Si totusi...poate ma lamureste si pe mine cineva cum de-au castigat oamenii...sau alienii astia, ca pe mine sincer ma depaseste fenomenul. Rock rulez!!! 
Si totusi...poate ma lamureste si pe mine cineva cum de-au castigat oamenii...sau alienii astia, ca pe mine sincer ma depaseste fenomenul. Rock rulez!!! 
ce le-au tras-o la popincari si (cara)popincaritze
(cu atat mai uluitor cu cat vocalu ala mai mult ragea pe scena decat canta, ca vorba ceea, la eurovision tre sa ciripesti fain laiv, altfel ie de nashpa)

Cat despre Lordi eu mi-as face trofeul statuie in fatza casei tocmai ca sa-mi aminteasca cum o chitara, o secure si neshte aripi de vinilin i-a facut sa-si smulga paru din cap pe o armata de stlilishtimacheuzicoregraficantacioshi de pe ditai continentu 

ie pe bune, da?

Shaki scrie:
katzy, cand mai vb cu magicii sa-mi aduci aminte sa-i sfatuiesc sa participe la eurovision, k ei cantau un cover lordi

nocti scrie:si la anu' n-o sa mai participam cu d'ale traistari intristatori, ci cu LOST, Hathor, Taine, Avskild sau Leprosy Abscess.

Si daca vreti o imagine clara a ce s-a intamplat la Eurovision, dati un clic pe lincu asta http://video.google.com/videoplay?docid=-6188277207132842629&q=lordi

ca atunci cand (aproape) o tara-ntreaga a votat cu Iliescuca sa nu iasa Vadim
vrem mai multe chitari si tobe, peste tot! 
"Monştrii" din Finlanda, cu măşti hidoase, dizgraţioşi şi fără nicio legătură cu ceea ce se intamplă la un astfel de concurs
plus ca tu esti hausí£r deci nush ce cautz aici
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori