se pare ca Sectorul 2 a intrat in carantina (nu e caterinca, am auzit la radio): pe cine injuram? pasarile migratoare? pe ala din Codlea, care a vandut nuscata carne de pui? autoritatile, ca n-au gasit alta metoda decat carantina pe bucatzi? ca se poate ca maine sa intre in carantina o alta zona a capitalei (presupunand ca n-o sa intre tot orasul), si atunci o sa fie urat
nu se mai merge la munca (nu ca ar fi neaparat rau), nu se mai vine de la munca (vai de capu celor prinsi la serviciu!), nu se mai poate merge la mueri (sau nu se mai poate ajunge inapoi la nevasta, in caz ca te-a prins vremea la amanta - haulio, nici nu vreau sa ma gandesc!) decat pe la cele de prin vecini
parerea mea: balamuc in toata regula!
(am deschis pe caterinci - desi fenomenul o sa fie cat se poate de social - pentru ca presupun ca o sa fie mai mare hazul decat necazul)
balamucul carantinei
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
balamucul carantinei
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
asta chiar ca e de caterinca:Dkant emir scrie:nu e caterinca, am auzit la radio
io zic ca trebuie injurat(si nu numa) ala care o inventat aviara, vaca nebuna, pesta porcina si altealeape cine injuram? pasarile migratoare? pe ala din Codlea, care a vandut nuscata carne de pui? autoritatile
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
am auzit shi eu k nu tre sa trec azi prin sectoru 2 shi 4.... ma gandesc k o sa le sar k la shah maybe...
eniuei, mare pacat k nu ie carantina shi aici, sa mai fi stat o sactamana acasa 

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
localitatea Sacele judetul Brasov in carantina de la ora 14. bine spuse antescriitorul.
ioi
ioi
Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
nu tre sa treci prin sacele ca s-ajungi la brasov, hai fugutza ca nu se stie 

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
deci io habitez in sectoru' 2. deci sa nu ma mai duc maine la munca pe motiv ca m-a sechestrat carantina aviara la domicil? mai najpa de unde fac io rost de garduletze d'alea de planteaza ajtia ca sa nu sara virusu', ca la mine n-au ajuns inca. da' sper ca pana la sfarshitu' lunii sa se ajunga la totzi din sectoru' 2, ca n-ar fi corect ca pe unii sa-i carantineze shi pe altzii sa-i lase sa plece brambura de capu' lor de cu dis de dimineatza, privandu-i astfel de nishte somn in plus.
-
nocturna - Mesaje: 8725
10 mesaje
• Pagina 1 din 1
Înapoi la Vechi: Kterinca & Aberatzii