Pret prea bun, pt. ca mi-e urgent

0742 557057
sergiumuresan@gmail.com
Puteti vedea clapa aici
Cam scump pentru vechitura aia care dateaza de prin 1995, 150 - 180 USD ar merge, dar nu 200 EUR. Pai ala in urma cu 10 ani costa echivalentul a 300 EUR de astazi, si un instrument digital (considerand si progresele mari din industria instrumetelor digitale, presupunand si faptul ca e probabil la mana a 2-a, a 3-a) se depreciaza cu mai mult de 30% in 10 -11 ani de zile..centralbpm scrie:VAND Roland MC 303 Groovebox ieftin !!!! 200 Euro !
sau schimb cu placa de sunet pe USB pt laptop !
Y!m: funstation2003
ekuator scrie:Ai incerat sa lucrezi cu MC909?
Vezi ca e VARZA la sunete, are "clapele" alea sub forma de butoane moi (deci iti trebuie neaparat sa atasezi un controller daca vrei sa canti calumea pe el) plus ca are niste bug-uri de programare se blocheaza niste functii p-acolo..
Cred ca singura chestie e ca are posibilitati de sampling (poti sa importi sau sa inregistrezi pe el direct sunete in format wav), in rest e cam varza...
Stefan B scrie:Salut, spuneti-mi si mie va rog frumos la ce pret se mai vinde o pereche de monitoare de studio Yamaha NS10.. merci mult (anticipat)
Endo_ro scrie::sal: Cumpar monitoare audio (Yamaha NS-10 sau Roland) si interfata audio Delta 1010 sau 66. Pentru cei interesati ofer la schimb Jawa 350 visiniu metalizat + casca integrala.
Endo_ro scrie::sal: Cumpar monitoare audio (Yamaha NS-10 sau Roland) si interfata audio Delta 1010 sau 66. Pentru cei interesati ofer la schimb Jawa 350 visiniu metalizat + casca integrala.
Utilizatorii ce navighează pe acest forum: Niciun utilizator înregistrat şi 0 vizitatori