aphextwinz scrie:Bortziene,Intai, scuteshte-ma de apriorismele tale ..
mai. sunt multe de discutat .. dar ce e foarte clar la momentul de fata ( adica IN CARTI/MANUALE ) : informatia se stocheaza in creier ionic. yep? adica + si - ( vezi manualele de bionica de la medicina ) .. ceea ce inseamna ca nu exista FATA/ SPATE .. DOS/CAP ..
..acum : fiecare fragment de realitate / informatie ( sunete / culori / senzatii etc.) care intra in creierul tau .. e tradus ionic. si stocat. ..de acord? ..adica SI sunetul se TRANFORMA ... in MATERIE ionica .. cctd.
..acum raspunde-ti tu mai clar : ce e muzica/inlantuirea (aranjata / accidentala ) de sunete si cum e constientizata ? .. daca iti raspunzi la asta, o sa intelegi si partea cu crearea de sunete/muzici .. sau arte in general .. acum vreo 7 ani ..lucrarea mea de diploma a avut o astfel de tema .. dar a trebuit sa trec prin bionica , fizica ,chimie , matematici si alte ..materii .. ma rog. nu am pretentia ca le stiu pe toate. ar fi bine sa nu o ai nici tu...
..partea ( rautacioasa ) cu "artist sau ce te crezi tu " .. las-o ptr dusmani

..ca nu e cazul sa ne muscam reciproc. .. nu pot spune ca sunt artist DOAR pentru ca TRAIESC din asta. ..
..desenez/ animez/ editez video /sunet de cam 8 ani .. si cred ca o fac BINE, din moment ce .. castig / traiesc din asta .. nu pot sa-mi dau eu mie calificative. dar ..sunt OK .. muzica fac iarasi de ani buni .. din nou as fi subiectiv daca mi-as da pareri despre muzica mea ..
.. DAR : asta fac si din asta traiesc. nu stiu daca ma pot autodenumi "artist" ori alta lighioana. .. si oricum nu are importanta in discutia de fata ...
..poate ce fac eu zilnic e un kitsch ..pentru unii si valoros pentru altii ..chiar asta nu ma intereseaza. mai important e sa fac SINCER ceea ce simt la fel de sincer ca trebuie sa fac. sa-mi urmez drumul , fara sa ma intereseze daca tu sau altii ma considera ARTIST sau nu .. valoros sau nu .... chiar nu conteaza . eu merg intotdeauna incotro ma indruma sufletul. cum ma judeca lumea ..chiar nu conteaza.. dar..asta e o chestiune personala.
.. despre cum compun/creez eu .. sunt multe de povestit, dar la baza e simplu: adun sentimente / stari , in timp , le inmagazinez ionic .. apoi la un moment dat cand simt ca explodez iau chitara in mana ( sau pianul/ sau pensula/ sau creionul ) si cant/creez.... sau ..scriu versuri/idei ..descriu stari. .. cam atat. nu pot sa-ti descriu starea pe care o am DUPA ce am terminat o piesa .. parca m-am eliberat de o mare incarcatura/povara ionica ..sau poate ca AM ARANJAT-O in mine , am ordonat-o si acum nu mai imi bantuie haotic creierul ..

..nu stiu ..
.. remodelarea informatiei se face aparent dirijat de stare. totusi eu cred ca si starea e motivata de informatia adunata .. sau caramida e facuta din casa ..

.. sunt multe de zis. probabil candva o sa inteleg si eu mai bine mecanismul. pana acum ..atat am priceput.
PS: muzica buna? romaneasca? e . destula. promovatorii profesionisti/ implicit ascultatorii fideli sunt tot mai putini... se prefera a se da pe posturi o muzica CAlma .. usoara ..placuta ... frumoasa .. fara distoarse deranjante .. ..senzatii cat mai aproape de plutire..drogare .. probabil ptr a nu ne lasa sa observam gunoaiele din jur ...viata de cacat ..stupizii imbecili perversi penali din parlament ... muzica de/pentru zombieeeeeeee ...
..muzica ar trebui sa DESCHIDA mintile .. nu sa te minta / sa iti acopere ochii ..
.. e posibil ..oare ... sa fie comandata POLITIC muzica de la radio/tv???

) ..exista muzica buna. romaneasca. destula. dar cautati-o DACA o VRETI, in mediile free ( ca de ex. net-ul )... nu prin mass-media .. si dupa ce ati gasit-o, daca va place ..sustineti-o. ca sa o aveti si la anu'

..
bafta.
o zi buna
sporlarock.