C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
of,of,cum cashtigai io o sticla de uschi cum ca pariai ca niste manelisti cocalari cu masini de tute da mii da ieuro nu mai ie in stare sa faca nici o pierformanta.le multumex frumos!
bravo baixule!
-
marian jan - Mesaje: 2100
neatsa
huo bre, huo. La noi e sauna pe asfalt.
necko, didi is perfect
daca aude frate-mio se mira ca de unde ma cunosti asa bine 
ala rau si nesuferit scrie: azi ie zi de plaja ceea ce uram la toti cemeijtii
huo bre, huo. La noi e sauna pe asfalt.
necko, didi is perfect

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
buon giorno, enibiei! tutto bene?
djini, va bene! didi sa fie!
bre, tziu sa va anuntz ca fiumeu o luat atestatu de instructor sportiv. de una am scapat, Doamne ajuta!
cald, cald bine sha ici.
djini, va bene! didi sa fie!
bre, tziu sa va anuntz ca fiumeu o luat atestatu de instructor sportiv. de una am scapat, Doamne ajuta!
cald, cald bine sha ici.
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
deci az e zi de plaja. suarele straluce tare in spatele norilor care plang de emotie. bag pl in muedia.
alfel totu bine, vacanta competitionala pana vineri care nici vineri nu ma spetesc
alfel totu bine, vacanta competitionala pana vineri care nici vineri nu ma spetesc
I'm sorry, but the position of annoying, incoherent talking animal has already been taken
meropi, ramane cum am stabilit
meropi, ramane cum am stabilit
-
memetshot - Mesaje: 7050
ola la uaminii destoinici
venitam de pe plaja special amenajata pe puntea baporasului unde ie cald si briza flutura pleata de lordist. pe plaja modern, de dupe toboganele rujinite, unde se dadea migu cand ierea copchil mic si prostut, ie lume si chiar sin apa ie uamini curajoji. pe fetzele lor se citejte insa tristetea ca fiica ratacituare a constantzei, in spetza flufa, nu ie alaturi de iei
necko, felicitari pentru fiul cel merituos
memete, da solarii nare aia bre?
de gagalina jtiti ceva? am o comunicare sai fac, daco vedeti zice-tii cam cautato
acu ma scuza-ti un picutz, ma scald putzin intro halba de bere rece
venitam de pe plaja special amenajata pe puntea baporasului unde ie cald si briza flutura pleata de lordist. pe plaja modern, de dupe toboganele rujinite, unde se dadea migu cand ierea copchil mic si prostut, ie lume si chiar sin apa ie uamini curajoji. pe fetzele lor se citejte insa tristetea ca fiica ratacituare a constantzei, in spetza flufa, nu ie alaturi de iei

necko, felicitari pentru fiul cel merituos
memete, da solarii nare aia bre?

de gagalina jtiti ceva? am o comunicare sai fac, daco vedeti zice-tii cam cautato
acu ma scuza-ti un picutz, ma scald putzin intro halba de bere rece
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
eyewitness scrie:ma scald putzin intro halba de bere rece
da pune, nea, şi nejte bere, că aşa, pe uscat, e najpa rău.
nenea neco, merluc, adică, teoretic, fiuuu lu matale poate s-o antreneze pe Mişu Ştef?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
da pune, nea, şi nejte bere, că aşa, pe uscat, e najpa rău.
chiar imi lipsea umoru baicsian, nam mai ras de mult ashea... in hohote

-
deci io ma bucur pe aceasta cale ca fratii mei constantzeni nu m-au uitat si-mi duc dorul de zor
pun pariu ca si pescarusii zburatacesc aiurea si au cam incurcat culoarele de zbor finca nu sunt io acolo sa-i coordonex de pe acoperisu colibei. Multumim corespondentului local la fatza locului, cu sincera consideratiune si nu-mai-stiu-ce, bere sa fie
necko, felicitatiuni si bafta in continuare
in ce ramura?
shaki, unde-ti tii mobilu cand incearca ominii sa te sune??

necko, felicitatiuni si bafta in continuare

shaki, unde-ti tii mobilu cand incearca ominii sa te sune??
-
bre, atestatu ie pe folbal, casha fu clasa lui, de folbal, da el ie pe tenis de masa. asa ca ntii univesitatea si porma pe mishu stef. si sanchiu.
aizzz&co
-
Necko - Mesaje: 4348
pai poate sa faca si colegiul de antrenori pe alta specializare, facultatea pe alta si uite-asa aduna fro 4
nu e rau, sa aiba de unde alege.
bre, am gasit o chestie misto pe un site al unui ziar, comenta un nene ce le-ar ura el guvernantilor:
M ulte
U rari de
I ntegrare
E uropeana

bre, am gasit o chestie misto pe un site al unui ziar, comenta un nene ce le-ar ura el guvernantilor:
M ulte
U rari de
I ntegrare
E uropeana

-
am ajuns si io bagashiar dracii cuada.
o zi eminamente ratata. cel putzin pt domnu dante aligheri care daca se nastea in secolul asta si mai ales in bukale plus o treaba macsim doo la ITM ar fi scris un infern de toata frumusetzea.
sa va esplic: ma inarmez cu niste acte care trebe completate de duamne supraponderale aflate in biruaie cu aere conditionate. ajung cu greu, parchez si mai greu deuarece calea giulesti e sparta de juma de an de unii care cica ar face o line de tramvai (ceea ce io nu crez), transpir pana la unitatea de functionare publice, urc la ultimu' etaj si realizez realitatea iadului.
un culoar luuung de tot, fara geam, fara vreo aerisire decat casa scarilor care nu face fatza etajelor intesat tot cu oeameni lipiti inre ei ca mustele de hartiile alea lipicioase.
aer in concentratie de 0,5%. imi fac curaj, trag o dusca de aer de la buda si intru intre oameni intreband: la duamna x este cineva? sperante desarte. 3/4 din culoar vocifereaza. orologiu bate 12 jumatate. mai incerc: cam cate persoane sunt?
mi se raspunde in diverse note parca luate din rigoletto: cam cinshpe!
incerc sa nu lesin, o iau la guana spre cismeaua din curte, mai trag putin aer de 40 de grade la neumbra si revin dupa juma de ora: a intrat cineva?
corul: ntz!
astia sunt superuameni, m-am gandit, anaerobi, fara simtz nasotiv si definitiv fara o urma de selfrespect daca pot sta in halul ala.
o rup la fuga, sun angajatoru number oan, dau pas definitiv angajatorului number 2 si ma asez intr-o masina (a mea) stata ceva vreme in suare. aeru conditionat abia face fatza. spate ciuciu.
neputand intoarce (lucrari, remember?) o iau pe podul grant. bagashiar pula in el toti dracii. fireste, ea in reparatii. ca intotdeauna.
cu greu ies din inghesuiala cu gandul sa o iau pe la piatra cracanata, perla, fane babanu, burou. vezi sa nu. e greva. sau nushce plm de alti oameni care blocheaza circulatzia.
ignor militzianu' care fluiera dupa mine ca am trecut pe roshu si o iau incotro imi indica o militzianca blonda. fac stanga sa ies la lupuaica. vezi sa nu. de la ronduletz niste oameni sparg asfaltul si imi arata sa fac dreapta unde biensure e obligatoriu la dreapta = ma intorc de unde am plecat.
noroc ca is suflet caritabil si lasasem sa intre in fatza un camion de ursus, da-i-ar dzeu sanatate ca ma luai dupe el si dupa doo interzise ajung unde voiam.
fireste ca aeru conditionat de la buro nu functiona din lipsa de curent (bine ca nu am luat liftu' ca acolo eram si acum) si dupa inca niste scurte opriri am ajuns sa va zic nadufu'. si din graba mi-am ars mana in tzigara asa ca acu' scriu greu pt ca tzin un deget in bere rece si unu' in spirt.
hai noroc.
o zi eminamente ratata. cel putzin pt domnu dante aligheri care daca se nastea in secolul asta si mai ales in bukale plus o treaba macsim doo la ITM ar fi scris un infern de toata frumusetzea.
sa va esplic: ma inarmez cu niste acte care trebe completate de duamne supraponderale aflate in biruaie cu aere conditionate. ajung cu greu, parchez si mai greu deuarece calea giulesti e sparta de juma de an de unii care cica ar face o line de tramvai (ceea ce io nu crez), transpir pana la unitatea de functionare publice, urc la ultimu' etaj si realizez realitatea iadului.
un culoar luuung de tot, fara geam, fara vreo aerisire decat casa scarilor care nu face fatza etajelor intesat tot cu oeameni lipiti inre ei ca mustele de hartiile alea lipicioase.
aer in concentratie de 0,5%. imi fac curaj, trag o dusca de aer de la buda si intru intre oameni intreband: la duamna x este cineva? sperante desarte. 3/4 din culoar vocifereaza. orologiu bate 12 jumatate. mai incerc: cam cate persoane sunt?
mi se raspunde in diverse note parca luate din rigoletto: cam cinshpe!
incerc sa nu lesin, o iau la guana spre cismeaua din curte, mai trag putin aer de 40 de grade la neumbra si revin dupa juma de ora: a intrat cineva?
corul: ntz!
astia sunt superuameni, m-am gandit, anaerobi, fara simtz nasotiv si definitiv fara o urma de selfrespect daca pot sta in halul ala.
o rup la fuga, sun angajatoru number oan, dau pas definitiv angajatorului number 2 si ma asez intr-o masina (a mea) stata ceva vreme in suare. aeru conditionat abia face fatza. spate ciuciu.
neputand intoarce (lucrari, remember?) o iau pe podul grant. bagashiar pula in el toti dracii. fireste, ea in reparatii. ca intotdeauna.
cu greu ies din inghesuiala cu gandul sa o iau pe la piatra cracanata, perla, fane babanu, burou. vezi sa nu. e greva. sau nushce plm de alti oameni care blocheaza circulatzia.
ignor militzianu' care fluiera dupa mine ca am trecut pe roshu si o iau incotro imi indica o militzianca blonda. fac stanga sa ies la lupuaica. vezi sa nu. de la ronduletz niste oameni sparg asfaltul si imi arata sa fac dreapta unde biensure e obligatoriu la dreapta = ma intorc de unde am plecat.
noroc ca is suflet caritabil si lasasem sa intre in fatza un camion de ursus, da-i-ar dzeu sanatate ca ma luai dupe el si dupa doo interzise ajung unde voiam.
fireste ca aeru conditionat de la buro nu functiona din lipsa de curent (bine ca nu am luat liftu' ca acolo eram si acum) si dupa inca niste scurte opriri am ajuns sa va zic nadufu'. si din graba mi-am ars mana in tzigara asa ca acu' scriu greu pt ca tzin un deget in bere rece si unu' in spirt.
hai noroc.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
pentru gaga si flufa visavis de posturile de mai sus
io sunt la mare, da?
io sunt la mare, da?

-
camera de muncacumva?
raspuns corect. iti pastrez o felie de pizza?
pentru aiu si aiu: mare branza bre, ai arsuri? ai 40 de grade? ai transpirat? AI femei guale si atata ma duare la basca

- gaga
gaga scrie: iti pastrez o felie de pizza?
nu cred c-ajung prea curand pe la matale, deci donez premiul

taman pizza am mancat azi. Si ieri. Trenta. Bianca, campagnola - bune. Composta - boring.
pentru aiu: ti-as ura mult tzunami, da' mie ca ia pe sus si casa alor mei

-
tareDjinn scrie:
M ulte
U rari de
I ntegrare
E uropeana

gaga, am fost shi io la camera de munca. nasol. acu ma duc acasik. puate mai vb de muzik...

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
necko, io am mare iar voi in timisuara o sa aveti concert shakira deci o conpensatie ezista asa ca nu fi individiuasa, da?
shaki, fate cu nu vezi postu, da?

shaki, fate cu nu vezi postu, da?

-
shakule, si io am mai fo da azi a fo nacsol, de obicei nu am probleme. azi m-a spart caldura si aglomeratzia si, ca uitai sa zic, am vrut sa ma duc la o br sa reviu la ora de inchidere si am intrebat daca az au program pana la 16 sau pana 18? si mi s-a zis: azi e o esceptzie, pana la 13! asa ca o laie.
da un semn cand revii cu muzicile numa ca vez ca io scriu fuaaate greu ca s-a evaporat spirtu'
da un semn cand revii cu muzicile numa ca vez ca io scriu fuaaate greu ca s-a evaporat spirtu'
- gaga
kante mire, teantrebat cineva ceva pe matale de sanatate?
ce plm te baji in vorba cand noi vorbim acilea de mare, suare, plaja, shakira si camera de...tortura, ai?

ce plm te baji in vorba cand noi vorbim acilea de mare, suare, plaja, shakira si camera de...tortura, ai?

-
gaga scrie:am vrut sa ma duc la o br sa reviu la ora de inchidere
io zic satz lashi rand, poate o lista ceva.... ca altfel te trezesti ca la ora inchiderii inca e coada si tot dijaba

ps - aflam din presa ca Viorica de la Clejani va face un duet cu Blondy. deci asa colaborare stralucita n-am mai pomenit de la Gyoarfa cu Gutza Salam

-
ce plm te baji in vorba cand noi vorbim acilea de ...
+ rinichi, scoici, jiurjiu ... trebi kapitale ce sa stie cantemiru?

gin, daca gasesti unu asa de dobitoc ca sa stea in sauna, microbi, aroma de suduare, boratura de fomei gravide si stranuturi de pensionari muciosi ca sa imi tzie mie randu, te rog sa mi-l prezintz sa ii fac statuie de dobitocu secolului.
lasa ca jtiu io rezolvarea, numa ca nu ma asteptam az

- gaga