C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
Shaki scrie:zbucium shi tragica

va fi de esceptie

nbm scrie:deci dupe sedinti e cald, ca nush daca v-a zis fluf ceva in acest sens
la mine dupa sedintzi ie somn si muace innegurate

pupici la toata lumea, unu mai cu dintz la nenea aiu ca are vreme de plaja si noi nu

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332
guzmorning. nu am ajuns acolo azi neco, am avut trebi pana acu si aia au program de boieri. maine. si te sun.
oricum pe saptamana asta creca gata muncile si cum sunt saraca o sa stau mai mult pe acasa
oricum pe saptamana asta creca gata muncile si cum sunt saraca o sa stau mai mult pe acasa

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bon dimine
pupam jijica
tzutzuim fetili lordistele
pe litoral ie putin inorat, suarele incearca sa sparga plafonu de nori, marea ie linijtita si calma precum pishatu din olita de nuapte a lu flufa si ie cald, chiar fuarte cald. ieri ierea multa lume pe plaje si creca si azi va fi la fel
din putinele nave care mai poposesc prin portu ctza, zilele trecute una sia gasit objtescu sfarsit chiar la cheu, scufundanduse brusc si irevocabil precum gaga in halba de skol. azi nijte uamini vancerca so scuata la suprafata, pe nava nu pe gaga, ca gaga are deja vestutza galbena gonflabila antiscufundare
kante mire, matale ce plm faci, tzai loat contzed?
pupam jijica
tzutzuim fetili lordistele
pe litoral ie putin inorat, suarele incearca sa sparga plafonu de nori, marea ie linijtita si calma precum pishatu din olita de nuapte a lu flufa si ie cald, chiar fuarte cald. ieri ierea multa lume pe plaje si creca si azi va fi la fel
din putinele nave care mai poposesc prin portu ctza, zilele trecute una sia gasit objtescu sfarsit chiar la cheu, scufundanduse brusc si irevocabil precum gaga in halba de skol. azi nijte uamini vancerca so scuata la suprafata, pe nava nu pe gaga, ca gaga are deja vestutza galbena gonflabila antiscufundare

kante mire, matale ce plm faci, tzai loat contzed?
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
ceAi breh, nu m'AI vez bine? 'spefe lie, gata de tzutzuiala si de alte cele
da' zi si lua mua, de unde AI tu informatziile astea calde despre tzuca lulu flaf?
deci zi vesela si cu mesingeruri docile va dorim la tatz
da' zi si lua mua, de unde AI tu informatziile astea calde despre tzuca lulu flaf?
deci zi vesela si cu mesingeruri docile va dorim la tatz
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
lasa bre flufanizmele, intri zece minute pe zi si porma ai pretentii la salariu integral plus ore suplimentare
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
care bre, care 10 minutz? pui pariu ca az stau m'AI mult ca tine pe fece? numa deal drec si tot de fac de rushinica
shapoi deh: de unde nui (netu, cu chilobaitzii cei frumos curagatori), nici bilgheitz nu cere; finca iarna nui ca vara, si nici dailapu ca cheibalu
(stiu, stiu, cinse scuza se acuza - no m'AI zi iar)
shapoi deh: de unde nui (netu, cu chilobaitzii cei frumos curagatori), nici bilgheitz nu cere; finca iarna nui ca vara, si nici dailapu ca cheibalu
(stiu, stiu, cinse scuza se acuza - no m'AI zi iar)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
zmorning.
aiule, deja ma nervezi rau de tot cu povestile tale despre litoralul insorit al marii negre. tu n-aozi ca la timi a venit IARNA!?
o prima zi de vara minunata doresc tutulor copiilor!
daba, fluf, naiti, shachi
aiule, deja ma nervezi rau de tot cu povestile tale despre litoralul insorit al marii negre. tu n-aozi ca la timi a venit IARNA!?
o prima zi de vara minunata doresc tutulor copiilor!

daba, fluf, naiti, shachi

aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
buenos dias, pupămaiu şi SODi, salutăm nenea ejchimoşu Neco şi prezentăm cea mai recwentă glumă baicsianiacistică:
aiule, te-ai opărit?
eyewitness scrie:pishatu din olita de nuapte a lu flufa si ie cald, chiar fuarte cald
aiule, te-ai opărit?
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
buna dimineatza
tzutzu gaga shi necko
pupici lu eye shi sa-shi dea cu multa crema de suare sa nu-l arda vantu. chiar, la constantza nu ploo? k aicia da
aseara in schinb n-a plouat, a batut numa un vanticel peste pleata baietzilor de la apocalyptica, trupa care presteaza intr-un mare fel shi de care-mi pare fuarte rau k am ratat-o anu trecut. ash merge oricand a doua uara, dar presupun k n-o sa mai vina a treia uara in ro
oricum... apocalyptica rulzzzz
tzutzu gaga shi necko
pupici lu eye shi sa-shi dea cu multa crema de suare sa nu-l arda vantu. chiar, la constantza nu ploo? k aicia da
aseara in schinb n-a plouat, a batut numa un vanticel peste pleata baietzilor de la apocalyptica, trupa care presteaza intr-un mare fel shi de care-mi pare fuarte rau k am ratat-o anu trecut. ash merge oricand a doua uara, dar presupun k n-o sa mai vina a treia uara in ro
oricum... apocalyptica rulzzzz

aliatzi, right? 
A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...

A little girl went out to play, lost in the marketplace as if half-born...
-
Shaki - Mesaje: 7089
lamultzean lu toti copii, in special aiu
ocazie cu care chiar daca stiu ca va duare la flofender, acuma fics doi ani m-am inregistrat pe fece.si am gasit primu meu post, care culmea, ii fix al treispelea de pe tredu ala, shanume http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=268964#post268964

ocazie cu care chiar daca stiu ca va duare la flofender, acuma fics doi ani m-am inregistrat pe fece.si am gasit primu meu post, care culmea, ii fix al treispelea de pe tredu ala, shanume http://www.fanclub.ro/showthread.php?p=268964#post268964
-
weed13 - Mesaje: 1868
neatsa, deci nush daca v-am zis, da' io ma mut in finlanda
pupici la toata lumea, la multi ani lu' rechina, necko, aiu si cine se mai simte vizat azi
nu incetezi sa ma uimesti cat de fidel retii pana si maruntele detalii triviale... this must be true love

pupici la toata lumea, la multi ani lu' rechina, necko, aiu si cine se mai simte vizat azi

eyewitness scrie: precum pishatu din olita de nuapte a lu flufa
nu incetezi sa ma uimesti cat de fidel retii pana si maruntele detalii triviale... this must be true love

sa-mi amintiti voi, ca io sigur uit
-
Djinn - Mesaje: 4332