C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
nu ie ale mele ci ale lu mircea vintila, io duar leam adap(t)at putin 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
bre..ie duminica, sunt la birou am mancat trei iaurturi am dat 2 restarturi de la 4 incoa si numa multumita mie subscriberii era poland (10mil+) au putut aseara sa'sh incarce cartelele..credetz c'au sunat macar sa zica "multzumim bre hova"?!
n'au zis bre shi nici nu le'a pasat ca mi s'a racit pizza in timp ce botonam de zor sa le rezolv eo broblemele da'le'ash pe guarna sa le dau..
iaodi, buna dimineatza shi borba lu baix "maine'i luni bre.."

iaodi, buna dimineatza shi borba lu baix "maine'i luni bre.."
?!
-
h0va - Mesaje: 2049
buenos dias
io plec la munci
io plec la munci
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
deci dupe o zi plina de matematici scarboase (cum altfel?!), in care nici tu muzica, nici tu teve, ce sa mai vorbim de iarba verde, bere si alte placeri conexe..., asadar in sfarsit sunt libera
cred ca mai am putin si-o iau razna 

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
neatsa, de la mine fara numar
azi avem:
1) iso cu plan de executare a serviciilor - (nefericitul) proprietar de proces = je.
2) batut la cap shef de proiect sa dea aprobare raport ca uita de la mana pan' la gura...
3) compunerile vietzii, ca altfel nu ca ma omoara nebeme, da-mi tai singura ratzia de ciucalata neagra si capsuni cu zahar daca nu reusesc sa produc ceva pana maine (sau poimaine??).
ps - apocalyptica rock satanic
azi avem:
1) iso cu plan de executare a serviciilor - (nefericitul) proprietar de proces = je.
2) batut la cap shef de proiect sa dea aprobare raport ca uita de la mana pan' la gura...
3) compunerile vietzii, ca altfel nu ca ma omoara nebeme, da-mi tai singura ratzia de ciucalata neagra si capsuni cu zahar daca nu reusesc sa produc ceva pana maine (sau poimaine??).
ps - apocalyptica rock satanic

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
buenos dias
moe netu de la mine deacasă care nu funcţione
moe netu de la mine deacasă care nu funcţione
ANTI
-
baixinho© - Mesaje: 14117
enbiem, tea-i insurat si neo zici asea pe ocolitelea? tu jtii ca cemeijtii e perspicaci si se prinde repede. na-i nici-o shansa sa scapi si sa nu dai de baut!
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348