C.M - nu suntem tampiti sa incercam sa civilizam o societate asa ca ne doare la salam
bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere, bere...
memetule, ie bine asa sau ie prea multa?
memetule, ie bine asa sau ie prea multa?
aizzz&co
only one animal kills just for the sport of it... guess which...
Bless the Beasts & Children (Glendon Swarthout)
-
Necko - Mesaje: 4348
memetu are o sticla de bere de cand a ajuns in muiedia, intrun an a baut cam jumate si cu cea mai ramas spera sa vina in contzed la bucurejti sa faca si aici o betie pe cinste. ma gandeam ca daca tuata populatia globului ar bea precum memetu in 3 zile toti producatorii de alcuale ar da faliment
flufa tenseli, faptu cantro dimineata am intrat cu picioru in olita ta de nuapte deam injurat 3 ore consecutive nu inseamna iubire, da?
multzeani uidoshenie!
flufa tenseli, faptu cantro dimineata am intrat cu picioru in olita ta de nuapte deam injurat 3 ore consecutive nu inseamna iubire, da?
multzeani uidoshenie!
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
gaga are deja vestutza galbena gonflabila antiscufundare
dadada sa o legi cu lantzu sa nu se piarza si sa nu lashi dulaii sa o pape

olario bre. az tuata ziua am facut ... nimic. penca am recuperat somnu perdut respectiv da.
ceva frumos tot ie: roshiile sunt parfumate, capsunile asemenea si au aparut si cireshele pietroase. culmea ca toate merg cu o telemea deaia untuasa si aspra cum ii place aiului.
pup tot boboru'
semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
kante mire vezi ca io ma culc, matale iejti de serviciu, daca cunva la 6 nu iejti de planton tzam desfacut contractu de munca irevocabil si indubitabil
-
bon dimine
aici ie inorat si racorica
se ajteapta puloaie insa ma duare la spapanache ca la pranz iau azimut capitala
kante mire, iate la tranta pe pimeu sau itau
pupam jijica
tzutzuim fetili lordistele
saveti un uichend maretz
aici ie inorat si racorica
se ajteapta puloaie insa ma duare la spapanache ca la pranz iau azimut capitala
martore, ce nu ma lesh sa ma ieu la tranta cu baetzii?
kante mire, iate la tranta pe pimeu sau itau
pupam jijica
tzutzuim fetili lordistele
saveti un uichend maretz
-
zmorning.
la timi zapada e de 10 tzanti. ie ger si sufla rau austru. ader si io la mijcarea pentru introducerea michimausului care-sh baga oarece la momentu oportun, ca asea nu se mai poate. si ca sa nu ma nervez mai rau, ma gindesc cam undeaj putea sa-mi petrec revelionu.
contratzutzuim ashijderea.
la timi zapada e de 10 tzanti. ie ger si sufla rau austru. ader si io la mijcarea pentru introducerea michimausului care-sh baga oarece la momentu oportun, ca asea nu se mai poate. si ca sa nu ma nervez mai rau, ma gindesc cam undeaj putea sa-mi petrec revelionu.
contratzutzuim ashijderea.
aizzz&co
-
buenos dias tutulora
pupăm aiulicuţelu şi SODI, salutăm nenea Neco
suplimentu pentru CM incepe să prindă contur. merluc, sunt foartee mandru. nu-i uşor să faci singur un supliment intreg.
pupăm aiulicuţelu şi SODI, salutăm nenea Neco
suplimentu pentru CM incepe să prindă contur. merluc, sunt foartee mandru. nu-i uşor să faci singur un supliment intreg.
ANTI
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
care stie sa sparga conturi de yahoo si are nevoie de nejte banutzi, sa-m dea pimeu. da sa nu vina cu programe d-alea de sa trimit vechiul cont + noul cont si noua parola la nuj ce adresa ca-l injur de mama. (imi asum responsabilitatea acestui anunt)
-
baixinho© - Mesaje: 14117
zmorning, baics.
faci un supliment pentru clasa muncitoare? poi ma ofer si io si Manfred sa te ajutam
suplimentu pentru CM incepe să prindă contur
faci un supliment pentru clasa muncitoare? poi ma ofer si io si Manfred sa te ajutam

- Fişiere ataşate
-
- STA600631.JPG (20.56 KiB) Vizualizat de 3321 ori
aizzz&co
-
gutan morgan
so rasturnat lumea cu cururile in sus. ie mainasol inceputul zilei de vineri decat ala de lunea. +ca iarna asta nu mai vine odata. si cica ieri o fo ziua copililor.
saveţ parte de un inceput de weekend cat mai placut, si de continuare asemenea
so rasturnat lumea cu cururile in sus. ie mainasol inceputul zilei de vineri decat ala de lunea. +ca iarna asta nu mai vine odata. si cica ieri o fo ziua copililor.
saveţ parte de un inceput de weekend cat mai placut, si de continuare asemenea
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
(g)uuuuuuuuuud aftí£rnun! ploo! la fel ca ieri, la fel ca alaltaieri shi la fel ca-n fiecare zi de fro saptamana incoace! uoare s-o fi copt strugurii? ca prunele cre ca s-or cules deja, ca vaz ca cecu se lauda cu tzuika lui! oricum, macar de-ar incepe odata sa ninga, ca sa shtiu cam pe cand sa cumpar bradu`!
alfel, vaz ca suntetz bine, sanatoshi shi cu chef de ... veatza, ceea ce ma bucura (ne)spus! pana shi uidu o intrat pentru casa se feliciteze cu ocazia celor doi ani feceistici implinitz! sa traejti bre!
in rest, ce sa va mai spun, decat ca azi iechipa de folbal den bistrita, care juaca la reghin se va intalni cu iechipa omoloaga den cluj, care juaca la dej, pe terenu lu iechipa avantu reghin! deci liga 1 rulz!
alfel, vaz ca suntetz bine, sanatoshi shi cu chef de ... veatza, ceea ce ma bucura (ne)spus! pana shi uidu o intrat pentru casa se feliciteze cu ocazia celor doi ani feceistici implinitz! sa traejti bre!
in rest, ce sa va mai spun, decat ca azi iechipa de folbal den bistrita, care juaca la reghin se va intalni cu iechipa omoloaga den cluj, care juaca la dej, pe terenu lu iechipa avantu reghin! deci liga 1 rulz!
[color=red][color=#000000][color=sienna]citat celebru[color=black] - personaj celebru ([color=silver]by default)[/color]
[/color][/color][/color][/color]
[/color][/color][/color][/color]
-
nae cinefil - Mesaje: 3740
io nu ma plang, ca m-am trezit azdimineata la ora fix si trei minute fata de ora la care trebea sa fiu la munci, deci pot spune ca am dormit peste program, duar ca vremile astea de pacilea im da batai de cap. in sensu ca nu pot sa pricep de unde atata presiune in cerebelu asta care are uneori rol de umbrela pentru gat. M-am gandit ca poate so apucat neuronii sa senmultasca de capu lor si nu mai au loc in carcasa. da e putin probabil. as mai da vina pe beutura de aseara, da nu stiu pe care din ele. ca doara totu o fost in cote normale: doo sute de palinca de dihor, trei beri la halba, un biter combinat cu inca o suta de palinca, trei stampăle de tuica de casa(sau patru) si o juma de chil de vin. nu creca e beuturile ca am bagat o dresatura de dimineata si tot dejaba. mai ramane o varianta posibila shanume norii astia mohorati de diasupra care tin de frig si ploaie. vorba lu nae, macar sa ninga. si cica suntem in luna lu iunie. tot i bine ca amereu-i mic pana la weekend.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
bre deci nu pricep nici sa ma tai de unde a rasarit atata politie in capitala asta. s-a facut norma, un politzai la doi locuitori?
si sunt boi de tot, pe aia de vand facturi ii lasa in pace da' gonesc babutzele care vand doo flori si-o buruiana.
aiulicutzicu, io am ajuns acasa daca vrei sa vb. poate esti norocos si imi deblochezi iar ymeu.
guzmorning
si sunt boi de tot, pe aia de vand facturi ii lasa in pace da' gonesc babutzele care vand doo flori si-o buruiana.
aiulicutzicu, io am ajuns acasa daca vrei sa vb. poate esti norocos si imi deblochezi iar ymeu.
guzmorning

semnatura fara culori si nestridenta
- gaga
bondi, kanti.
pla uichend pe pluaia asta. si cin ma gindesc ca la 100 de m de mine ie o scena unde vrea sa cinte tot felu de formatii si io nu le vad de pluaie (da leaud), asta inca mai pot accepta, da sa fie festivalu berii la coltu blocului si io sa nu pot iesi den casa de torente, asta mi se pare inposibil de acceptat!
pla uichend pe pluaia asta. si cin ma gindesc ca la 100 de m de mine ie o scena unde vrea sa cinte tot felu de formatii si io nu le vad de pluaie (da leaud), asta inca mai pot accepta, da sa fie festivalu berii la coltu blocului si io sa nu pot iesi den casa de torente, asta mi se pare inposibil de acceptat!
aizzz&co
-