Ce parere aveti despre Adolf Hitler?

discutii pe care nu stii unde sa le incepi, haz de orice caz; ca intre prieteni

Moderator: anjin-san

Mesajde o_tzestoasa » Vin Apr 28, 2006 8:34 pm

gaga scrie:tzesti, in formula favorita de ovrei, cea cu jde milioane nu exista.

in varianta in care viata fiecaruia conteaza exista.

exact asa ie, cum zici...am citit si se stie, s-a mai spus si aci ca nu se existau 6 milioane, darmite sa-i shi omoare pe toti...da te cutremuri cand auzi sau citesti sau vezi in ce chinuri au murit oamenii aia, indiferent ca-s milioane sau numa sute sau numa 10... :(
am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
o_tzestoasa
Junior Member

Mesajde gaga » Vin Apr 28, 2006 8:45 pm

indiferent ca-s milioane sau numa sute sau numa 10...

perfect de acord, mai ales femeile gravide legate de picioare ...

avea megadeth niste versuri cam asa: "and when you kill a man, you're a murderer
kill many, and you're a conqueror"

nu ca evreii de acum ar fi mai baietzi buni in razboaiele lor, ma rog, nu sunt dzeu sa judec.
gaga

Mesajde kant emir » Sâm Apr 29, 2006 1:42 am

si MI se pare aberant se discute o tema istorica intre oamenI care sunt atat de diferitzi moral...

shanume (parafrazand o caricatura omeneasca - hint: ie "politician") cum stabilejt tu ce ie aia moral? si cum constatzi tu cele diferentze? ne cantarejt (adica tu pe noi, nu altzii pe altzii) cu mintea ta?
si tema poate ca e mai mult morala decat istorica, si io-m risipesc daialapu raspunzandutz tzie
deci io zic ca itler ie najpa
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
kant emir

Mesajde sin ella » Vin Mai 26, 2006 11:35 am

cococo scrie:Daca stiti careva vreun site care contine PROBE despre gazare spuneti-mi si mie... (in afara de marturii/amintiri/povestiri, astea sunt subiective).

Pe cand siturile sunt autoritatea in persoana :doh:. De ce crezi tu ca amintirile sunt subiective? La urma urmei marturiile martorilor oculari cantaresc cel mai greu in orice proces si nu degeaba. Teoriile alea pe care le fluturi tu pe aici nu sunt subiective? Dar milioanele (nu ca ar conta cifra, cum spunea si gaga) de evrei lipsa la apel e tot o proba subiectiva? Mai conteaza ca au fost gazati, impuscati, electrocutati sau lasati sa moara de foame si frig???? Subiectiv esti tu! Stiu ca e o pierdere de vreme sa incerc sa-ti deschid ochii, dar scriu in speranta ca vor citi altii si se vor alege cu ceva.

cococo scrie:Dimpotriva, exista probe ca nici nu se puteau construi incinte in care efectiv sa se gazeze milioane de oameni!!!

cum ar fi? + Au fost gazati pe rand, nu toti deodata.

cococo scrie:Daca ar fi existat asemenea probe in arhivele germane, crede-ma, le-ar fi folosit deja! Adevarul e ca nu exista probe de nici un fel!!! Nici documente, nici filme, nici marturii oficiale...

si
cococo scrie:Am zis ca nu exista probe in favoarea teoriei holocaustului, ori tocmai de aceea fac "valuri"! Eu cer probe!!!

Exista foarte multe PROBE. Intr-unul din reportajele pe care le-am pomenit pe threadul cu “Der Untergangâ€Â
............................
sin ella

Anterior

Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma