Ce ne-a incantat sufletul astazi....
Moderator: anjin-san
docamdata nimicutza, ca acushi m-am trezit...dar se preconzizeaza o mare veste azi :d shi totusi, uite-o pe ea, Buni, cum vine cu pachetul de Kent 4...'poi sa n-o iubesti? multzam, Buni, ca mi-ai incantat sufletul 

am carapacea mea, sunt pionier...
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
"probabil poza ta, din rama ti-ar sopti...stii? nu esti ce-mi doream sa fii" Ion
- o_tzestoasa
- Junior Member
Salutam toti romanii...
mie mi-a placut "Codul Da Vinci" pe care tocmai l-am vazut...voi ce parere aveti?
cu respect
mie mi-a placut "Codul Da Vinci" pe care tocmai l-am vazut...voi ce parere aveti?
cu respect
- ghinea corneliu
- Junior Member
o felie de paine prajita cu Nutella si tatuajul FIFA de sub capac! 

Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
Crazy Babe - Mesaje: 722
dragul meu injiner,
parerea mea este ca esti un idiot. atata timp cat defilezi pe alt tred ca ai citit rafturi intreji de carti, chiar biblioteci, ca ii acuzi pe colejii de forum de incultura si ii inviti in biblioteci in loc sa stea pe net, atata tinp cat esti un agramat si un ezenplu tipic de denigrant infatuat si incult, sincer nu ma mira ca ai gasit exaltarea spirituala in filmu de doi lei cacat : codu lu da vinci
If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
Faptul că pană şi "muistele", respectiv "muistelee(eeee)" inseamnă ceva in finlandeză
.
http://www.valt.helsinki.fi/projects/kmuisti/pitajanmaki/

http://www.valt.helsinki.fi/projects/kmuisti/pitajanmaki/
subpolar homesick fane
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
"This here post might offend you some
If it doesn't it's because you're dumb"
- stefan
- Junior Member
mergeam pe strada cu Anna si cu colegii de trupa, si trec pe langa noi 2 pocaiti, un el si o ea, cuplu pe la vreo 50 de ani, care ne vad cu plete, tatuaje, piercinguri, toate cele, chitarele in spate, si dupa o privire urata vine si replica lor
- Pocaiti-va acuma, cat mai aveti timp !
Evident ramanem fie socati, fie izbucnim intr`un ras isteric rau, si dupa ce individul ne mai zice odata sa ne pocaim dam sa ii depasim, cand imi vine un plan diabolic in minte. Merg langa ei, si are loc urmatorul dialog
(eu) - Noi avem o trupa de rock crestin
(el) - foarte bine, foarte bine, sa va si pocaiti
(eu, continuand) - dar solistul trupei e Isus
(apoi evident ne-am pocait)
- Pocaiti-va acuma, cat mai aveti timp !
Evident ramanem fie socati, fie izbucnim intr`un ras isteric rau, si dupa ce individul ne mai zice odata sa ne pocaim dam sa ii depasim, cand imi vine un plan diabolic in minte. Merg langa ei, si are loc urmatorul dialog
(eu) - Noi avem o trupa de rock crestin
(el) - foarte bine, foarte bine, sa va si pocaiti
(eu, continuand) - dar solistul trupei e Isus
(apoi evident ne-am pocait)
-
whatever - Mesaje: 2848
faptu ca am coborat sezoanele 1,2 si 3 din serialu columbo (1968-1973) si ca deja am urmarit doo episuade. peter falk ie magistral 

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
stiati ca sloganul unei clase intelepte este:nu rade daca nu te distrezi pentru ca doar daca razi simti ca traiesti!!!!!!!

- draq_rallu
- Junior Member
azi inca nimica, da' nu-i b'AI, ca zioai tinerica (in ani omenejt, n-ar avea m'AI multe de 8-10 anishori) si avem ajtebtari; da-mi amintesc io cantro zi, dupa multa unblatura si oboseala, am ajuns in locu potrivit (care-o fi fost iel, ca nu m'AI tziu minte daca acasa or AIurea), am savurat o superbaitza gospodareasca dupa care - minunea minunatziilor: am capatat (nush de la cine, puate mi le cunparasem chiar io) o pereche de shosete noi-noutze si moi-molcutze. Balsam curat o fo pentru talpele mele, motiv pentri care intentzionez sa scriu candva "Balada shosetelor noi-noutze". sau puate o fabula? abarnam, tresa ma gandesc la morala (care este - si numa daca este)
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Miami Heat!!! Shaq !! flenduri ii fac pe aia de la Detroit Pistons!!
Some people are like Slinkies...not really good for anything, but you still can't help but smile when you see one tumble down the stairs.
-
prima baie in mare pe anu asta
+ faptu ca whatever o postat din nou pe Zakuska s-am avut cu ce sa-mi clatesc ochii cand am ajuns acasa

"Ar trebui pus un gratar la intrarea in orice suflet.Ca sa nu se bage nimeni in el cu cutitul." M Sorescu
-
shiona - Junior Member
mici, Carlsberg, vin rosu de casa... ce bine e duminica cu familia...
-
ca incet incet imi aduc aminte ce-am facut martea trecuta la betia aia crunta, si iar imi promit ca nu mai beau in viatza mea ca-s prost si nesimtit cand beau
adica mai mult decat in mod normal, that is.
nush daca mai supravietuiesc pana sambata in cazu in care vor mai reveni crampeie de actiune
daca dispar brusc, sa stiti ca am murit de ras 

nush daca mai supravietuiesc pana sambata in cazu in care vor mai reveni crampeie de actiune

Gigi Becali e idolul unei generatii
-
incoherent - Junior Member
Ploaia....
nu sunt un fan al ploii, insa azi........ploua cu soare si pur si simplu am simtit cum ma linistesc deodata.....mergeam, ma ploua, fredonam incet Lake of tears....si m-am simtit pentru o clipa fericit......
nu sunt un fan al ploii, insa azi........ploua cu soare si pur si simplu am simtit cum ma linistesc deodata.....mergeam, ma ploua, fredonam incet Lake of tears....si m-am simtit pentru o clipa fericit......
A umblat pisica neatenta odata
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
In curte la un motan
Iar curcanul smecher o vazu `ncordata
Si gandi: "Why not?!"
-
Pinguinu - Junior Member
Înapoi la Mai in gluma mai in serios. mai mult in gluma