzei o cutie de Pepsi...la care aceasta trage o sorbitura zdravana. In acest moment un chelner de prin local..mesteca ciunga..si face un balon..si il sparge. Toata lumea ,inclusiv barmanul..la pamant..credeau ca a scos fetitza pistolu !
Fetitza termina de baut...si spune cu vocea ei normala : "Gratzie!".
Reclama se termina iar pe ecranele noastre apare scris PEPSI - The real joy of Cola
Oribilul Mosh
Junior Member

Mesajde Aliosha » Mie Mai 15, 2002 5:17 am

Initial trimis de MiG29
Deja se dau....damn!Shi emisiunea se cheama Manele se intoarce...e mai rau decat penibil da asta e

Manele se intoarce ? :D , e comic suna.

Eu nu-mi poat scoate din minte o reclama tampita pe care o tot vad la TV.

Unii se dau cu snoboardul in gasca si la un momentdat incep sa treaca cu placile peste tot felul de haine intinse pe partie calcandu-le ele fiind inainte botite. Dupa ce termina de coborat si de "calcat"desfac o bere si o arata spre camera sa sa vada marca.
"Against modern football."
Aliosha

Mesajde K-gula » Mie Mai 15, 2002 11:50 am

Da..K-gula..ai povestit frumos. Eu am inteles ce ai vrut sa transmitzi cititorului.....si mi-am si imaginat reclama.
Aia..cu fetitza e altceva ma..nu e din cliclu Campionatului Mondial.
Eu am povestit-o pe subiectul cu mancaruri si bauturi...si ii dau paste si aici....pentru cei care nu au citit-o acolo.

Vine o fetitza cu tasu mare..la un local d'ala cum numai in America exista...d'ala old-fashion..unde mancau mafiotzii macaroane. Tasu mare comanda o pepperoni..iar aia mica cere un Pepsi. Barmanu' smeker..in loc sa-i dea Pepsi..ii toarna Coca Cola in pahar. Fetitza il ia..soarbe din el..si face o fatza scarbita. Apoi cu voce de mafiot ,din Godfather....ii zice barmanului ceva de genul : " Credeam ca ne-am inteles ! nu suntem doi oameni normali ? ti-am cerut un Pepsi..iar tu imi dai rahatul asta ! " . Totzi oamenii din local..cu mancarea in gat..se uitau la fetitza care vorbea exact ca Marlon Brando. Speriat ..barmanul..ii aduce fetitzei o cutie de Pepsi...la care aceasta trage o sorbitura zdravana. In acest moment un chelner de prin local..mesteca ciunga..si face un balon..si il sparge. Toata lumea ,inclusiv barmanul..la pamant..credeau ca a scos fetitza pistolu !
Fetitza termina de baut...si spune cu vocea ei normala : "Gratzie!".
Reclama se termina iar pe ecranele noastre apare scris PEPSI - The real joy of Cola

:lol:
mii de scuze ca nu am stiut despre ce este vorba. tre` sa vad si reclama de care spui.

K-gula.
K-gula

Mesajde Sopra Tutt1 » Mie Mai 15, 2002 1:48 pm

Initial trimis de K-gula
BAI SOPRA nu-ti creem probleme daca vorbim despre diferite firme si produse? poate te pun CNA-ul sa platesti. ;)

ia puneti toti cate 1 000 000 de amenda :D
Sopra Tutt1
Junior Member

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 2:16 pm

Cela mai temble reclame sunt alea la Frutti Fresh.....aia cu aia care au venit sa ia rafturile din magazin e ultimu exemplu in acest sens
MiG29

Mesajde Bagheera » Mie Mai 15, 2002 2:23 pm

Pe mine ma enerveaza cel mai mult reclamele la tampoane. Nu stiu cum se face dar de fiecare data cand mananc vad experimentul lichidului care de data asta nu se va mai scurge si se va transforma in gel. De-a dreptul scarbos. Si ma mai enerveaza reclamele la Dove. Nu inteleg unde le-au gasit pe obositele alea...
Bagheera
Junior Member

Mesajde K-gula » Mie Mai 15, 2002 2:54 pm

Initial trimis de MiG29
Cela mai temble reclame sunt alea la Frutti Fresh.....aia cu aia care au venit sa ia rafturile din magazin e ultimu exemplu in acest sens

frutti fresh? dar de mentoos ce spuneti. faceau foo fingers misto de acel calup de reclame, la greu.

K-gula.
K-gula

Mesajde MiG29 » Mie Mai 15, 2002 10:46 pm

Mie imi place aia in care pcia tipu ala cu parasuta peste aia blonda...aia cu negru care sara cu bicla in fantana nu prea...
MiG29

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma