Comentarii (im)pertinente la adresa jurnalelor
sin ella, multam pentru apreciere si incredere! A fost doar un vis ;). Nu prea ma simt in stare sa particip la concursul de creatii literare (citisem deja despre). Poate anul viitor daca mai traiesc si scriu..
piskeshu, tocmai d-aia m-am sculat si eu frustrat..
piskeshu, tocmai d-aia m-am sculat si eu frustrat..
[url=picasaweb.google.com/cgcmsu][size=-2]pozne!
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
[/size][/url]
[url=picasaweb.google.com/mihaela.maresoiu][size=-2]pozne!![/size][/url]
-
the_scavenger - Junior Member
nbm, este realitate pura. so intamplat in ultimu weekend:D
sinela dacia aia e pentru escapade solitare, pentru tine puneam la bataie limuzina aia de doojdemetri, cu piscina, jacuzi si sala de masaj:D
sinela dacia aia e pentru escapade solitare, pentru tine puneam la bataie limuzina aia de doojdemetri, cu piscina, jacuzi si sala de masaj:D
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
bre, gigele, nu zisei ca ai inventat - poate nu m-am exprimat io bine.
dar citind povestirea ta, m-am pus un pic in pielea personajului si mi-am imaginat foarte bine atit intimplarile, cit si gindurile. in sensu asta, am zis ca este reala...
la drept vorbind, ma durea in dos daca e pe bune sau e inventata. conta ca era o povestire foarte faina
sau, cum ar zice englezu
, "si non e vero, e bon trovato"
dar citind povestirea ta, m-am pus un pic in pielea personajului si mi-am imaginat foarte bine atit intimplarile, cit si gindurile. in sensu asta, am zis ca este reala...
la drept vorbind, ma durea in dos daca e pe bune sau e inventata. conta ca era o povestire foarte faina
sau, cum ar zice englezu

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
e bine daca am reusit sa-i dau un pic de realism. ca multe din cele pe care mai am de gand sa le povestesc pe jurnal, sar putea sa para in stil fratii grimm:D, or eu respect ce am precizat la inceputul treadului. totul e realitate.
-
jeorj - Junior Member
gigelle, ejti maretz! da nu ejti zdravan. nu nu.
am trecut si io prin ceva asemanator (palid asemanator) acu fro suta de ani. ma refer la plinbarea prin padure. ui cum ma faci sa bag si io povestioara. mintenas.
am trecut si io prin ceva asemanator (palid asemanator) acu fro suta de ani. ma refer la plinbarea prin padure. ui cum ma faci sa bag si io povestioara. mintenas.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
un asemenea comentariu din partea lu doamna profesuara umbreste orice alta parere! (inclusiv: da nu ejti zdravan. nu nu.):DNecko scrie:gigelle, ejti maretz!
am si io niste mici comentarii la povestirea dansei:
1. cred ca vorbeatz de manastirea stanisoara (nu scarisoara)
2. si ca era vorba de manastire de taicutze si nu de maicutze:D
in rest da. la cozia e frumos.

ps. tre sa bag si io povestea primei mele urcari la cozia. si eventual si altele
-
jeorj - Junior Member
gigiell scrie:am si io niste mici comentarii la povestirea dansei:
1. cred ca vorbeatz de manastirea stanisoara (nu scarisoara)
2. si ca era vorba de manastire de taicutze si nu de maicutze:D
in rest da. la cozia e frumos.
ps. tre sa bag si io povestea primei mele urcari la cozia. si eventual si altele
deci da, ie posibil. e posibil sa se cheme stanisoara si nu scarisoara. acuma, avind in vedere ca aceasta poveste se petrecea in cretacic, cind eram io tinara, ie posibil sa fi uitat denumirea exacta.
dar in mod sigur, sigur, atunci minastirea iera de maicute si mai era una de taicute mai spre turnu rosu. asa sa zic ca se si chema ceia de taicute, turnu rosu.
si spun ca era de maicaute penca era un adevarat comitet de primire care nu ne-a primit, in schinb ne-a dat sfaturi "crestinejti" cum ca, cu putina voiosie si voinicie, putem ajunge la Cozia pina a nu se lasa seara. si noi, ca buni crejtini ce eram, chiar le-am crezut.
aizzz&co
-
Arthemis, eu nu prea citesc giurnalele, imi fac o idee doar din comentarii, dar asta chiar mi-a atras atentia... frumos zis

Arthemis scrie:ma enerveaza oamenii care nu stiu sa minta, dar o fac! [...] Consider ca mintea ma ajuta destul de mult, incat sa nu pun botu chiar la toate prostiile. [...] ma enervez ca de fiecare data cand pun punct, tu vii repede cu o guma de sters si stergi punctul meu si pui o virgula [...] ma enerveaza ca vreau sa te cred, ma enerveaza ca mereu dau cu piciorul unor oameni mai buni decat tine
indescifrabil
-
cubu - Mesaje: 6237
evrika, avusei bunavointa de a incerca sa-ti citesc jurnalu insa am renuntat dupa primele fraze, pleiada de i-uri plasate alandala cu generozitate mi-a infrant elanu si bunavointa
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
da pe aia cu radacina uscata si hemoragia AI apucat s-o vezi? cu ohtaturi, ametzala, droguri si "terminatura":
Atatea si atatea rupte de radacinile lor inauntrul meu dor si se taraie si ofteaza la nesfarsit...Dar cel mai tare din toate doare radacina ta, uscata si ranita, neagra ca o floare a mortii, hemoraghi sange si sperma, fara a putea fi oprita.
Am fugit de acasa, ca sa scap de trupul tau.Trupul tau care cand am inceput sa te cunosc am crezut ca va fi scaparea mea, dar care a devenit incetul cu incetul o inchisoare fara gratii.Trupul tau care se intindea peste tot ca un lac bolnav si care ametea, ma droga , ma termina...
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mah, rai suntetz! ce are daca a pus fro citiva de iiiiii in plus, fata? sunt doar asa pentru siguranta, sau si mai sigur asa vorbeste ea, cu multi de iiiiii. sunt un fel de tinguieliiiii, un fel de baladiliiii... ie o fila de giurnal jelita si tinguita.
cit despre radacini hemoragice si sperme uscate, kanti, n-ai pic de imaginatie. stai rau la capitolu metafore.
in alta ordine de idei, evrika, mai multa atentie la ortografie. nu de alta, dar vrind nevrind, cine-ti citeste jurnalul (si fii sigura ca multi il vor citi - daca vor reusi - atita timp cit il scrii pe un form) nu are cum sa nu observe toate aceste "nimicuri", foarte importante, zic eu. in rest, scrie ce vrei tu, ce simti tu. e jurnalul tau.
cit despre radacini hemoragice si sperme uscate, kanti, n-ai pic de imaginatie. stai rau la capitolu metafore.
in alta ordine de idei, evrika, mai multa atentie la ortografie. nu de alta, dar vrind nevrind, cine-ti citeste jurnalul (si fii sigura ca multi il vor citi - daca vor reusi - atita timp cit il scrii pe un form) nu are cum sa nu observe toate aceste "nimicuri", foarte importante, zic eu. in rest, scrie ce vrei tu, ce simti tu. e jurnalul tau.
aizzz&co
-
deci re...iau:
radacina nu puate fi oprita, da' duare? o duare radacina lui, aia uscata si ranita?
Dar cel mai tare din toate doare radacina ta, uscata si ranita, neagra ca o floare a mortii, hemoraghi sange si sperma, fara a putea fi oprita.
radacina nu puate fi oprita, da' duare? o duare radacina lui, aia uscata si ranita?
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
ce te bagi ma? daca o doare, o doare! si tocma daia o doare ca-i uscata si ranita. ia sa fi fost o radacina viguroasa si zdravana, sa vezi atunci, s-ar mai fi plins?!
aizzz&co
-
Înapoi la Scrieri, ganduri si jurnale