Divizia A Burger, sezonul 2005/2006

Campionatul National, echipa nationala a Romaniei...

Mesajde MiG29 » Sâm Mai 20, 2006 7:05 pm

io am auzit ca cica ear a demisonat Hagi...deja devine o obijnuinta~p
The Earth is full.GO HOME!
MiG29

Mesajde baixinho© » Sâm Mai 20, 2006 10:04 pm

nu se mai dă penalty cand un jucător faultează in propriul careu un adversar?
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde eyewitness » Dum Mai 21, 2006 6:54 am

craiova ie pruaspat promovata in divizia a. bravo iei, insa la fel ca la poli in earna asta, declaratiile patronilor strica imajinea punand in unbra orice realizare a jucatorilor. conform cu mititelu, craiova in 2-3 ani va juca in CL si va rupe tot in divizia a de la tuamna

deci la tuamna, un nou personaj charizmatic va intra in arena circului diviziei a
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Mai 21, 2006 8:00 am

bre, io cred ca hagi s-a bucurat ca poli sa ia bataie si sa aiba motiv sa demisioneze. e si ipocrit pe deasupra. pacat de poli, unde a fost si unde a ajuns!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
Necko

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 8:33 am

Asta-i problema, ca n-a prea fost nicaieri. De cand s-au *clears throat* reinfintat n-au facut nimic. Hagi le-a redat adevarata valoare.
Prohíbanos que odiamos cuervos

Decret despre Steaua - Sevilla : http://decret.blogspot.com
cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Mai 21, 2006 10:07 am

poli, unde a fost si unde a ajuns!

pai la sfarsitu turului ierea pe locu 4 la 3p de dinapulea care ierea lider. acu cu doo ietape inaintea farshitului returului ie pe 8 la 16p de lideru la zi, stiaua.

principalu realizator al acestei contraperformante este din pacate hagi
eyewitness

Mesajde Necko » Dum Mai 21, 2006 10:09 am

aaaaaaaaaaaaa, da? nu jtiam. poate ca ai dreptate, dar hagi tot un ipocrit ramine.

editdit. lu decretel ii ziceam cele de mai sus.
aizzz&co
Necko

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 11:22 am

nu mai imi zice decretel. Acum sunt cutumel. :D

cutuma©

Mesajde Necko » Dum Mai 21, 2006 11:40 am

rectifichez:

editdit. lu cutumel (adica lu decretel) ii ziceam cele de mai sus.
aizzz&co
Necko

Mesajde eyewitness » Dum Mai 21, 2006 6:46 pm

sportu-steaua 1-2

victorie pe deplin meritata a stelijtilor
dupa ce a jucat un canpionat intreg pe atac azi multzescu a gasit de cuviinta sa juace defensiv astfel ca sportu n-a prea contat in atac mai ales si dupa accidentarea lui mazilu. tibi balan in zi proasta si un joc slab al studentilor, poate cel mai slab din retur

steaua si-a netezit drumu spre titlu, sportu tresa-si pastreze pozitia a treia amenintata serios de dinapulea
eyewitness

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 6:56 pm

Ce-a fost la Cluj? L-am gasit pe tata fierband de nervi si spunand ca a fost blat. Eye?

cutuma©

Mesajde eyewitness » Dum Mai 21, 2006 7:07 pm

bre, nu jtiu ca am fost cu ochii beliti pe tvr1
eyewitness

Mesajde MiG29 » Dum Mai 21, 2006 7:15 pm

in primu rand ca n-a fost la Cluj, ci la Dej si in al doilea rand ca voi vedeti numa blaturi, mai ales la altii...
MiG29

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 7:20 pm

Migurila, o intrebare. Ce preferi in uefa la anul? dinampulea sau bancarii?

cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Mai 21, 2006 7:25 pm

ai atata umor si atata originalitate, ia-te de mana cu avortonu de meme si strigati amandoi ailaviustiaua.poate va baga si pe voi cineva in seama...
MiG29

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 7:27 pm

Te-am intrebat ceva. Nu era motiv sa te excrementezi pe tine aiurea. Probabil aerul de mare in sfarsit incepe sa-si faca efectul. Pacat.

cutuma©

Mesajde MiG29 » Dum Mai 21, 2006 7:47 pm

yea, right, whatever.
MiG29

Mesajde h0va » Dum Mai 21, 2006 7:53 pm

decret, n'a fost bre nici un blat..a jucat rapidu ft bine..din pacate sportu...:(

ps: daca etapa viit sportul pierde in giuleshti..steaua campioana, rapid shi dinamo in uefa, parca am mai vazut filmul asta..aia ie..pacat, mare pacat.

?!
h0va

Mesajde cutuma© » Dum Mai 21, 2006 7:59 pm

bre, hai sa facem o treaba. Dati si voi meciul alora de la Sportul. Rezolvam doua treburi, Cancerul nu joaca in uefa si stau si eu linistit la meciul cu Vasluiul. Nu de alta, dar am examen in ziua aia si n-am cum sa fac deplasarea :)

cutuma©

Mesajde memetshot » Dum Mai 21, 2006 8:36 pm

poi si hovule, la bacau de ce ar fi fo blat? plm, creca az s-a mai vazt odata ca la ora asta steaua si rapid chiar is peste restu echipelor din viituarea liga 1.
sper in sezonu urmator de muefa sa ajungem cu doo in semifinale
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
memetshot

Mesajde baixinho© » Lun Mai 22, 2006 12:18 am

n-am văzut nici un meci şi m-am forţat să aflu doar rezultatele finale (pentru statisticieni, mi-am făcut de treabă la serviciu pană pe la 18.00 forţandu-mă să nu deschid internetul şi televizorul să văd scorurile, după care am plecat spre casă, unde am ajuns pe la 18.50). am aflat rezultatele finale la realitatea tv in timp ce costin ştucan spunea că cfr cluj a cam fost blat. l-am injurat in gand, după care am deschis onlainsportu şi am văzut că steaua a caştigat dintr-un penalty. după poolile de rigoare, am aşteptat cuminte rezumatele şi acum pot să trag următoarele concluzii:

1) steaua a meritat victoria, pentru că avut mult mai multe ocazii clare de a marca
2) nu ştiu ce căuta stăncioiu aproape de marginea careului mare (sau unde s-o fi petrecut faza de la penalty) şi, mai ales, de ce l-a faultat pe nicoliţă, cand putea foarte bine să-l blocheze.
3) in drum spre punctul de la 11 metri pentru a indica lovitura de pedeapsă, salomir a bătut "cuba" cu Dică.

1 be) cei de la cfr cluj au fost jaloane in apărare şi mă mir că rapidiştii au marcat doar de trei ori. da, cfr cluj a fost blat.

păcat că aşa de decide campioana.
ANTI

care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
baixinho©

Mesajde old lord » Lun Mai 22, 2006 1:47 am

2) nu ştiu ce căuta stăncioiu aproape de marginea careului mare (sau unde s-o fi petrecut faza de la penalty) şi, mai ales, de ce l-a faultat pe nicoliţă, cand putea foarte bine să-l blocheze.

de acord cu tine, faza asta a fost foarte dubioasa, mai ales avand in vedere viteza mare cu care portarul de la sportul stud a ajuns la a picioarele jucatorului stelist

am avut io impresia ori chiar s-au intamplat mai multe evenimente destul de dubioase care au avantajat steaua pe acest final de campionat...
oare steaua revine la traditiile din anii 85-90 ??
curioasa asemenare. valentin ceausescu si gig becali :D
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde eyewitness » Lun Mai 22, 2006 5:49 am

baics si old lord, refuz sa cred ca jocu slab al sportului a fost un nonconbat mascat.
am spus pe-undeva p-aici ca stancioiu este varianta autohtona a lui carlos si te poti ajtepta la orice din partea lui.

ca sportu sa nu juace nica tresa anihilezi 3 jucatori, balan, mazilu si lazar. balan a facut cel mai slab meci din cate am vazut, mazilu s-a accidentat la inceputu meciului iar lazar a fost retras in defensiva. astfel sportu nu mai conteaza in atac iar sportu abarnare sa juace in aparare, defapt nu jtie sa se apere.

daca mazilu pleaca in sua si o sa si juace si daca sportu va juca in jiulejti altceva decat a jucat cu steaua atunci se pot najte nijte semne de intrebare, pana atunci merg pe ideea ca a fost un joc corect
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 22, 2006 7:53 am

aiule, dincolo de non-combat, dincolo de apărarea vraijte a lui CFR Cluj, dincolo de faptul că portarul de la cluj şi-a băgat singur mingea in poartă la primul gol sau că la al doilea a vrut să pareze ca la handbal (cu piciorul inainte, in loc să plonjeze, deşi Buga şutase langă bară ), rămane faza de la punctul trei, care mă ingrijorează mult mai mult. dar o las aşa şi nu mai spun nimic, că după aia iar se găsesc dobitoci care să mă muşte de rect.
ANTI

baixinho©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 22, 2006 8:38 am

bre repet, pana la probe evidente refuz sa cred ca a fost blat, daca insa se dovedejte contrariul atunci RUSINE! atat sportului cat si stelei.
eyewitness

Mesajde cutuma© » Lun Mai 22, 2006 8:51 am

old lord vorbesti prostii si nici nu-mi propun sa-ti raspund.

Baics, iti apreciez obiectivitatea, si ma bucur ca recunosti ce s-a intamplat la Cluj. Legat de Stancioiu si de penalty-ul provocat de el. Aseara la recurs am vazut si eu faza inca o data si mi s-a parut hazardata iesirea sa. Dar cum nu-l urmaresc pe acest portar, zic ca eye este cel mai in masura sa ne spuna daca a jucat sub valoarea sa. N-as vrea sa fiu rau, dar pe principiul asta inseamna ca Imbecilul de la noi din poarta e pe blat de vreo 5 meciuri incoace.

cutuma©

Mesajde eyewitness » Lun Mai 22, 2006 9:07 am

sa ne spuna daca a jucat sub valoarea sa

nu a jucat sub valoarea sa iel jucand constant prost de obicei. in plus nici nu-l duce continutu damijenei. io crez ca in mintea lui s-a produs altceva, dupa ce l-a facut dica de 2 lei mai devreme, ce si-o fi spus omu in mintea lui, gata, la banel ies la rupere, ori minjea ori femuru, numa ca a iesit cu o fractiune de secunda prea tarziu asfel ca-i ramasese duar femuru, ca daca cunva ar fi atins minjea nu mai ierea penalty.

pe mine m-a dezamajit tibi balan mai mult decat stancioiu, a frut sa se dea rotund sa-i faca pe alde radoi, ogararu, paraschiv, vulpoi batrani si s-a facut de cacao in loc sa paseze asa cum face de obicei. in final a reusit sa-l faca duar pe lovin, in prelunjiri. mare jmecherie.
eyewitness

Mesajde baixinho© » Lun Mai 22, 2006 10:38 am

eyewitness scrie:refuz sa cred ca a fost blat

nu ştiu dacă a fost blat şi ar fi absurd să-mi dau cu părerea in condiţiile in care nu am văzut meciul cap-coadă. dar, pentru un blat nu este nevoie să participe ambele echipe, in totalitate. adu-ţi aminte de meciul de pomină craiova - rapid, din ultima etapă a campionatului 1997/1998, cand portarul, jumătate din fundaşi şi atacanţii craiovei au jucat pe bune, iar ceilalţi au fost blat pentru rapid.

m-au amuzat fundaşii clujeni la faza golului lui buga, alergau pe langă rapidist de parcă plantau ceapă, vorba unui amic de-al meu.
ANTI

baixinho©

Mesajde old lord » Lun Mai 22, 2006 12:31 pm

io crez ca in mintea lui s-a produs altceva, dupa ce l-a facut dica de 2 lei mai devreme, ce si-o fi spus omu in mintea lui, gata, la banel ies la rupere, ori minjea ori femuru, numa ca a iesit cu o fractiune de secunda prea tarziu asfel ca-i ramasese duar femuru, ca daca cunva ar fi atins minjea nu mai ierea penalty.

si totusi ceva este destul de ciudat. sportul lupta pentru titlu. era minutul 80. gresala portarului scoate pe sportul din lupta pentru titlu. ei bine???? la o asa gresala portarul ala nu trebuia sa fie suparat??? nu trebuia sa puna si el mana in cap ??
a observat careva ca portarul s-a comportat de parca nimic nu s-a intamplat. cel putin asa mi s-a parut mie
Cel mai dificil, când eşti înşelat, este să-ţi păstrezi demnitatea. Să te simţi de parcă n-ai merita oxigenul pe care îl tragi în tine. Te obişnuieşti cu asta. Începi să crezi. Chiar să-ţi placă. Ca o sticlă care nu se goleşte niciodată. Poţi să o duci la gură la nesfârşit.
old lord

Mesajde nae cinefil » Lun Mai 22, 2006 12:46 pm

la o asa gresala portarul ala nu trebuia sa fie suparat??? nu trebuia sa puna si el mana in cap ??
nu bre, finca sportu cre ca a fost prima echipa den defuncta divizieA care a adus un psiholog la vestiare. Andone parc-o fo cu ideea sh-atunci totz faceau mijto de chestia asta.
dar revenind, portaru a avut un psihic solid sh-a vazut jumatatea plina a paharului: nu a fost eliminat, mai erau 10-15 minute in care cel mai prolifica atac din retur putea marca etc.
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color]
[/color][/color]
nae cinefil

AnteriorUrmătorul

Înapoi la Fotbal Intern