C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Seara buna tutulor miercurialilor!
Aseara am reushit sa ma imbat iar azi la munca sa fiu paralel cu tot ce insemna munca in jurul meu.Asta nu m-a impiedicat sa desfac shi sa strang enjpe mii de shuruburi shi sa pun d-a-m-pulea un senzor de cama shi solenoidul de avans la un mondeo.Plm!
Vecinica, sa jtii ca mi se pare ca te-am vazut azi cu giganticu pe la trapezului p-acoleasha da n-am apucat sa strig dupe tine ca jeepu gonea prea tare printre pietontzi shi altzi participantzi la trafic.
Ma duc sa mai beau oleaca!
Aseara am reushit sa ma imbat iar azi la munca sa fiu paralel cu tot ce insemna munca in jurul meu.Asta nu m-a impiedicat sa desfac shi sa strang enjpe mii de shuruburi shi sa pun d-a-m-pulea un senzor de cama shi solenoidul de avans la un mondeo.Plm!
Vecinica, sa jtii ca mi se pare ca te-am vazut azi cu giganticu pe la trapezului p-acoleasha da n-am apucat sa strig dupe tine ca jeepu gonea prea tare printre pietontzi shi altzi participantzi la trafic.
Ma duc sa mai beau oleaca!
In vino veritas!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
In tzuica grades!
In bere ciucash!
-
paiacec - Mesaje: 4901
bre, paiacece, poate matale esti mercurial, io nu ma simt
si sa-tz fie jena ca nu treci si pe la gaga.
iaodi: kusturica rulz. momental, pisicile
ca sa citez din genitor-miu [(c) gaga] : un la dolce vita tiganesc
ps - cred c-am sa-nvatz sarbeste daca ma mai uit mult la filme ale lu maestru

si sa-tz fie jena ca nu treci si pe la gaga.
iaodi: kusturica rulz. momental, pisicile

ps - cred c-am sa-nvatz sarbeste daca ma mai uit mult la filme ale lu maestru

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
zmorning.
la timi e plin de apa. apa de ploaie. sper numa sa nu nceapa ajtia acum iar cu inundatiile.
asa-i de trist si shachira nu mai vine...
la timi e plin de apa. apa de ploaie. sper numa sa nu nceapa ajtia acum iar cu inundatiile.
asa-i de trist si shachira nu mai vine...
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
bon dimine
pupam jijica si sodica
tzutzuim fetili lordistili
la mare ie suare, cald si marea calma
nu seanunta ploaie uda
pupam jijica si sodica
tzutzuim fetili lordistili
la mare ie suare, cald si marea calma
nu seanunta ploaie uda
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
buenos dias voo
pupăm aiu şi SODi
Şachira (hu?) fo'evă
pupăm aiu şi SODi
Şachira (hu?) fo'evă
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
file, ca sa navem vorbe si sa nu tzipi porma pe tot forumu ca flutur dupe pasarile oropsite, te anuntz pe aceasta cale directa si fara ocolisuri ca a aparut pe torrente iepisuadele 23 si 24 legate si inpreuna dar si separate si singulare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ser`us! trebi in continuare, da` am intrat special, ca shtiam ca m-anuntza aiu ca aparut episodu 23 den serialu` shi nu froiam sa dezamajesc!
ups! 23 si 24?! cum de? a fost doo episoade mercuri? caut desara! multzam enorm!
ups! 23 si 24?! cum de? a fost doo episoade mercuri? caut desara! multzam enorm!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
să mă sugă de carici toţi taximetriştii moijti care trec acum pe Calea Victoriei şi claxonează de nu te inţelegi om cu cetăţean. să mă pijpe pe faţa lor de boraţi.
ANTI
-
pisicile lu kusturica s magistrale! mai rar asa nebunie de comedie!
si voi? si noi

alfel bag o bere sa ma racoresc si porma va mai zic io. aiulicutzicu cand apari sami zici satz zic pe itau ce minunatzii gasii ca satz incanteze uichendu

zmorning.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
deci buenos dias şi pupăm la aiu şi SODi
să trăiţ, şefu, ce faceţ?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
baixinho ©*, memetShol, RooT*
să trăiţ, şefu, ce faceţ?
Acest subiect este vizionat in acest moment de : 4 (3 membri si 1 vizitatori)
baixinho ©*, memetShol, RooT*
ANTI
-
test test test
ANTI
-
sunteti toti infundati in munci acu??
io nu bre, cel putzin azi e zi de juaca, da' daca nu merse kkt aista de site nu am mai incercat. aiu untei? dacal vedetz sa ii zicetz ca l-am cautat.
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga