care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
ceea cea făcut cantemir se numejte lovitura supt centură, dar măcar sunt al doilea care ai urejte lamulţean lu nenea angus şi să fie fericit şi poate căntro zi nevom antilni la o pesă de teatru casă vem ce să comentăm.
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
Astazi de 1 iunie:LA MULTI ANI, COPII ! Este ziua voastra !!! Va multumim din suflet ca existati !!! Fara voi lumea ar fi mult mai neagra si mai pustie !!! Va multumim si va iubim!!! (Asociatia Pedofililor) - asa se speculeaza pe ymsn
No, ce sa zic. La multi ani copiilor, pareri de rau batranilor? (nu varsta, sufletu')