comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
fuarte frumushel nenea necko asta 

To speak is to be silent
The concept is dead. There's nothing death should interrupt,
I went to bed last night with one sip left in the cup.
-
darkshines - Mesaje: 2260
vrajeala, la cata cafia bea kante miru ar trebui s-arate cel putzin ca bred pit dar iel tot bocciu ramane 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
aricico, tu ai fi buna pentru o reclama la axion de vase sau pronto de covoare
si cu un permanent adecvat creca ar merje si la un raid de molii

si cu un permanent adecvat creca ar merje si la un raid de molii
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
rivar, puteam sa jur ca asa zimbet fain ai. daca ma punea cineva sa te desenez, nu mi te puteam imagina altfel. esti ca o zi de mai 

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
Necko scrie:esti ca o zi de mai
Ca o zi de mai in Romania, sper. Că](Nu mai zic de Suedia - memetule, vecinule, cum e p-acolo?)[/size]
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
aviz tuturor nevazutzinecunoscutzilor. am putea initia un subect interesant pe tema asta sub genericul "curiozitatea...blablabla". atunci sa vezi aberatii ! 

aizzz&co
-
pot? - bi mai ghest!
si fii te rog mai explicit ca nu pricep nik - am mai zis azi: "Tu-mi ceri chiar nemurirea mea...", shash mai putea sa pui si rautacizmu: nu ma mir!
nenea neco - baga mare, ideia ie brici!
si fii te rog mai explicit ca nu pricep nik - am mai zis azi: "Tu-mi ceri chiar nemurirea mea...", shash mai putea sa pui si rautacizmu: nu ma mir!
nenea neco - baga mare, ideia ie brici!
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
mah, io zisei numa, da abarnam (in orasu suarelui) cum se incepe un subect nou. deci help. adica las mina libera priceputilor.
aizzz&co
-
Abia ma trezii acu si io...bre kantemire...gg! ca rasei cu un zambet sincer de inginer mecanic pe sub mustata de inginer instalator de pe o fatza de luna de te-am.
Necko, pai vii si matale cu ideea cand mi-e luna mai mai draga. (adik despre mine n-o sa fie scris, ca deja mi-am afisat cascatu' pentru kantemir clarfazatoru').Da...ideea mi se pare faina ca idee de inceput de forum. Adicatelea portretu' ce si-l creioneaza fiecare user si cum il vede ailalti useri. 7 useri pe saptamana, da' sa fie si ei mai vii, ca sa ai de unde sa-i desenezi, iar dupe saptamana aia de pareri sa se puna poznele "ete ba cum ati zis voi si cum estem io de fapt". Io unu' cred ca stiu cum arata doar cativa useri, si aia vag, ca n-am dat lick pe toate pozele, deci o sa va shtiu deja. Propun sa-ncepem cu kantemiru' si alti 6 (sau un numar fix pe saptamana) ca m-a facut sa ma rad azi. ki ki ki
Necko, pai vii si matale cu ideea cand mi-e luna mai mai draga. (adik despre mine n-o sa fie scris, ca deja mi-am afisat cascatu' pentru kantemir clarfazatoru').Da...ideea mi se pare faina ca idee de inceput de forum. Adicatelea portretu' ce si-l creioneaza fiecare user si cum il vede ailalti useri. 7 useri pe saptamana, da' sa fie si ei mai vii, ca sa ai de unde sa-i desenezi, iar dupe saptamana aia de pareri sa se puna poznele "ete ba cum ati zis voi si cum estem io de fapt". Io unu' cred ca stiu cum arata doar cativa useri, si aia vag, ca n-am dat lick pe toate pozele, deci o sa va shtiu deja. Propun sa-ncepem cu kantemiru' si alti 6 (sau un numar fix pe saptamana) ca m-a facut sa ma rad azi. ki ki ki

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
unleashed, atita m-am loat cu propunerile de thred, incit am uitat sa te ntreb. poza aia ai facut-o aseara cind, inainte de a adormi, imi esplicai diferenta dintre shutul in gura si un dush rece?
aizzz&co
-
@sinellla - poai dai lick pe poze sau pe lingurile unde sunt ele incarcate. ce e asa greu de capshci?
@kantemir - e vreo aluzie ca sa ne discuma noi doi in private? blink blink? E ideea lu' Necko, s-o ruleze, eu doar dadui lindicatii.
Vroiam sa zic ceva de-o poza...da' creierii nu vrea.
@kantemir - e vreo aluzie ca sa ne discuma noi doi in private? blink blink? E ideea lu' Necko, s-o ruleze, eu doar dadui lindicatii.
Vroiam sa zic ceva de-o poza...da' creierii nu vrea.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
stefan scrie:Ca o zi de mai in Romania, sper. Că](Nu mai zic de Suedia - memetule, vecinule, cum e p-acolo?)[/size]
deci, io naj zice de nimeni ca e ca o zi de mai din suedia, penca de obicei cand incep sa vb de zilele din maiu asta, incep cu "bag pl in ea de vreme de cacat" si porma urmeaza argumentele...
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
atuncisha sa lamuresc locatzia.
river e ca o zi mai pe clisura Dunarii, intre Jidoshtita si dincolo de Orsova, pina spre Mraconia, Moldova Noo si chiar mai incolosha, unde zilele de mai sunt caldutze si insorite, iar prin iarba mishuna gargaritele si gushterii verzi-albashtri. si mai ales, peste tot e plin de maci roshii ca focul. la sfirsitul lui mai si inceputul lu iunie, pe clisura e raiul pe pamint.
clar?
river e ca o zi mai pe clisura Dunarii, intre Jidoshtita si dincolo de Orsova, pina spre Mraconia, Moldova Noo si chiar mai incolosha, unde zilele de mai sunt caldutze si insorite, iar prin iarba mishuna gargaritele si gushterii verzi-albashtri. si mai ales, peste tot e plin de maci roshii ca focul. la sfirsitul lui mai si inceputul lu iunie, pe clisura e raiul pe pamint.
clar?
aizzz&co
-
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma