comentarii (im)pertinente la poze noi
Moderator: anjin-san
Titina e o persoana foarte draguta.Am cunoscut-o anul trecut si sincer nu mi s-a parut deloc batrana pt varsta ei. Era fara pic de machiaj si nu purta haine "de iesit la produs". Aici pe forum intr-adevar, in unele poze se observa ca face exces de fard, dar daca ei ii place??...nu vad problema..

That's my ShiT
-
Nanuka - Mesaje: 1510
loool
decida. ie cum zicetzi voi. nanuk arata tare bine in pozele astea ultimele (shi nu numa), iar titina a incercat atat de mult sa arate mai matura decat este (fizic) k a reushit de a prea reushit...
shi whatever are un aparat la fel de prost k a lu cubu
decida. ie cum zicetzi voi. nanuk arata tare bine in pozele astea ultimele (shi nu numa), iar titina a incercat atat de mult sa arate mai matura decat este (fizic) k a reushit de a prea reushit...
shi whatever are un aparat la fel de prost k a lu cubu

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

-
Shaki - Mesaje: 7089
@Sica, aja aja aja! Supradoza de eu. Sa va stea'n gat! Deep throat! Dupa ce ca arat si io bine in 10 poze dintr-un giga, mai apar si astfel de comentarii. Huo! Ma facusi sa plang
, bine ca am destule servetele la'ndemana. Sau o luasi pe urmele lu' fluff cu "go tan-ga! go tan-ga!"? No tanga for you anymore, mister!!!

A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
sica, daca cuvantu pe care l-ai inceput fara a-l duce pana la capat e ce cred eu, atunci eshti duar un manelist de prost gust...
necko, dadada, absolut superb shi splendid...
it... da trebuie shi lantzuri k sa se asorteze
puate ajungi shi tu la un concert cu noi vreodata, da nu eshti fuarte bizii
necko, dadada, absolut superb shi splendid...

puate ajungi shi tu la un concert cu noi vreodata, da nu eshti fuarte bizii

aliatzi, right? 

-
sica prietena ta are mustata sau nu vad io bine??
lol, acum vad si eu, nu prea cred ca are fiindca eram inca treaz cand am intrat in apartamentul in care am cunoscuto
si cine a spus ca e pretena mea?

atunci eshti duar un manelist de prost gust...
nu sunt manelist, sunt doar de prost gust

nu pe toate fetele le numesc asa, doar pe cele care merita.
bani nu sunt un scop, sunt un mijloc.
-
Sică - Junior Member
sica, e cam tarziu shi cam offtopic, dar pe nici o fata nu trebuie s-o numeshti "stoarfa". sau, cel putzin dupa parerea mea, niciun baiat cu educatzie shi bun simtz n-ar trebui sa vb asha despre o fata, orice fata, mai ales daca se pozeaza shi etaleaza alaturi de ea. dar, vb proverbelor lu baicsi, de unde nu e nici dumnezeu nu cere...
aliatzi, right? 

-
shaki iote un alt proverb, care nush daca a fost postat de baics:
cine se aseamana, se aduna
asha si sica, se da singur de gol
unleashed, ia vezi-ti tu mai bine aici de creatiile literare pentru concurs, lasa morcovii
cine se aseamana, se aduna
asha si sica, se da singur de gol
unleashed, ia vezi-ti tu mai bine aici de creatiile literare pentru concurs, lasa morcovii

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nbm scrie:
Legalizati morcovele! Gata bre, ma duc sa trec pe foaie, fin'ca totu' in cartier se bazeaza pe coa..te! Gieah!
A mai tare semnatura de la X incoa.
-
Unleashed - Mesaje: 381
cu capete de mort ai? 
whatevy, am zis shi eu de aparat sa mai rasfirez. k eshti frumos de nu se mai puate, crek au fost destule sa-tzi spuna pana acum

whatevy, am zis shi eu de aparat sa mai rasfirez. k eshti frumos de nu se mai puate, crek au fost destule sa-tzi spuna pana acum

aliatzi, right? 

-
Titina scrie:am vzt p nush cine p'aci k zice k cik io ash avea burta...omg,deci kiar nu am,din cauza pozitiei mi se vedea asha k shi knd ash avea burta...da`...
ashea ie cum zici, multe sa vad ciudat din cauza pozitiei...de as sta cu capu-n jos shi curutzu-n sus, shi eu te-as vedea altfel

@Nana, acu te-am vazut

@ Pacha..maine dimneatza, pe racoare shi cu cofi in mana, astept poza cu tricoul de adulti (ierea sa scriu cu tricoul adulter

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
ba da eu recunosc ca m-am ingrasat cam mult in ultima vreme.. vreo 5-6 kile in plus cam asa ceva. junk food rulz! 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma