)))1.tP tnemom yrev siht ta dnim ruoy no s'tahw yaS(((
Necko stiu, sunt un ciudat, dar ai intrebat cam cat de salbatici putem fi si ti-am demonstrat ca putem fi destul de salbatici. Lumea e mereu umpic mai a dreq decat te asteptai tu.
P.S.: Io nu m-am uitat pana la capat prima oara ca mi-a sucit stomacu' pe dos, iar a doua oara n-a mai existat, nu prea m-a atras scenariu', oricum jocu' actorilor e credibil.
P.S.: Io nu m-am uitat pana la capat prima oara ca mi-a sucit stomacu' pe dos, iar a doua oara n-a mai existat, nu prea m-a atras scenariu', oricum jocu' actorilor e credibil.
A mai tare semnatura de la X incoa.
-

Unleashed - Mesaje: 381
Necko stiu, sunt un ciudat, dar ai intrebat cam cat de salbatici putem fi si ti-am demonstrat ca putem fi destul de. Lumea e mereu umpic mai a dreq decat te asteptzi tu.
-

Unleashed scrie:... Lumea e mereu umpic mai a dreq decat te asteptai tu...
din nefericire ai dreptate. cred ca imbatrinesc degeaba tot sperind ca lumea sa fie macar putin mai buna, dar de fiecare data primesc cite un dush rece
nici eu nu am rezistat sa vad pina la capat. nu pot sa vad asa ceva.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-

Necko - Mesaje: 4348
Necko ti-ash da citat din blog, da' la ora asta am o lene sa caut, si nici nu cred c-as gasi. Doream sa spun ca faptu' ca...eaaah...imi pica ochii-n gura...caut linku' acum...da' vezi ca-i pe undeva p-acolo scris...nush exact...dezbat eu ideea de harul/blestemu' de a avea dreptate...nu gasesc...bag ceva'n el...deci da..ce vroiam sa zic? A...1.uneori mi-e frica sa am dreptate...si ma deranjeaza, rdare, enerveaza 2. faptu' ca traiesti (ce-i aia "a imbatrani"? Huo!) si-ti menti o astfel de parere nu inseamna nicidecum un "degeaba" 3.dusurile reci e bune, ca daca esti excitat si LTP-ist te calmeaza...o vreme macar iar daca nu eshti LTP-ist macar efectele nu-s asa mari...shuturile-n gura nu-s asa de interesante...ti se aplica un bombeu pe mandibula de risti sa treci la nani-nani si sa-ti fi dorit dushuri reci. Sunt rupt de somn...se vede ca inca-s la recuperare:). O avea vreo logica ce-am zis?...z...ZZ...ZZz..z.z.ZZZ
-

dar de dusuri reci cu nemiluita
necko, banuiesc ca ar fi cazu sa-ti mai platejti si matale intretinerea

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-

eyewitness - Mesaje: 19220
pai la ce? n-o platesc.
cin si-o platio si pruasta de la 4, inginfata aia care unbla numa cu bigudiurile pe cap si gatejte numa cu usturoi de npute tuata scara si cin si-o platio si madam Florescu de la 2 si baba de la parter, atunci sa ma ntrebe si pe mine. pina atunci ie buna si apa de la calorifer, da acu ie najpa ca nu mai dau ajtia caldura si nema apa calda. asa ca dusuri reci pin la iarna.
cin si-o platio si pruasta de la 4, inginfata aia care unbla numa cu bigudiurile pe cap si gatejte numa cu usturoi de npute tuata scara si cin si-o platio si madam Florescu de la 2 si baba de la parter, atunci sa ma ntrebe si pe mine. pina atunci ie buna si apa de la calorifer, da acu ie najpa ca nu mai dau ajtia caldura si nema apa calda. asa ca dusuri reci pin la iarna.
aizzz&co
-

eyewitness scrie: io dau shasele si flufa da noole
asa, ca io-s mai generoasa:D
iaodi 1: ma mir ca n-au debarcat-o pe tanti aia, cred ca are pile serioase.
iaodi 2: oamenii pot fi ingrozitori, mai rai ca animalele; din fericire, (cred ca) majoritatea nu-s asa si poate d-asta mai existam inca si deocamdata.
iaodi 3: eu m-am invatat sa nu mai clickez pe tati linkurili de pe fc, de cand m-a socat gaga odata, da' nu mai tin minte cu ce
da' poate ar fi dragutz sa ne avertizati ca nu e pentru suflete sensibile...sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
kant emir scrie:haulio, te'AI fript aci! satz fac o lista cu iuzarii care te vor pune pe lista de dujmani?
oliolio, ie grav! ie mAI grav decat daca te loai de cai pe parceaua lu gaga, itz spui io!
aozitz, da vina si ma-sa (muma - nu a padurii! - shakirei?) la concert? ca am aozit io ca numa ma-sa n-o lasa sa se desbrace calumea
oliolio, ie grav! ie mAI grav decat daca te loAI de cAI pe parceaua lu gaga, itz spui io!
aozitz, da vina si ma-sa (muma - nu a padurii! - shakirei?) la concert? ca am aozit io ca numa ma-sa n-o lasa sa se desbrace calumea
ai ai aiaiai (n.r. pardon, AI AI AIAIAI)
todo lo que he hecho por ti
fue una tortura perderte
editeişăn
: nici eu nu mai dau clici pe linkuri publicate p-AIci de cand am tipat ca din gura de sarpe dupa ce am vizionat un link pus de sephinoroth
cubuletz, dAI un link ceva?

............................
- sin ella
Mi-e pofta de dat niste lick, da' sa mearga legatura.
Behehehehe ce m-am amuzat. Vazui nicku' lu' jande_doe si vroiam sa verific cine-i (nu-i cine credeam) si-am ajuns la topicele cu miss si mister FC...behehehehe ce jakalisme "baaa...n-ai contorizat corect"..."ba nu e pe adus rude si cunostinte", "ba io sunt frumoasa, da' nu ma vedeti voi...acest poll e de rahat daca nu ies io prima" .."io sunt cea mai shmen, toata lumea shtie" iar discutia aia intre Oribilu' Mosh shi ...uitai care s-a certat...sly parca...a fo gigea rau..."milogule!" =))))))))))
Behehehehe ce m-am amuzat. Vazui nicku' lu' jande_doe si vroiam sa verific cine-i (nu-i cine credeam) si-am ajuns la topicele cu miss si mister FC...behehehehe ce jakalisme "baaa...n-ai contorizat corect"..."ba nu e pe adus rude si cunostinte", "ba io sunt frumoasa, da' nu ma vedeti voi...acest poll e de rahat daca nu ies io prima" .."io sunt cea mai shmen, toata lumea shtie" iar discutia aia intre Oribilu' Mosh shi ...uitai care s-a certat...sly parca...a fo gigea rau..."milogule!" =))))))))))
-

fluf scrie:niste roacheri ragusiti si cu masti grotesti au batut tati bajetii finutzi si gagicile desbracate
esti ria si partinituare. chiar ti-au placut mascaricii aia sau simplul fapt ca sunt roacheri ii ridica la rangul de favoriti? io zic ca orice trupa de roacheri necunoscuti ii baga in jeb. io-s dezamagita, de fapt nu. is nervoasa
. au fost si gagici imbracate, cu voci superbe si cu cantece faine (vezi Norvegia, Grecia).
mi-au placut (cam in ordinea asta): Bosnia-Herzegovina, Romania
, Norvegia, Letonia si nu mai stiu
huuuuooo
............................
- sin ella
bre, deci io nu-s fan Lordi, pe mine ma amuza doar, dar m-am cam saturat si de cantecelele de eurovision si gagicutele si bajeteii, etc. asadeci ma ierti ca m-am tavalit pe jos de ras si de incantare ca au castigat roacherii mascati
uite-asa, sic!
ps - uite-aci ce zice Salma, ca bine le zice: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16819
uite-asa, sic!
ps - uite-aci ce zice Salma, ca bine le zice: http://www.fanclub.ro/showthread.php?t=16819
sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-

Djinn - Mesaje: 4332
iaca, io nu-s fan dar tre' sa recunosc ca prestatia lui Traistariu a fost foarte buna pentru ceea ce se vrea Eurovisionul si chiar cred ca merita mai mult... nu-i asa necko?
Sau ma rog, pentru ceea ce s-a vrut, pana ieri, a fi Eurovisionul ::D
Sau ma rog, pentru ceea ce s-a vrut, pana ieri, a fi Eurovisionul ::D
"Uneori se mai intampla insa ca vreun Smochin razvratit sa se catzere pe gard si sa-si ia lumea in cap... "
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
imi asum ceea ce scriu, cine are de gand sa plagieze o face pe barba lui
-

river - Junior Member
asa-i river. oricum ar fi si oricare i-ar fi fost debutul, treistaru are voce. ceea ce lipseste multora care ne des cinta urechile.
shaki, cheste de gust. daia ma omor io dupe zeppelin, printre altele, pentru ale triluri.
shaki, cheste de gust. daia ma omor io dupe zeppelin, printre altele, pentru ale triluri.
aizzz&co
-

Plecai obosit in Fire, ajunsei in A, dormii in picioare 2 ore, ma trezii oleak, agatzai pe cin' nu trebe, altcineva care nu trebuia sa m-agatze a facut-o, tzopaii oleak, ma trezii mai mult, observai ca nu-i nime de-al meu prin zona, plecai spre casi, mergand agale pe drumu' de trezire (asa-i zic la drumu' intre Unirii si Dristor, atunci cand merg perpedes), adormii(de data asta-n pat), ma trezii, ta-daaam!
Last Edit : unde dreq imi e mobilu'?
Last Edit : unde dreq imi e mobilu'?
-

-

cutuma© - Mesaje: 3047
cutuma, NU
Shaki, iubito
, cu riscul de a te dezamagi marturisesc ca-mi place canticelul lui Traistariu si mai ales vocea dumnealui
. Ba mai mult cred ca e cea mai buna piesa cu care s-a prezentat Romanica pana acum la o editie Eurovision. “Torneroâ€Â
Shaki, iubito
, cu riscul de a te dezamagi marturisesc ca-mi place canticelul lui Traistariu si mai ales vocea dumnealui
. Ba mai mult cred ca e cea mai buna piesa cu care s-a prezentat Romanica pana acum la o editie Eurovision. “Torneroâ€Â............................
- sin ella
sin ella scrie: in primul rand nu vreau sa vad ce scrie Salma pentru ca ultimele ei mesaje pe alte subiecte au fost cam umflate cu pompa...
Iote bre cum am reusit io s-ajung persoana non grata d-aia cu un post la 3 luni
. Si altzii care-si tocesc degetzelele p-aciulea sa se mentzina in topu simpatiilor sau antipatiilor. Sunt tare, sa moara gingirica 
E foame de bani, e foame de bani, baetzi.
-

Salma - Mesaje: 774
altcineva care nu trebuia sa m-agatze a facut-o
cinteo agatzat, frumushelule? o unblat ielton prin capitala? or facatoru de chilotz?
eu ca eu, da' uite ca bietul kant emir inca nu si-a revenit dupa soc...
care soc breh? ca io nu mam uitat niciumpic la ieuroviziuon (m-am prapadit de ras privindul pe salvatoru Romaniei - a facut un shou pe cinste), da am vast mai tarliu umpic pe cajtigatori; posa adaug ca: miserupeanu de cine si cum a cantat/cajtigat, da' daca s-au spart umpic tiparele ie oche
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir