Comentarii la concursul de creatii literare
da' porcii de la dridu n-are serviciu, nu-i phoote nimeni la cap toata zioa
s-o crezi tu, crezi ca ie usor pentru iei sa grohaie pe net o zi intreaga? ie-adevarat nu-i fute la cap ci duar la jugulara

If you want to be a hippie, put a flower in your peepee
-
eyewitness - Mesaje: 19220
vorbind cu nenea ienbiemu, azi am constatat ca ie mult mai ushor sa te inscri intr-un concurs decat sa participi efectiv.
-
sara buna, am intrat in mod neoficial pe aici ca sa particip, eventual oficial, in al patrushpelea ceas la conpetitia asta literala, da se pare ca am depasit numarul de jdemii de caracteruri permise. asa ca o trebuit sa abandonez. ce tie si cu fabulele astea:D. daca se ramane valabila problema cu data limita si cu restu de regulament, o sa afichez creiatiile pe la jurnaluri, ca sa nu raman cu senzatia ca am muncit chiar dejaba.
mare e gradina domnului da multi o sarit parleazul
-
jeorj - Junior Member
bre, daca ma lasa forumu asta, pina in ora 5 poate reusesc sa postez si eu probele, iar pe seara cerintele pentru a doua etapa.
daca nu reusesc diseara vor fi amindoo...
juratii sa nu se ingrijoreze, ca nu decit vreo 17 lucrari de corectat
daca aveti timp sa dati pe aici si sa comunicati un termen in care puteti corecta lucrarile, sa stabilim de comun acord un termen la care concurentii isi vor sti punctajul primei etape
va multumesc pt intelegere,
nbm
daca nu reusesc diseara vor fi amindoo...
juratii sa nu se ingrijoreze, ca nu decit vreo 17 lucrari de corectat

daca aveti timp sa dati pe aici si sa comunicati un termen in care puteti corecta lucrarile, sa stabilim de comun acord un termen la care concurentii isi vor sti punctajul primei etape
va multumesc pt intelegere,
nbm
GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
am reushit intr-un final
avem 5 fabule, 6 jurnale si 7 portrete - adica 18 lucrari.
intrebare la juratzi: credetzi ca o saptamina e un termen realist pentru ca voi sa-mi transmiteti notele? (sa nu tinem prea mult concurentii in suspans
)
rog concurentii sa-si verifice lucrarile si sa ma anunte - pe privat - in caz ca am greshit in mod eronat ceva

avem 5 fabule, 6 jurnale si 7 portrete - adica 18 lucrari.
intrebare la juratzi: credetzi ca o saptamina e un termen realist pentru ca voi sa-mi transmiteti notele? (sa nu tinem prea mult concurentii in suspans

rog concurentii sa-si verifice lucrarile si sa ma anunte - pe privat - in caz ca am greshit in mod eronat ceva

GOD must love STUPID PEOPLE. HE made SO MANY!!!
-
nbm - Mesaje: 4958
nbm scrie:3/ Juriul este obligat ca, dupa postarea lucrarilor de catre organizator, sa trimita notele pentru fiecare concurent cu 24 de ore inainte de data limita a probei urmatuare organizatorului - aka nbm - pana la data/ora comunicata de acesta.
bre, deci asa scrie la regulament, da ? pe mine sa nu ma miscatzi ca ametesc, gresesc si dau doi la toti, fara exceptie. treaba voastra.

vai de mine, pacatele mele, ce ie fila aia de jurnal care zbiara la mine cu caractere de-o schioapa ?? pai numai cu aia tre' sa ma lupt o saptamana.

-
nocturna - Mesaje: 8725
pentru mine 2 uichenduri ar fi suficiente pentru notare alfel vorba lu nocti, nu raspund pentru faptele mele 

-
bine, 1 iunie ramine termenul pentru note...
banuiesc ca in 2007, nu?

-
1 iunie ramine termenul pentru note...
ha? bre, mae un an intreg pana atunci, uitam totz de concursu ista-ntrun an!
editu: se putea sa nu se baje iel in fatza? pai nu se putea, ca iofi mergand feceu mai iute decat mie
"... deasupra-i cer de stele" si legea morala din mine
- kant emir
Înapoi la Concursuri creatii literare